Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
slimatei spune:
neatza!
fetelor s-au scurtat paginile.....ce se intampla?....
pe prima pagina subiectele arata la jumate.........e asa si la voi sau numai la mine..?
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
mihuta spune:
La pagina 25 dreapta jos, in realitate arata mult mai bine ca in poze, e un material care nu fosneste, mie mi-a placut foarte mult, cred ca de asta o sa iau. Pana una alta am luat (din alta parte) un fel de saculet de scos afara, cu gaura pentru centura de la scoica (nu stiu cat de clar m-am exprimat, ca-s cam nauca...)
30s + Sophia
mihuta spune:
quote:
Originally posted by slimatei
neatza!
fetelor s-au scurtat paginile.....ce se intampla?....
pe prima pagina subiectele arata la jumate.........e asa si la voi sau numai la mine..?
stefy & tot foto
Cred ca le-au facut sa apara cu mai putine subiecte pe pagina ca sa se incarce mai repede.
30s + Sophia
slimatei spune:
posibil.... da' acum tb sa facem cap. nou? sau asteptam sa asteptam sa se rezolve prob.....?
stefy & tot foto
anacami spune:
da Mihuta,stiu despre ce vorbesti- si eu vreau sa ii cumpar
Stefania, s-au micsorat! acum trebuie sa cautam la "Pr. tehnice" , sa vedem la cate pag. se deschide un nou capitol...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
slimatei spune:
aaa...eu ma gandeam doar la cine l-ar fi deschis caci eu am o lene.........
stefy & tot foto
anacami spune:
uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=107333
se gasesc si raspunsurile adminului (user "desprecopii")...tot 20 pag. ar fi crima (au lasat 10 raspunsuri pe pagina...)
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
dany26 spune:
Neatza fetelor!
Mihuta FELICITARI pt bb grasuna si sanatoasa!!!!!!!
29+ ANDREI
AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!
pussi spune:
buna dimineata! mai vreti ?
Mihuta felicitari pt. grasunica sa folositi noile achizitii sanatoase! Cu gynipralul, ai dreptate ...mie imi era frica ca-mi creste tensiunea si m-a speriat ideea, stiind ca nu este medicament mai tare decat el... doar perfuziile de Gynipral! Vad ca astia de la premaman au catalog nou.. ppe asta nu-l am, cat costa salopeta?
cami daca tu asa simti, atunci treci la dieta ... tu sti ce-i mai bine pt. tine si BB-lina! Distractie placuta la nunta!
vasari eu n-am decat sa-mi comnd pe net lenjeria, ca daca trebuie sa stau in pat! Eventual daca vine mama mea s-o trimit pe ea in magazinele din TM .. in altcine nu am incredere!
vad ca vorbiti de manichiura... aici n-am probleme, dar pediciura eu singura n-o mai pot face ca nu ajung de burta.. mi-ar trebui pedichiurista care vine acasa!
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Neata
Ce fac fetele?
Ce se intampla cu paginile?
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani