Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Au separat lenjeria si separat perna, pilota. Mai au protectiile de pe laterala patutului... Nu mai stiu acum exact cum sunt grupate, cel mai usor e sa afli la telefon.
Eu am fost incantata de serviciile lor, mai ales ca mi-au dat multe detalii cand am fost acolo. :)

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetele,

Eu iar n-am somn si vad ca nici bebelina. Am fost ieri la eco si avea bebele 1.680 kg la 30 de saptamani si 3 zile ! Maricica, m-am bucurat foarte mult. Si mie mi-a spus doctorul sa nu fac vaccinul antitetanos asa ca trebuie sa-i spun doctorului de familie (care insista sa-l fac). In schimb mi-a spus sa nu mai conduc - am fost singura la Bucuresti ieri, dar din fericire n-a fost nici o problema.

Am trecut pe la Premaman pe Dorobanti, au lucrusoare dragute si scumpute, am luat un catalog de produse ca sa le studiez in voie. Am vazut salopetele de iarna, impermeabile , costau in jur de 150 ron si aratau cam asa
http://www.premaman.com/wapr/en/cat_paper.jsp
in partea dreapta jos.

Am fost joi la Cora si am luat cadita din acea cu forma anatomica si cu material antiderapant, am mai luat o lenjerie de patut si ceva hainute, paturici-scutece absorbante (nu stiu exact cum se numesc) si cosmetice de bebe Bubchen.

Mai am de luat patut si saltea dar ma tin sa ma duc intai la babyexpo.

NU mai stiu cine intreba de Debenhams, este in incinta Bucuresti Mall Vitan (aripa noua). Mie mi se par preturile destul de ok si calitatea buna.

Cam atat, ma duc sa mai bantui pe internet.

30s + Sophia

Mergi la inceput

Nu v-ati trezit inca ?

TREZIREAAAAAAAAAAAAAA !

30s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu m-am trezit, imi beau cafeluta
Va invit si pe voi la o cescuta micuta

pussy am inteles aiurea intrebarea cu concediul, scuze

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

in sfarsit ! Ce-ai dormit atata ? Eu imi beau iaurtul ca la cafea nu ma bag...

30s + Sophia

Mergi la inceput

No mai ca m-am trezit de pe la 6 dar mi-a fost mila de somnul vostru

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Puteai sa deranjezi ca somnul meu s-a dus pe la 4....

30s + Sophia

Mergi la inceput

Eu imi fac curaj sa ma apuc de o manechiura ce se cere de vreo saptamana sa fie efectuata dar imi este o leneee
La 11 trebuie sa imi duc flacaul la o petrecere de copii asa incat ar cam trebui sa pun mana pe forfecuta totusi .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Grea treaba ! Manichurista mea a plecat din tara pentru 2 saptamani asa ca am niste unghii tare triste ! Dar nu ma pot motiva sa ma duc sa-mi caut ustensilele proprii ! Cum am zis, grea treaba !

Eu mi-am luat niste saci cu ventil din aceia care se videaza, pentru ca vreau sa depozitez haine pe care nu le mai nport in ele, si asta am programat pentru azi. Doar ca in afara de rochia de mireasa nu-mi dau seama exact cam ce ar trebui sa pun deoparte...

30s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!!!

Fetelor, faceti-va frumoase; eu nu suport sa-mi bag forfecuta la unghii, ca mainile sunt cam umflate si dureroase.
De maine m-am hotarat sa tin regim, carne fiarta si compoturi- macar o saptamana sa vad cum imi este!!! de maine , nu de alta dar astazi merg la o nunta...si cand ma gandesc ma ia durearea de cap, imi face placere dar imi este groaza de edeme...

Mihuta, sa le folositi cu placere!! la ce pag. a catalogului sunt salopetele de care vobeai??
Anca, daca vrei adrese, uita-te in lista mea de necesar bebe- la prima pagina-jos- am trecut cateva si adresele lor

Ma duc sa-mi fac planul pt. ziua de astazi, si... poate ma apuc si concret de el-adica sa-l implementez ...
Va pupam si va dorim un weekend excelent!

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput