cola sau pepsi in sarcina

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Fetelor va spun eu ce face un pepsi de 2 litri pe zi.Bebe de 4 kg, par mult,istet la varsta care o are s.a.md.!Totul tine de fiecare organism.Eu am baut 2 litri pe zi nu exagerez credeti-ma ca soata si dr imi interziceau si eu ma duceam si luam pe ascuns,tineam sticla in alta camera si acolo beam!Deci nu ma puteam abtine ptr nik in lume stiind ca e daunator aveam o pofta nebuna de pepsi.Acum beau cateva inghitituri la fiecare masa dar nu in plus.Bebe meu nu a fost agitat in burtica nici acum nu e,ba mai mult dezvoltarea lui ....are 8kg la 3 luni.Nu am baut cafea,nu am fumat desi sunt fumatoare,nici ness nu am servit..
Fiecare organism e unic!Degeaba bea cu tarica litru pe zi si bebe nu are nimic cand eu beau o inghititura si bebe nu se mai linisteste...

Ramona nu trebuie sa te invinovatesti ptr ceea ce s-a intamplat.Fiecare isi are soarta...Fii multumita ca nu a fost mai rau...
Iar doctorii nu interzic cu desavarsire ci doar ne spun clar sa nu abuzam cele ce o fac e pe riscul lor.Nici sa salivezi nu-i bine..ca astea is pofte ale sarcinii...
Fetelor nu va mai sfiiti atunci cand va e pofta de ceva ca mai rau va faceti...
Sanatate si sarcini usoara si cat mai putine pofte

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Anka si Rhoneea...
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ultima oara cand am fost la dr i-am spus ca "salivez" dupa cola... si l-am intrebat dc ii poate face vreun rau bebelinei. a zis ca atata timp cat nu exagerez e ok. i-am zis ca beau cel mult 0.5 pe zi!! a zis ca nu are ce rau sa faca bebelinei decat sa o agite!! oricum e o agitata, ca seamana cu mine...

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

34+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

docdecap, in primele 3 luni de sarcina e recomandat sa nu consumi light, cata vreme se face oraganogeneza, p-orma, tot cu moderatie. dar nu uita ca eu mananc daca am pofta de dulce: light, adica indulcit cu matitol, probabil una din putinele solutii la pb mea. dar in orice exces exista un pericol. asa ca... moderatie fetelor:)

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor eu am baut cola toata sarcina trecuta ca nu ma puteam abtine si bebe este linistit,nu a avut colici poate si pentru ca primele luni l-am alaptat nu stiu ce sa zic e si destept ca face la lucruri ptr. varsta lui de raman cu gura cascata. Acuma eu nu zic ca de aia e asa ca am baut cola si nu invit pe nimeni sa bea cola daca nu pofteste.
La sarcina asta la inceput beam cola asta de pe piata care ii zice "Cola 0" dar sotu' s-a interesat ca el nu e de acord cu bautul de cola si cica e indulcita cu aspartan si asta e cancerigen asa ca am ramas pe cola obisnuita si fiindca am vazut ca beam cam multa daca am in casa saptamana asta mi-am luat fanta. Degeaba am frigiderul plin de sucuri naturale ca nu ma atrag. Sotul meu s-a gandit ca eu beau cola ptr. ca are acid si mi-a pus suc natural cu apa minerala si parca merge sa il beau asa.
Eu mai am o chestie ramasa de la sarcina trecuta nu pot sa beau apa plata ca nu imi place ci numai minerala de aia si preferinta ptr. cola ca doar are acid.

A... si nu cred nu mai stiu cine zicea ca de aia a nascut prematur de la cola eu nu cred ca la cata cola am baut eu ar fi trebuit sa nasc devreme dar lui Alex i-a placut in burtica ca am nascut la 41 sapt si 4 zile provocat ca doctora ma mai lasa sa astept.

emilia cu si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput