*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)
Raspunsuri - Pagina 9
ralucami spune:
Fetelor Maria a facut diaree.( stiu sigur ca e diaree pt ca a avut de la 10 -13 vreo 5-6 scaune apoase, gen spuma .) Nu stiu ce sa-i dau, mai ales ca ea e hranita la san ( i-am dat lapte praf de 2-3 ori de cand am nascut-o). Citisem de apa de orez. Va rog spuneti-mi cum ati procedat daca ati trecut prin asa ceva!
kid spune:
Pepsi Multumesc frumos pt raspuns!
Cred ca o sa mai aman diversificarea. I-am dat si suc de mar si l-a durut foarte tare burtica, nu cred ca stomacelul lui e pregatit sa digere si altceva decat laptic.
Motannel, AlexAlice, petit ange Multumim pt urari!!!
Uram si noi capsunicilor sa creasca mari, frumoase si sanatoase!
Noi mergem astazi la vaccinul de 4 luni, cantarit si masurat, sa vedem cum stam. Sper sa fie ok.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ankaa spune:
Neata fetelor.Aveam o gramada de notite si raspunsuri pregatite,dar le-am uitat pe toate.Ma bucur ca sunteti toate bine si puiutii la fel.Eu am avut un we super,cu febra si dureri de cap..imi era teama sa nu ia si piticul,dar a scapat.Inca asteptam vaccinul d 2luni si masuratorile pt 3luni...revin k s-a trezit.
vas spune:
Ceau.
Iar ati scris o gramada. Pai cand vine saraca Ella, o zi o sa stea in calculator sa ne citeasca.
Nu-mi vine sa cred ca printesa mea doarme inca. Am fost sa o verific sa nu aiba febra cumva ca ea la ora 9 era deja fresh. Savureaza dormitul pe burta la nebunie. Si eu am pregatit borcanelul cu pireu sa fie mai caldut ca o sa se trezeasca si papa. Dar de unde ca deja ma doare sanul drept la cat e de plin asa ca tot tzitzi o sa-i dau cand se trezeste.Pireu mai tarziu.
Motanel, eu acasa tin contabilitatea firmei parintilor mei. Din cate stiu multe contabile lucreaza acasa. Sa stii ca nu am studii in domeniu, pur si simplu am invatat si de vreo 2 ani mai castig si de acolo ceva banuti. Dar daca vi acum la mine sa vezi ce am pe birou te sperii. Sunt hartii peste tot, asezate cum vreau eu ca sa pot lucra. Nimeni nu are voie sa le atinga ca m-i le amesteca. Dar in loc sa ma bag la munca uite stau cu voi pe forum.
Elteka, inseamna ca Eliza nu e singura care nu are vaccine. M-ai mai linistit. Oricum sigur doar ea si Dolo au mai ramas.
Gata ma duc la treaba ca sanse sa se trezeasca nu prea sunt deci am timp.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
chiquitita spune:
Buna dimineata!
Mica, doar ce am terminat de vazut pozele Mayei! Superbe!
Noi am inceput sa papam bine de tot morcovelul. Reactii adverse nu am observat, nici macar constipatie de care ma temeam. La cat e de mare il tolreaza bine poate.(7600g)
Mami de Livia (08.06.2007)
mica0307 spune:
Neatza,
chiqui si pentru Liviuta.
Maya a mancat ieri prima lingurita cu suc de piersici si chiar i-a placut. Azi mananca 2 . Vreau sa va intreb cand ii dau si morcov? Il amestec cu cel de piersica???
AM vazut ca saptamana trecuta a scazut in greutate 70gr
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
chiquitita spune:
Mica, eu cu morcovel am inceput. Dar am inceput cu 3-4 lingurite, ca oricum scuipa jumate. Mai las-o putin cu piersica ca sa pape cantitate mai amre si dupa ce a acceptat-o de tot introdu si altceva. Se zice sa dai alimentele pe rand ca daca face ceva de la unul din ele, sa stii de la care.
Mami de Livia (08.06.2007)
moberi spune:
Ralucami, si eu am patit la fel cu bebe acum vreo doua luni.Si al meu era alaptat exclusiv asa ca mi-am dat seama ca diareea a fost provocata de laptele meu mai precis de ceea ce mancasem eu.M-am informat si eu si intr-adevar la copii alaptati la san se intampla astfel de situatii.Ideea este ca atat timp cat copilul mananca in continuare, nu se deshidrateaza, nu are febra si e vioi in continuare nu e mare problema.Ce mi-a recomandat mie pediatra a fost regim alimentar la mine plus sa beau eu mult ceai de chimen si daca pot sa ii dau si lui bebe ceai tot de chimen daca il accepta.Am baut doar eu pana la urma si in doua zile s-a rezolvat problema, desi recunosc ca m-am stresat ceva.Important e sa manance in continuare ca sa nu se deshidrateze!
poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)
dicirstea spune:
Am lipsit o saptamana cu pregatirile botezului si m-am speriat de cat am de recuperat la citit!!! Ati fost harnice rau! Ca sa mai recuperez mi-am luat mancarea pe tastatura Acum descarc o parte din poze sa le pun la repezeala si mai citesc printre picaturi de la capitolul 10, asa ca poate par in urma, dar acum descopar.
Doxinu nu imi vine sa cred ce diferenta e la bb al tau de la inceput si de acum!! Daca nu te vedeam cu el in brate nici nu imi venea sa cred ca e el. De la un pisoi mic a ajuns la un mini luptator de sumo
Imi vine inima la loc cand descopar ca mai sunt bebici de talie mica, ca aveam o frustrare cand citeam despre ~70 cm si peste 6 kg.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Monytza spune:
Buna dimineata ...la amiaza
Nu ..nu ne`am trezit la ora asta...dar eu nici acum nu ma simt complet treaza...inca jumatate adormita de la 7 dimineata
Antonia e cuminte,acum doarme...s`a jucat in patutz pana a furat`o somnul..Si`a revenit dupa raceala si`a inceput sa`mi pape mai bine.Sper sa nu fi pierdut mult in greutate.
Ups...s`a cam trezit
Nah...cand ma pregateam si eu de un mesaj consistent mi se trezeste printesa...acum bineinteles ca vrea in brate...vorbit cu ea...ritualul zilnic.M`am obisnuit...desi acum trei luni puteam sa jur ca n`am sa o scot la capat...totul imi parea gri...am invatat sa ma bucur de lcururile bune din viata mea...si pe cele rele sa le "tratez"...nu sa le ignor, pt ca astfel le`as da mai multa putere.Sunt bucuroasa ca am mai facut un pas spre maturizare...eu copila zapacita si cu capu`n nori, pe care nimeni n`o vedea sa se descurce...uite ca am scos`o la capat...si imi fac curaj spre ce`o sa urmeze...Sunt doar eu, sotul meu si minunea noastra...si altceva nimci nu mai conteaza...Ce tot atatea suparari din cauza lui x...y...nu am de ce sa imbatranesc?
Mam mai intins putin pt ca vad ca pustoaica vorbeste cu un pitic de plus in patutz..si nu m`a chemat inca la apel...are mama o fetita tare cuminte...
Am vazut ca se discuta de spalatul rufelor...da..eu spal ca la balamuc....in fiecare zi cate 2-3 masini...DAr spal pt noi..si pt ai mei socri, care`s plecati la servici.In weekend spala soacra`mea, asa ca facem cu randul.
Ufzzz... a inceputr si scoala..ma roade gandul ca am o groaza de restante de semestrul trecut(adica o groaza inseamna intreaga sesiune de vara)....o scot eu la capat ca altfel n`am cum...doar ca ma ia cu un fior rece pe sira spinarii cand ma gandesc ce ma asteapta
Albastrica a fost racita...si nu stiu de ce noua pediatra nu ne`a pomenit de vaccinul de 4 luni...si ...acusi acusi implinim 4...asa ca va intreb si eu:e obligatoriu de facut infarixul de 4 luni exact la 4 luni?...nici nu stiu cum sa procedez...
Hai ca va pup pe toate...si sper sa mai revin azi...dak am sa am timp
Avem si noi trei lunisoare!!
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)