*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)
Raspunsuri - Pagina 10
roxicucu spune:
Sobi, habar nu aveam ca exista pastilute anticonceptionale ce pot fi luate in timp ce alaptezi. Eu nu am luat niciodata anticonceptionale si mi-e cam frica sa nu ma ingras de la ele (ca si asa sunt cat malu' cu flori)
Alynta27, felicitari pentru casuta, sa o stapaniti sanatosi!!!
Vas, multumesc pentru informatie, imediat ce scriu mesajul o sa incerc sa fac cum mi-ai spus
Elteka, sa stii ca are dreptate dr. japoneza, am mai citit in cateva carti despre diversificare aceleasi lucruri si sunt perfect de acord. Pai cum sa incepi sa-i dai copilului alte alimente cand el nu sta in funduletz, nu-si tine capul si impinge cu limbuta afara tot ce incerci tu sa-i dai... Eu personal voi astepta pana la 6 luni, asa am procedat si la Stefan si a fost in regula.
Pepsi, multumesc pentru informatii, cred ca voi cumpara si eu o masina de gatit cu aburi pana incepem diversificarea. La ce avea alergie baietelul tau si cum a reusit sa scape de ea?
Stefan este alergic la ou. Prima data s-a intamplat la 4 luni cand i-am pus in apa de la baie un ou (pentru ca avea niste bubitze pe piele). S-a umflat la fatza foarte tare si am stat cateva zile cu el in spital. Nu mi-am dat seama ca e de la ou pentru ca tot atunci incepusem sa folosesc o crema noua si am crezut ca nu-i prieste. La un an, cand am vrut sa-i introduc in alimentatie albusul am patit la fel. A mancat doar un varf de lingurita si a inceput sa se umfle... Am ajuns din nou la urgente dar atunci am stiut sigur ca e de la ou... Nu i-am mai dat niciodata de atunci ou, intr-o zi cumparasem oua si el le tot muta de colo colo. Apoi cred ca a pus mana la ochi si iar s-a umflat m-am uitat, nu era nici un ou spart deci nu a venit in contact decat cu coaja oului. Vom mai face o vizita la doctor poate exista vreun remediu...
Roxana mami de Stefan (24.04.04) si Andrei (05.06.07)
http://community.webshots.com/album/560562208aEOGLy?vhost=community
alynta27 spune:
Monytza, Pepsi si Roxicucu multumesc pentru felicitari!
Michigan esti o scumpa!
Kay ma bucur ca Sonia creste frumos! Bravo mamici si curaj pe mai departe!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
dicirstea spune:
Am pus o parte din poze de la botez si am completat in albumul lunii si in ~ 2-3 ore am reusit sa citesc 5 pagini din capitolul 10 si mai am 10 si din asta. Aveti mila....am si uitat ce vroiam sa scriu si eu. Mai ales ca Matei s-a trezit, a papat la repezeala si l-am pus intre pernute la 45 grade inclinatie cu ochii in jucarele agate de toate dulapurile. Sunt socata ca a inceput sa vorbeasca la ele. Adica e ceva mai mult de gangurituri si chiuituri, parca le si leaga cu intonatie si cu stropi.. e haios rau de tot si nu mai am baterii sa il inregistrez ...exact ce era mai important
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
roxicucu spune:
Am uitat sa va intreb .... voi ce metode de contraceptie folositi?
Roxana mami de Stefan (24.04.04) si Andrei (05.06.07)
Monytza spune:
roxicucu....eu mi`am pus sterilet dupa 6 saptamani de la nastere...dar din cate am citit inainte....tu nu agreezi aceasta metoda...Eu una ma inteleg tare bine cu steriletul, nu imi face probleme de nici un fel...si viata noastra intima e foarte buna....Tu de ce nu vrei sa incerci sa vezi cum il tolerezi?
Avem si noi trei lunisoare!!
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
Androix spune:
Roxi, noi folosim prezervativul si de cand cu accidentul de care v-am povestit mai punem pe langa si foite chinezesti. E prima data cnad folosesc asa ceva, din ce stiu despre ele e ca nu sunt extraordinar de eficiente, sunt de fapt un fel de spermicid, iar astea indiferent de forma - foite, gel, spuma, spray - trebuie folosite impreuna cu o alta metoda de contraceptie.
Nici eu nu agreez ideea de sterilet, nu pentru ca mi-ar fi frica ca nu-l tolerez ci pentru ca metoda in sine nu impiedica intalnirea spermatozoidului cu ovulul, ci impiedica implantarea ovulului gata fecundat, ceea ce pentru mine inseamna deja o noua viata.
Anticonceptionale mi-e frica sa iau din cauza riscului de tromboza care creste dupa 30 de ani si daca esti fumatoare.
Mai ramane diafragma dar e dificil de utilizat si putin eficienta.
Monytza, bafta mult acu restantele. Lasa ca o sa le iei si n-o sa ai nici o problema. Tot la zi esti? Cum vei face din oct?
Eu am o mare problema: din octombrie incep scoala si nu stiu inca ce si cum voi face cu copiii. Anul treut m-a ajutat soacra-mea cu Filip, il duceam acolo cateva zile pe saptamana, mai venea ea la noi. Acum insa pe Georgia n-o pot lasa acolo pentru ca o alaptez. Ar trebui sa merg dimineata sa-i duc si seara sa-i iau, sau dupamasa cand termin, ma rog oricum toata ziua as fi pe drumuri. Eu ca eu dar si pe copii cred ca i-ar obosi teribil asta. Plus ca acum socrela este in plina criza, sufera cu nervii si e cam naspa. Deci cade de tot.
Ar mai fi varianata sa vina cineva sa stea cu ei. Ori maica-mea, dar ar insemna s-o supun unui program infernal: dimineata dus nepoatele mele (fetele sorei mele) la scoala respectiov gradinita, apoi venit la mine, apoi la 16 neaparat trebuie sa fie inapoi sa le ia. Nu mai pun la socoteala faptul ca poate uneori incep mai devreme decat poate ea ajunge la mine si termin mai tarziu de 16. SI are si ea o varsta pentru asa alergatura, macar nu stam mai aproape. Ma rog, poate gasesc pe altcineva. Insa problema cea mai mare este ca fi-mea nu mananca din biberon! Nici laptele meu, nici nimic. Ce va manca pana ma intorc eu de la scoala?
M-am gandit la n variante: sa chiulesc pe sarite (o saptamana da una ba), sa incep diversificarea mai devreme (desi dureaza oricum pana inlocuim o masa si oricum nu-mi surade ideea asta). Nu vrea nici cu lingurita ca macar i-ar da asa laptele meu, dar nu-l vrea nici asa. Cred ca incep sa-i dau la o masa laptele meu cu lingurita ca sa se invete si poate cine stie reusim asa.
Mai aveti vreo sugestie ceva?
Andreea, mama de Filip si Georgia
carrie spune:
Mottanel, eu le-am luat de la reprezentanta Chicco din Cluj dar acum am vazut ca pe net sunt mai ieftine…
Moberi, ioi, bafta multa la job si eu ma gandesc putin speriata mai ales ca voi lucra intr-o multinationala si jobul va fi solicitant.
Noua nun e-a prescris fier…cine va e pediatra?vaccinul nu e nici o problema daca se amana sau se face umpic mai repede, noi cel de doua luni l-am facut la 3…
Raluca la noi a functionat f bine, zeama de pe un morcov fiert numa sa o bea + smecta
Kid si mie mi se pare ca mamarutza are des dureri de burtica , de cateva zile ii dau Colic Baby –de acelasi producator ca si Calma Baby si se simte tare bine.maine vreau sa incerc si eu suc de morcov dar dupa cum scuipa orice afara de lapte nu stiu zau…
Mica, cu fiecare aliment nou se incepe separate se da cam 3 zile sa vezi daca nu e allergic, urmatorul il dai tot separate si daca sunt bine tolerate le amesteci ulterior
Legat de partea romantica, si eu am fost taaare virgina si ieri cand ne-am luat inima in dinti s-a spart prezervativul noroc ca inainte de momentul x asa ca mi-e frica sa-l mai folosesc…imi ziceti si mie de EXLUTON, cum e ingrasa?sotzul meu din proprie initiative s-a gandit la vasectomie, si-a facut careva din ai vostri?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
piticasigogosica spune:
Capsunei si capsunici
Noi tot agitati cum v-ati obisnuit,parca nu se mai termina problemele astea!!!
Cosmin e bine maine facem 4 luni si poimaine vaccinul.De 4 zile vad ca face kk la 2 zile,de ieri pana acum nimic.
Iris la gradinita,deocamdata bine.
Eu sunt agitata:caut menajera,caut bona,ma solicita deja clientii.Cred ca imi iau baiatul "la pachet" si ma duc
Fetelor daca aveti cunostinta de o femeie pt menaj serioasa si care face si treaba,vreau si eu!
Va pup !
mica0307 spune:
androix cum a propus si pitica. La "pachet". Cred ca asa voi merge si eu o perioada.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
yoyoyo spune:
KAY _ am trimis si eu din nou mesaj colegilor, am credinta ca vor contribui si vor face face o donatie pt. sufletelul tau scump.
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)