*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)
Raspunsuri - Pagina 8
carrie spune:
carstea, de fapt eu am centru de activitate de la Chicco, am vazut ca Play Gym-ul arata altfel.si mai am asta care ii place tare mult
http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=3&produs_id=113
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Pepsi spune:
ella, multumim ptr aprecierile la poze!pai gata ai gasit cu cine seamana Bobycu david al meu, ca au acelasi V
duda, multumim de aprecieri, voi v-ati botezat deja noi urmeaza, ca la noi e inca dimineata duminica si pe la 13 il botezam. of si hiperactivitatea asta, eu, tind sa cred ca e o boala a modernismului, ca pe vremea mea nu exista.....hopa cum e mai agitat gata e hiperactiv, si mai e una, deficit de atentie, frate si-i indoapa astia pe aici pe copii de medicamente ca cica nu sint atenti in clase, si ii sedeaza.....boli moderne, pe vremea mea luam mama de bataie buna si sa vezi ce-mi trecea tot. ma bucur ca ai avut copilasii exact cind ti i-ai dorit!
petit_ange, e frig, acuma dimineata 2C, azi maxim 17, dar e soare, asa ca vom avea un botez frumos
mihamora, multumim la aprecierea la poza lui dominic
andrada, multumesc de aprecieri, ma bucur ca seamana, ca lumea zice ca dominic e a lui tata si david al meu ei nu stiu ca sint ai mei amindoi!da sa nu afle tata a da sa stii cind am fost la gine la 6 saptamini mi-a zis, dupa ce m-a consultat fara sa zis nimic, zice da se vede ca alaptezisi ce metoda de contraceptie folosesti?cind a vazut ca ma uit ciudat zice femeile care alapteaza sint mai uscate jos, si te sfatuiesc sa folosesti un lubrifiant ptr contacte. si bine m-a sfatuit
roxicucu, si eu sint singura si-mi cresc copii, de 2 saptamini merge si dominic la gradi lunea si vinerea, in plus stam intr-o casa pe 2 etaje si-mi fac totul singura,curatenie, calcalt, spalat, gradinarit, bineinteles cu ajutorul sotului. si eu spal tot 2 masini pe saptamina, una cu hainele piticilor(si eu le spal separat si cu detergent de bebei, cel putin pina la 1 an, la dominic si mai tirziu din cauza alergiilorsi una cu ale noastre, sint mai mari ca in europa aici masinile. mincare fac tot la 2 zile sa fie proaspat, si e super bine, imi place din nou sa gatesc de cind nu mai e dominic alergic, dupa 3 ani......sa stii ca mie imi place f mult aparatul de gatit, ai program ptr fiecare aliment, de ex cartofii ii fierb in 40 min, morcovii, si alte legume, le curat le pun acolo, si pun minuteria pe 40 min......am bagat si carne peste si pui, nu merge carnea de vita sau porc, sau ceva ce se fierbe greu. si porumb fierb acolo, deserturi nu am facut, nu stiu daca se poate, in schimb fierb orezul!apoi le dau in blender, nu au apa deloc, si au un gust.....superb. eu sint f multumita, ai vazut ca am pus si poza, si fara sa fac reclama.si eu am folosit calgel la dominic, DAR ATENTIE nu exagerati, si mai ales atentie la bebei alaptati ca gelul asta amorteste toata gura si influenteaza la supt(adica sug mai greu, si nu reusesc sa inghita)am testat ep mine!
kid, in mod normal regula zice ca dai un aliment si stai 3 zile sa vezi reactii alergice.apoi numa dai altceva
ralucami, chiar te intrebam cind ai prezentarea, ma bucur tare ca a iesit bine. a vomitat de la laptele praf, david vomita si daca beau eu prea mult lapte vaca. cel putin asta cred eu, poate nu e asa.poate la inceput e bine sa-i dai lapte praf amestecat cu laptele tau in cantitati egale, si sa maresti treptat, laptele de vaca este TOTAL diferit de laptele nostru, deci e normala reactia fetitei. e ca o diversificare, tre sa incepi usor si apoi maresti cantitatea. sint copii care nu au nimic, unii mai sensibili!
cu stinga si dreapta sint de acord cu androix....sint mult prea mici sa vedem ce si cum. cind dominic era mai maricel si a inceput sa pape singur tot cu stinga minca, si imi ziceam ei n-o fi stingaci ca inca nu se poate stii.....ei era un semn, ca si acuma tot cu stinga maninca, si face multe lucruri, si mingea o da cu stinga, e drept ca mai face si cu dreapta, deci inca nu stiu sigur daca e stingaci!
lavini, nu stiu daca in Ro este apa asta, poti intreba la farmacie, e asa intr-o sticluta sau sub forma de comprese, daca e in sticluta, folosesti comprese sterile pe care le uzi cu apa asta si o pui pe un tampon si stai cu ea asa citeva ore, apoi o tot schimbi. pe mine m-a ajutat f mult si la prima nastere, am avut 3 rupturi din care una de gradul cel mai mare, si acuma m-au taiat si am avut o cusatura si m-a ajutat, cind am timp dau si eu o cautare si daca gasesc iti zic
carstea, si david vomita citeodata in jet, chiar m-am sperita, am intrebat medicul si mi-a zis ca daca nu depaseste cantitatea cit o lingura mare nu am de ce sa-mi fac griji, mi-a mai zis ca sa nu-l mai manipulez dupa ce suge(sau daca e hranit cu bibe) citeva minute(cam 10) si e mai bine de atunci, si e drept ca vomita cind suge prea mult, sau cind il misc sa rigiiie, daca-l las putin intins la citeva grade dupa ce papa nu mai vomita
androix, eu am si masina de uscat haine, poate ar fi o solutie si ptr tine, in plus le mai si dezinfecteaza, le spal si apoi le arunc in aia de uscat, si apoi le impatur, secretul e ca daca le scoti imediat ce le usca, unele nici sa le calci nu mai trebuie
miniuta, nu recunosc vaccinul dupa denumirea asta, da, aici se fac in picior vaccinurile sau in mina la cei mari
vorbea ela de babetica, cea mai practica mi s-a parut cele de plastic care au un rezervor in care se aduna mincarea ce cade pe linga, in plus ca se spala si usca usor sint f practice. au la ikea, cu ceva broaste sint f bune
alynta27, felicitari ptr casa, sa va bucurati de ea sanatosi
kay, ma bucur ca a luat in greutate Sonia, sper sa adunati banii necesari
revin miine fug sa ma pregatesc ptr botez
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
mica0307 spune:
elteka drum bun. Pupici lui dolo. Te asteptam mai aproape de noi .
pepsi distractie placuta la botez.
ckristina buna ideea cu mess. O sa pun si eu. Dar pot sa pun si linkul???
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
Madi spune:
Elteka drum bun si te asteptam printre noi cat de repede poti Iar eu de-abia astept poze cu Dolofanel in Europa!
Carrie Mamarutza ta a facut crizele de plans seara sau ziua? Si Ana mea a avut o perioada in care plangea din senin, rau, rau de tot, dar seara. Am si povestit eu pe aici, ca la momentul respectiv si eu am presupus ca ar fi vorba de dinti si l-am trimis pe sotul meu la 11 noaptea la farmacie, dupa Calgel. Episoadele s-au repetat de cateva ori: cum spui tu, nu o linistea nimic, adormea de oboseala intr-un final. Dar, asa cum au venit aceste episoade, asa au si disparut! (Sper sa nu se mai repete!) Eu am presupus ca pana la urma erau rezultatul acumularii oboselii de peste zi, a stimulilor etc, si a gingiilor dureroase. Noua ne-a confirmat si medicul ca ii vor iesi dintisorii curand.
Cat despre somnul de zi, si Ana doarme la fel: o ora, maxim o ora jumate, in reprize. Norocul meu este ca doarme seara de la 9.30-10, pana la 6-7 cand mananca si apoi mai doarme, neintrerupt, pana la 9-10 dimineata.
Referitor la vaccin, din cate am citit pe prospect, nu este si impotriva hepatitei B.
Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
carrie spune:
pepsi distractie placut ai niste flacai pe cinste!
madi multumesc de raspuns azi a fost la amiaza criza .la noi nu se vede nimik la dinti da stiu ca pot durea si cand lucreaza mugurii...
numai eu pai imediat e octombrie...ce optiuni ai?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
ELTEKA spune:
Carrie,
itit scriu pana nu ma pun in pat ca aici e apropape 1 noaptea, sa stii ca si mie mi-a plans acu' vreo 4 zile, taman la pranz, nu stiu ce i-a venit ca el nu prea plange, in total cred ca avut vreo 3-4 ture de plans serios, toate seara, de oboseala.
Asta de la pranz m-a nedumerit oarecum. El doarme pana la 12 (cu o pauza de o ora cateodata, dimineata, cand trebuie sa ne jucam) ori in ziua aia nu s-a mai culcat la loc ca era agitatie mare...pana nu l-a pocnit plansul. Atat l-am iubit si degeaba...Pana la urma mi-a adormit in brate.
Eu am intrebat doctorita si a zis ca inca nu-i dau dintii, desi el rontaie pe jucarie de zici c-o rupe.
Succes la negocieri pentru noul servici! (eu incep de la 1 octombrie, dar o sa lucrez mai mult de acasa, desi vor fi zile cand o sa vreau la birou )
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
Motannel spune:
Sobi, sunt invatatoare! De fapt sunt profesoara insa functinez pe postul de invatatoare dinainte sa termin facultatea si ... nu m-am indurat sa-i las pe cei mici de I-IV pentru cei mai mari! Asa am mai multe satisfactii!
Elteka, drum bun si calatorie frumoasa! Te asteptam cu drag in ... Europa. Am inteles ca destinatia voastra e o tara nordica, nu?
Carrie, eu merg la munca de pe 6 septembrie deja, asa ... o zi da una ba, iar de maine ... incepe scoalaaaa! De unde ati luat play gym-ul? Si cat a costat? Edit: am vazut link-ul. Ai comandat pe net?
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
moberi spune:
Buna seara mamicutelor!
Revin si eu dupa o perioada de absenta in care abia am reusit sa va citesc, de scris n-am mai ajuns.
bebe Matei ma solicita tot mai mult, ne luptam in contunuare cu alaptatul ca il mai apuca greva si nervii din cand in cand.Din pacate perioada alaptatului exclusiv se cam apropie de final.In curand ma voi intoarce la munca, mai am doua trei saptamani dupa care adio!Imi pare atat de rau si mi se pare atat de frustrant sa il las acasa.Nu credeam ca va fi atat de greu , dar prevad multe lacrimi la orizont.
Ca sa ne pregatim ma gandesc sa incep treptat sa ii dau cate ceva, astept sa implineasca patru luni si dupa m-am gandit sa ii dau cereale si suculet sau supica nu m-am hotarat inca.
Vreau sa va intreb si eu ceva.
1)Voi dati fier la bebelusi?Noua ne-a prescris pediatra pentru prevenirea anemiei,in fiecare zi un numar de picaturi,parca nu sunt foarte incantata de idee, tot oscilez daca sa il dau sau nu.
2)aveti idee daca vaccinul de 4 luni poate fi amanat cu o saptamana sau dat mai repede cu vreo doua zile de varsata de 4 luni.Fix in saptamana in care ar trebui sa primeasca vaccinul suntem in grecia si nu stiu cum sa fac.
Elteka,drum bun spre batranul continent!
Carrie,felicitari pentru job, hai ca decembrie nu e atat de rau.Mai greu ne va fi acasa cand ne vor intampina doi copii care ne vor lua de fresh dupa o istovitoare zi de munca.Nici nu vreau sa ma gandesc.....
poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)
moberi spune:
Elteka doar acum am avut timp sa savurez toate pozele si am tinut neaparat sa iti scriu ca e frumos copilul, dar si comentariile sunt mai mult decat savuroase!!!!!!!!Nu te putea dezminte...la asa postari si pozele trebuiau sa fie mai altfel!
Asteptam cartea....
poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)
ckristina spune:
da mica, poti pune link ul.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)