Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Andrusca13
mi-a spus ca bebe este putin cam mic are doar 1.700 kg la 32 saptamani. Voi cele care ati facut ecografie imi puteti spune cat au bebelusii vostri? Chiar este mic? Sunt foarte ingrijorata. Va multumesc!

Andrusca13, nu-ti fa griji ca nu e mic!
Si al meu pe-acolo era, medicul nu s-a aratat deloc ingrijorat, a spus ca e in grafic.
Uite, si la babycenter.com zice la 32 sapt "1702 grams"
(http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=com.bc.common.AdInfo%407ac46d43)

In plus, nu uita ca nu l-a pus pe cantar - e o ESTIMARE! Poate fi si in plus, si in minus. Plus nu cresc toti dupa fisa tehnica
Stai tu calma si dragaleste-l cat potzi, cu gandul, cu mangaierea. Creste Puiul!

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanacris28 spune:

Mai Annisia , esti bestiala, pe bune! Mi-ar placea mult sa am o prietena ca tine pe aproape, ca imi imaginez ca mimica si gestica ta sunt pe masura, daca ma faci sa rad in hohote doar din felul in care scrii!!!!! Cred ca daca ai fi platita dupa cum binedispui oamenii, ai fi tare bogata........asa imi spune mie mama cand vorbesc prea mult, ca trebuia sa ma fac comentator sportiv....... Sa-ti traiasca minunatia de baiat si sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati unii de altii!
Cu povesti din-astea, vorba
Piciulikai, ne ducem euforice sa nastem, tot topaind, cred.
Povestea Gabrielei m-a facut sa plang, a Georgianei nu mai spun, la fel de impresionanta, iar de cea a Annisiei nici n-are rost sa mai zic cat e de "incurajatoare". Impresionant e ca indiferent cat de grea e nasterea descrisa, cea care povesteste nu pare deloc marcata.......ca sa vezi cat de minunat poate fi sa dai nastere unui pui de om!!!!!! Abia astept sa traiesc si eu senzatiile alea de dupa! Sa va traiasca bb-eii , sa va aduca numai bucurii si voi sa aveti sanatate si putere sa aveti grija de ei!
Terrapin, merci de raspuns, te pup.

Cristina 35s cu Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Tomasa mama... mi-e asa de mila de tine si nu te pot ajuta! Sanatate grabnica - acuma ii faci "masaj" de stranuturi micutzei!
Rox
Afibebe - bravo! Si pe noi ne-a botezat bunicul nostru. E foarte special.

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Uffff, Tomasa, numai asta iti lipsea. Pe mine vad ca ma dor sinusurile de vreo 2 zile si nu stiu daca am voie sa iau paracetamol.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sim, sa o stapaniti cu placere. Credeam ca e ceva intr-un cartier rezidential. O sa o finisati repede, vei vedea.
Afibebe, multumesc de incurajarea cu respiratia. Asta e singurul meu stres personal (fiindca mai am si legate de sanatatea fetitei, vreau sa o vad sanatoasa) pe sarcina asta de fapt...sa nu cumva sa mor la nastere si sa-mi las copiii orfani.

Si felicitari pt. stabilirea datelor de Botez. Mi se pare ca mai am o vesnicie pana acolo.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tomasa, multa sanatate, ai grija si ia macar ce ai voie.

Annisia, esti beton fata, m-ai spart. Uite ce la cat te temeai, ai avut noroc de nastere usoara. Parca mi-ai descris nasterea mea la Alex...acum vai de fundul meu.

M-am uitat din nou la epiziotomie si arata mult mai bine (deh, obsesia mea). Cand ma uitasem, in weekend parca, era inca rosu vinetiu pe acolo, acum e o cicatrice roz si nu mai pare ara oribila. Se vede mai rau in portiunea dinpre spate, dar o sa treaca si acolo. V-am zis deja ca de 3-4 zile ma asez fara sa ma doara deloc.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Asta e singurul meu stres personal (fiindca mai am si legate de sanatatea fetitei, vreau sa o vad sanatoasa) pe sarcina asta de fapt...sa nu cumva sa mor la nastere si sa-mi las copiii orfani.

37s fixMaria

Tomasa,ce-ai mami cu gandurile astea?
Vrei bataitza?

Teodora 35 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Piciu, dar asa-i ca nu e posibil sa nasc de la raceala asta? Hai, te rog incurajeaza-ma putin, mai ales ca de-abia am stabilit ca nu a coborat inca...
Sim, merci frumos. Sper sa nu racesti si tu, e plin sezon de viroze, toate prietenele mele au copilasii raciti.

Fetelor, am citit toate povestile, foarte emotionante si am vazut toate pozele. Avem asa niste bebelusi dulci la odiseea asta , toti sunt frumosi, sunteti niste norocoase!

37s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Io maninc ca o scrofeta sarmalute cu mamaligutza!
Tot complexul de vitamine

Teodora 35 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Eh, Teo, nimic ingrijorator, stai linistita. Gandul il am demult, nu mi-e frica de durere, dar mi-e frica de asta. Prima data nu mi-era frica de nimic, acum insa ca stiu in ce consta... Dar sigur va fi bine, vezi, singura mi le fac (gandurile) singura ma incurajez .

37s fixMaria

Mergi la inceput