Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar in sera aia aveam musafiri niste prieteni care isi doresc un bebe baiat (ai au doua fete si vor neaparat si un putos). Ma rugasera sa vina sa puna mana pe burtos, sa se ia si la ei, ca nu mai vor inca o fofo in casa...
Ii sunasem sa le spun ca am nitica treaba pe la maternitate si ca poate pierd burta... Gata, se pun pe drum sa vina sa ma vada. Incerc sa le explic unde sunt si tipa incepe sa se rada - nascuse de doua ori la CF2. Norocul meu a fost ca exact cand a venit anestezista sa ma ia la taclale, Diana imi spune ca am mare noroc ca e tipa de garda, ca cica ca e cea mai buna din spital. Si prietena mea nascuse cu epidurala anestezistei mele. Asta mi-a dat curaj si am acceptat injectia in coloana, de care fugisem atata.

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am dat avansul pt botez. De acum, am de treaba cu invitatiile, cruciulitele pt biserica. Nu stiu cum e treaba cu decoratiunile, trebuie sa ma duc sa vad salonul.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Sa continuam....
Marti am fost telelei prin oras,la Medicover pt. culturi de col(again) si la dr. de familie pt analizele de ultim trimestru!
Am ajuns acasa franta,dar bucuroasa...nu ma mai duceam la servici!
Miercuri am avut program de ordine prin balcon,iar seara la Tutunaru la control:
Vestile sunt belea:bb s-a indurat de rugamintile mele si s-a intors singurel regulamentar pt. o nastere naturala.
La 35 sapt. avem 2.8 kg si suntem mai mari cu 10 zile,colul e inca inchis(sper sa si stea asa vreo 3 sapt,ca eu mai am treaba)!Data estimata de Tutu 08-10 octombrie!Acum sa vedm ce-o vrea si fi-miu.
De plecat,pleaca intre 8-14,6 zile!
Cum ne-o fi norocul!
El a zis ca ,,poate-o facem'' inainte,nu stiu ce sa zic!

Gema a nascut ieri sigur,l-am intrebat eu pe dr. aseara, o internase dimineatza si pe la 17 cica era nascuta!Stiam cum o cheama exact si-a facut okii mari cind l-am intrebat!A inceput sa rada si mi-a zis ca ieri a avut 12 nasteri,toate numai fetite!Sa aiba baietii nostrii de unde alege!
Asa ca mi s-a luat o piatra de pe inima cu cezariana!

Teodora 35 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Se face ora 21 si vine doctorita sa ma verifice digital, la gaurica. Verdictul ne socheaza - col complet sters, dilatatie 4. Cum, cand??? Parca nu mai nasteam... Nici contractii nu mai erau... Bai nenica, ne jucam aici sau ce? Abia imi luasem gandul, ca amu iar incepe distractiunea... Ce sa mai zic... Nasc, asta e... Hai la treaba. Ne-am suflecat manecile si ne-am mobilizat...
Nayel a fost sunat si dadea indicatii pretioase prin telefon. Vine anestezista si ma intreaba daca vreau epidurala. Imi cumparasem trusa, in cazul ca vreau sa imi omor barbatul de durere. Chiar vorbisem cu farmacista sa o duc inapoi, daca nu o folosesc... Acum eram dezorientata. Nu aveam dureri. Ce sa fac, ce sa fac?
Anestezista imi spune ca ea nu ma obliga, dar e convinsa ca in curand nu o sa mai fiu viteaza. Si chiar daca am o mare rezistenta la durere, cand va veni momentul expulziei o sa-mi iasa ochii din cap. Zic ca hai sa o fac si pe asta. Era pacat de machiaj sa-l stric...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

acum am intrat si eu sa vad ce mai faceti,sa felicit noile mamici, sa vad cum va mai descurcati cu buticile , cu bebii si............................

de nu mai poooooooot.

ANNISIA, SUNT FANUL TAU, SORO!!!!

AI UN STIL DE A POVESTI...DE FAPT, AI UN STIL DE MOLIPSESTI ORICE PERSOANA CU BUNA TA DISPOZITIE!!!! ASTEPT CU SUFLETUL LA GURA FIECARE EPISOD AL NASTERII TALE!!!!NASCATOAREO DE IUBIT YANIS!

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI

bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Vedeam numai ace si tepe care imi sfredeleau sira spinarii. La dracu, ca iar am ratat distractia... NU AM SIMTIT NIMIC!!!!! O singura ciupitura (ia ciupiti-va putin de deget si o sa vedeti ce se simte la o epidurala), atunci cand mi-a facut injectia cu anestezicul local. Apoi a montat trusa si mi-a bagt o doza de control, ca sa urmareasca reactia organismului la substanta. Era 21:40...
Trebuia sa stau 10 minutele si sa vedem cum sta trebusoara. Am raspuns pozitiv, la modul ca eram ca noua. Fara ameteli, amorteli si alte a-uri...
La 21:50 mi se baga oxitocina, pentru grabirea dilatarii si scurtarea travaliului. Ma conecteaza si la aparatul de monitorizare. La un moment dat au trebuit sa opreasca oxitocina, pentru ca inimioara lui bebe s-a stresat. M-au conectat la masca de oxigen, pentru ca eu am probleme cu nasul si nu ma pot oxigena corect. Am si poze cu tubuletele alea verzi... Credeati ca imi curg mucii???? Nuuuu, erau firele conectate la oxigen.

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Mi-e sa nu nasc de la cat stranut si-mi suflu nasul.... Urata faza....

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

FELICITARI, Tomitza, sa va traisca micutza Natalia!!!

Carpatina, vezi ca am avut feeling bun cu nasterea Tomitzei? Nu ieri postase ca mai sta Natalia, parca acum doua zile. Si mai scrisese ca are dureri, ca nu a dormit, am simtit eu ca e aproape.
Adimercedes, si eu sunt bine cu calciul. E foarte posibil sa fie de la oboseala. Iar acum raceala imi lipsea ca sa ma simt si mai franta. Voi incerca sa ma menajez mai mult...orice ca sa ajungem la termen
Andrusca13, fetita mea avea 2 kg la 32 sapt fix, dar e al doilea copil. Eu cred ca sunteti in grafic, mai ales ca ecografele au si marja de eroare.
Annisia, vezi ai grija si termina povestea in seara asta ca stau aici cu sufletul la gura. Eu aveam impresia ca ai nascut intr-o ora de cand ai intrat pe poarta maternitatii, asa intelesesem din ce au scris fetele ca am lipsit in ziua respectiva.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

intru repede sa va anunt ca am hotarat ca pe 30 septembrie sa facem botezul.

YYYYUUUUUUUUPPPPPIIIIIIIIII ce fericita sunt.
Aveam ceva emotii cunasii insa totul e ok.Maine trebuie sa mergem sa ne gasim si local.

Abia astept.Va dati seama ca tatal meu in calitate de preot o sa-mi boteze baiatul???

Am niste emotii de mor.

mai sunt 2 duminici si urmatoarea e botezul.Nici la nunta nu am avut asa emotii.

ma cheama datoria.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Tomasa si eu simteam ca nu mai am aer in timpul sarcinii.doctorul mi-a spus ca bebe apasa pe diafragma si asta e.

deci fara ganduri negre.Nu patesti nimic.Depinde de pozitia lui bebe.

pentru raceala bea mult ceai cu miere si lamaie si propolis cu vit C.
ai grija de tine.

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ce era mai important bebe are pe obrajor niste bubite- zgrabunte sau cum se vor numi.

oare vor trece sau e ceva grav???

numai miercuri mergem la medic pt ca atunci avem 4 sapt.

hai ca isi distruge plamanii ingerasul meu de atata plans.

ce mama denaturataaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput