Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanacris28 spune:

Salutare din nou!
Felicitari tomitza si bun venit pe lume Nataliei!
andrusca, nu stiu daca e cazul sa fii ingrijorata, in mod normal la varsta sarcinii tale, greutatea e cam 1,8 kg, deci e pe aproape, caci si copilasul saracul are si el perioadele lui, poate sa recupereze foarte rapid apoi,.......cel putin asa am citit eu......as zice sa stai linistita ca medicii cateodata doar ne baga in sperieti degeaba........si vorba aia, erau vremuri in care gravidele nu stiau ele ca greutate au copiii din burtica si tot ii nasteau sanatosi, fara probleme. Deci, fruntea sus si toate bune! De la mine si de la Mariuca mea din burtica, multi multi ......(a-propos: tare m-am bucurat cand am vazut ca mai este o Mariuca pe langa a mea! sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si tu pe langa ea!)
Am o rugaminte la voi: imi completati si mie la date acolo? adica fetita Maria Diana........multumesc tare frumos!

Cristina 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Ptiu, dar stiu ca aveti spor la scris, nu gluma, fetelor!
Astazi implinim si noi o saptamana! Eliza e o scumpa: avea pielea un pic rosiatica, si de la icterul pe care-l are, a capatat o culoare portocalie. Ce mai, morcovel scrie pe ea! Oricum, moasa ne-a trimis de urgenta afara, ca sa prindem soare, sa-si revina fata. Deci Annisia, foarte bine ca ti-ai scos puiutul la plimbare, mai ales daca a fost si vreme frumoasa.
Sspune ca la aer curat, copiii dorm dusi. Ei bine, cand am vazut soarele, am cam grabit-o pe fie-mea cu mancatul, ca mi-era frica sa nu inceapa sa ploua (deh, vreme nasoala de Germania). Si cand am ajuns afara, pustoaica a inceput sa urle de foame, ca nu se saturase.
Adimercedes si eu am facut streptococ B - ca mi s-a rupt apa destul de devreme (cu vreo 40 de ore inainte de nastere). Mi-au bagat vreo 2 sticle de antibiotic in perfuzie, si pediatrul mi-a zis daca isi schimba copilul culoarea in primele 2 saptamani, sa ma duc de urgenta la dr, ca a ajuns streptococul la el.

Felicitari proaspetelor mamici si curaj mult celor care isi asteapta odoarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Cele cateva ore petrecute acasa le cunoasteti, caci am ales sa vi le impartasesc inca de atunci. Deci sunt una bucata barbat la 12 si 20, la 16 abia plecat la spital. Ora pusa de voi nu este buna. Caci abia la 16 si 30 eram la maternitate.
M-am dus la doctorita de garda, asa cum imi spusese nea Nayel. Ma consulta gagica si imi zice ca am colul aproape sters, dar apa si membranele la locul lor... Na belea, cum vine asta? Cica sangerarile si scursurile fura bucati de dop si usoare desprinderi normale atunci cand oasele bazinului se dilata si se pregatesc de treaba.
Il suna pe Nayel si ma trimite la monitorizare. Nu prea mai aveam contractii... Se facuse deja 17...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Georgiana, foarte frumos ai povestit!
Parca e o poveste scrisa la comanda, pentu noi, cele ce urmam!
Asa da! (mai zi-ne si tu Annisio, ca fugim euforice sa nastem dupa asemenea povesti!)

Felicitari pentru asa o nastere frumoasa si sa-ti traiasca minunea Andreea Cristina!

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Raspund rapid, ca fata e pe afara si eu cica trebuie sa fac dush repde si sa il spal si pe BB de KK.

RGE, la mine apa s-a rupt cu colul inmuiat si inchis. Habar nu am ce inseamna asta. Totusi daca pica dopul ar trebui sa fie deschis, asa credeam eu.

Sim, la multi ani, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor! Sa stapaniti sanatosi casuta si sa va bucurati de ea!

Annisia, mie mi se pare ca Yannis seamana cu tine. Dar e greu de zis cand sunt asa mici.

Piciulika, vezi ca al meu nu s-a coborat pana la final.

Of, sunt cam sumara azi, ca incerc sa rezolv mai multe. In fine, pana sa revin din urma si de la capitolul celalalt sa va zic ce voiam mai devreme:

- nu ii mai dau deloc lui BB nici Sab si nici Espumisan, si culmea nu mai este asa scandal cu partzurile. Parca mai rau facea de la picaturi. KK face singur acum de 2-3 ori pe zi.
- pozitia care ii place si il linisteste: vertical, lipit perfect de mine, capul pe tzitzi stanga la inimioara, si burta lipita de mine. Si plimbat nenica!

Pupici. Sper sa reusesc macar sa citesc din urma.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Am stat o jumatate de ora, cred, la aparatul e monitorizare cardiaca fetala si contractii. Aveam niste crampe ciudate, care dadeau contractii haotice si total aiurea. Erau neregulate si ca durata si ca intensitate... Apoi pauza... Toata lumea ramane blocata. Imi spun ca s-ar putea sa nu nasc azi si ca ma interneaza. Fugi d-aici fratica, eu plec la treaba mea!!! Deja va injuram cu patima. Ma gandeam ca iar ati pus nasparliile alea de majorete, sa-mi speriati baiatul.
Il suna doctorita de garda pe Nayel, care cere sa mi se faca un litic (amestec de no-spa, scobutil, diazepam). Cica asta face treaba - ori mi se declansa travaliul, daca bebe era pe teava, ori mi se calmau durerile si contractiile incetau, daca matza mea ma lua la misto iar... Era 18:30....

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Deci era 18:30... Mi s-au dat doua ore sa stau in sala de travaliu, la monitor si sa vedem ce face neicusorul ala de litic. Nu mai aveam neam contractii si durerile erau banale.
M-am apucat de palavre cu moasa. I-am pus la intrebari de stiam deja ce ma asteapta in urmatorii 20 de ani... Tot imi spunea ca sa nu imi fie frica si sa ma linistesc. Radeam... Pai nu imi e frica tani, is tare curioasa sa stiu la ce sa ma stept... Mai ales ca nu apucasem sa citesc istorioara picanta de la nasterea lui Andrei Serban, made by Rox... Iar de linistit, ha-ha, nu avem dureri, de ce trebuia sa sa ma linistesc? Deja ma gandeam ca nu mai nasc... Eram posomorata ca se prelungea treaba la infinit, ca iar dadusem alarma si era una falsa... Insa si bucuroasa ca scapasem, pe moment, de nascarea aia urata.

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Valeuuuuu,nu intra omu' 1zi jumate pe forum si se umplu paginile de mamici si bebei!!!!!

Hallo,hallo si de la mine!

bun venit pe lume bb-ilor:Robert Stefan de Alehiam(n-am vrut sa-ti cobesc ma i ales ca veneai de la C-ta),Robert de Christina,Kosmas de Iuli,Maria de Danielaradu,Natalia Ioana de Tomitza!!!!

Si ,,bun venit acasa'' mamicilor:Annisia-culmea nasterii rapide,Georgiana,Prisi!!!
Am vazut niste fatuci de bb-i superbi:si Yanniselu',si Mirunica,si Sara dulcica ,si Robertelu' !Doamne,sunt asa de gingasi de-i papi nu alta!

Andries,ce bine-mi pare c-ai revenit!
, Simonule!!!!!Sa fii fericita si optimista toata viatza,sa te bucuri de Stefanel si de sotz in noua casutza(tu vrei sa te faci vecina cu noi....) si de ce nu,sa umpli casutza cu unu-doi fratiori,surioare pt.Stefanutz!

Roxu drag,sa nu fii suparata pe mine ca n-am mai trecut!In primul rand am avut ceva show in ultima zi,se pare ca seful meu intelesese ca stau pina vineri,dar era vorba de vineri 07.09,nu 14.09,luni am mai trecut eu sa predau ce era de predat unui coleg,ca seful n-a binevoit sa fie de fatza,figurile le facea telefonic...bleahhh,plus de asta nicio ora nu mi se parea potrivita pt. o vizita la o proaspata lehuza!Mai citeam pe forum si vedeam ce haituita esti cu somnul si cu nervii si numai de mine nu aveai tu chef!
Lasa ca n-au intrat zilele in sac,poate ne vedem chiar si cu bb-ii.Nasii nostrii stau in Pipera,vis-a-vis de Porsche,drumuri pe acolo vom avea destule.Prefer sa ne aduca tati cu masina,decit sa oblig vreun coleg sa stea sa ma astepte!
Desi e a 3-a mea zi libera,inca nu m-am dezmeticit bine,nici nu mai stiam ce bine e sa dormi fara grija ceasului desteptator!

Teodora 35 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Se face ora 21 si vine doctorita sa ma verifice digital, la gaurica. Verdictul ne socheaza - col complet sters, dilatatie 4. Cum, cand??? Parca nu mai nasteam... Nici contractii nu mai erau... Bai nenica, ne jucam aici sau ce? Abia imi luasem gandul, ca amu iar incepe distractiunea... Ce sa mai zic... Nasc, asta e... Hai la treaba. Ne-am suflecat manecile si ne-am mobilizat...
Nayel a fost sunat si dadea indicatii pretioase prin telefon. Vine anestezista si ma intreaba daca vreau epidurala. Imi cumparasem trusa, in cazul ca vreau sa imi omor barbatul de durere. Chiar vorbisem cu farmacista sa o duc inapoi, daca nu o folosesc... Acum eram dezorientata. Nu aveam dureri. Ce sa fac, ce sa fac?
Anestezista imi spune ca ea nu ma obliga, dar e convinsa ca in curand nu o sa mai fiu viteaza. Si chiar daca am o mare rezistenta la durere, cand va veni momentul expulziei o sa-mi iasa ochii din cap. Zic ca hai sa o fac si pe asta. Era pacat de machiaj sa-l stric...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
, Simonule!!!!!Sa fii fericita si optimista toata viatza,sa te bucuri de Stefanel si de sotz in noua casutza(tu vrei sa te faci vecina cu noi....) si de ce nu,sa umpli casutza cu unu-doi fratiori,surioare pt.Stefanutz!

Teodora 35 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Multumesc, Teodora. Ne facem vecine, de ce nu? Preturile la apt au crescut prea mult, nu mai merita sa ne luam apt, asa ca am cautat casa. BB 2 e in plan peste vreo 4 ani, i-am zis si lui T in timpul operatiei de l-am tracasat pe bietul om . Auzi...poate mergem impreuna la Roxana daca ne primeste. Eu de duminica ma intorc la indeletnicirea mea, . Ma duc sa vad si eu casa.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput