Durerea unei pierderi de sarcina ( 37 )
Raspunsuri - Pagina 7
L5845 spune:
danangie draga mea, nu mai fii trista, ca sigur ca o sa-ti tii si tu in brate puiutul, doar ca nu a fost sa fie de data asta.Te rog, nu-ti pierde speranta, lupta. NU se poate ca tu, care ai trecut prin atatea si de atatea ori ai reusit sa mergi mai departe, sa cedezi chiar acum. Trebuie poate sa te detasezi mai mult decat o faci acum, de toate acele lucruri din jurul tau, care ti-ar putea face rau intr-un fel sau altul. Capul sus draga mea si da-mi mana, ca sa te ridici, ca o sa fie bine.
Analizele care le-am facut sunt pentru ziua 2 sau 3 si sunt FSH,LH si prolactina. Bafta multa si nu ceda, NU AI VOIE ! Iar cumnata ta, sa-ti fie draga in continuare, nu e vina ei ca este gravi, bucura-te alaturi de ea, fii buna cu cei din jur, nu-i pedepsi pe ei pentru o vina pe care nu o au, decat ca sunt in preajma ta, acum cand esti asa de trista. Iar sotul, cu siguranta o sa fie si in continuare alaturi de tine, ca si pana acum, te va sprijini si ajuta, cu siguranta.Doar impreuna veti reusi, si sigur veti reusi, sa nu te indoiesti niciodata de asta. multi, putere si capul sus, repet.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Michelle81 spune:
Danangie-e de inteles ceea ce simti,te intrebi de ce cineva care nu isi doreste atat de mult un copil ramane gravida iar tu care isi doresti din toata inima trebuie sa te chinui atat...Eu sunt sigura ca sotul tau nu gandeste ceea ce ai spus tu,ci el sufera alaturi de tine si te iubeste foarte mult si va fii alaturi de tine pana VETI REUSI sa va tineti copilasul sanatos in brate!Stiu ca esti satula sa auzi"se va intampla si la tine in curand" dar trebuie sa crezi ca se va intampla si va fii bine.Stiu cat iti e de greu,te inteleg atat de bine...m-am regasit mult in cuvintele tale,stiu ca e imposibil sa nu te gandesi la cat de mult iti doresti un copilas si stiu ca in nici o luna nu vei putea spune"gata acum nu m-am gandit deloc"pentru ca e imposibil,pentru ca ne dorim prea mult...Nimik nu e drept dupa cum vezi,si eu ma intreb si m-am intrebat de mult ori cand se va implini ceea ce ne dorim din tot sufletul...iata ca suntem puse sa ne chinuim,pana cand nu stiu sa iti spun...Si mie mi-r fi sincer ciuda pe o fata care nu isi doreste copii care are inca"avioane in cap" sa aud ca e gravi,iti spun sincer ca mi.ar fi ciuda...e normal ceea ce simti...Uite nici la noi nu va fii nici luna asta din pacate din cauza a ceea ce a patit sotul exact acum in perioada fertila...ce pot sa fac?Eu ma retrag asa in baie dupa ce adoarme sotul,ma pun si plang si ma tot gandesc,doare doare atat de tare incat nici nu mai stiu crede-ma...E nedrept totul,viata,natura ce ne pedespseste in asemenea hal..E greu si as vrea sa te pot ajuta dar stiu ca nimik nu te poate ajuta decat un test pozitiv pe care sper din suflet sa il vezi in curand...Doare ca dupa ce am trecut prin atatea acum ne mai si chinuim cu dezmagirea asta luna de luna...Capul sus draga mea si incearca sa te tii tare ca pana acum,desi stiu stiu prea bine cat de greu este...
danangie spune:
Eu simt cum ma duc. Simt , pentru ca ma cunosc. Nu vreau sa mai urmaresc sa fac copii. Vreau sa fac pauza......sa fac altceva...dar stiu ca sotul nu ar fi de acord....si am termina prin a ne certa. El sufera foarte mult....e depres...nu reuseste sa doarma....sta treaz noaptea si umbla prin casa......nu reusesc sa-l fac sa reactioneze ca e mai bine pentru noi sa facem o pauza.....luna viitoare sper sa-mi schimbe contractul de munca si din noiembrie incepem sa cautam casa. Vrem sa o cumparam.........avem atata nevoie de ceva care sa ne bucure.........avem nevoie de o veste frumoasa..........suntem amandoi atat de depresi........
LAU nu e de vina cumnata mea ca e gravida......nici nu am dat vina pe ea.........doar ca in acest moment nu vreau sa stiu nimic de ea........cum zicea MICHELLE...........imi este ciuda......atat de ciuda ca noi ne dorim atat de mult un copil n u reusim sa-l avem. Si cumnatii mei care pana mai ieri umblau din bingo in cazinou........vor avea un copil. Sa dea D-zeu sa le fie bine. Fereasca D-zeu daca le dorec raul!! D-ne fereste!! Numai ca imi este ciuda cum unele persoane obtin de la viata ceea ce vor cu atat usurinta. In cazul lor....chiar si ceea ce nu vroiau au obtinut cu usurinta.Nu mai vreau sa fiu buna. Vreau sa fiu rea. Sunt satula sa fiu buna. Scuzati-ma...de dimineata plang in continuu. nu vreau nici sa mai traiesc. Am niste picaturi...vreau sa le iau. Asa sigur nu voi mai simti raul. Stiu ca peste cateva zile voi zice: tampita am mai fost de am scris asemenea lucurri........dar in acest moment vreau sa strig in gura mare CA SUFARRRRR!!! Ca m-am saturat. Nu mai vreau .....gata.....nu mai vreauuuu
Dana
noi
alinushca spune:
Azi am atins un apogeu. Am impuscat doi de-odata! Am fost si la ginecolog si la dentist. Acum ma dor si ovarele si dintii si sanii!! De nervozitate ce sa mai zic... mai bine tac.
Duphaston 7 zile sau pana imi vine ciclul. M-a trimis si la ecografie sa excludem sinechia... sincera sa fiu, orice ar fi, m-am saturat sa merg la dr. si sa se abtina de la a da un verdict. Inteleg ca e foarte delicat in meseria lor sa ia niste decizii (ca e vorba de hormoni si astia sunt greu de apucat), dar eu nu mai rezist sa ma plimb de multe ori pe la ei. Cred ca luna viitoare ma medichez singura. Ecografia nu stiu unde sa o fac. La medicover la noi nu aveau nici un loc liber toata luna... M-am saturat!!
Vreau din nou in cursa pentru bebe si vreau sa fie bine pentru noi toate!
Sa aveti o seara si un uichend frumoase!
In asteptarea lui
Michelle81 spune:
Catty-cum te mai simti?sunt sigura ca e totul bine!inca putin si vei merge la doctor.Nu te mai gandi la prostii de genul ca ti-ar venii uratii,ca nu iti mai vin noua luni trebuie sa te obisnuiesti!si eu faceam pipi des insa cred ca eram in saptamani mai avansate dar cred ca depinde de la persoana la persoana!
Blueeyes-da chiar ca s.au nimerit sotii nostrii sa aiba probleme la picioare,sper ca la tine nu s-.a nimerit in perioada fertila...te las sa pleci la odisee fara mine insa sa imi tii un loc pt luna ce vine bine?
Ale-cum te mai simti?
Mcrissa-cum sa nu ne gandim la tine iauzi?Imi pare rau ca ti-au venit uratii si luna aceasta...Imi pare rau ca sora ta trece prin asa ceva,sper sa se termine totul cu bine,cred ca suferi foarte mult pentru ea...of Doamne sa se faca bine...
L5845-sper sa iti iasa toata analizele bune,iti tin pumnii!
Flavia-draga unde esti?Sper ca esti bine si sper ca azi i-a fost mai usor laDominik la gradinita.Te-a lasat gripa?Ce face mititelul?
babyr7-imi pare rau ca ti.-au venit uratii,am sperat atat ca esti gravi...imi pare rau..
Cristy74,andreea16,proaspete garvidutze-cum va simtiti?
Va pup dulce pe toate fetele!
Va rog sa nu imi faceti nici o galerie luna asta pentru ca e 100% sigur ca nu sunt gravi ca nu am putut presta acum in perioada fertila din pacate,deci e clar,voi astepta uratii ce pot face...of
L5845 spune:
dana te cred ca suferi, ar fii si anormal sa nu suferi, plangi, descarca-te, e bine asta...dar apoi ridica-te si mergi mai departe. Nu lasa suferinta sa te doboare si sa te domine, tu esti puternica stii bine, chiar daca acum ti se pare ca toate lucrurile sunt impotriva ta. NU ceda, nu dispera, trebuie sa treci peste si sa mergi mai departe.Si nu te prosti cu picaturi si alte dinastea, ca scot si...stii tu. si fii tare, asa cum esti tu, nu ceda.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Michelle81 spune:
Danangie-nu pot decat sa spun ca mi se rupe sufletul cand te aud...Si mie imi vine sa strig tot asa...sufar... nu mai vreau!
c.myry spune:
Buna seara fetelor!
Danangie-of cum ma regasesc in tine. Doar ca in cazul meu cumnata era insarcinata in 4 luni cand ramasesem si eu. Si mi-a fost f greu sa o vad, sa vb cu ea in prima luna cand pierdusem bebelusul. Dar incet, incet a inceput sa imi vina mai usor, mai ales ca m-a ajutat sa trec peste momentele alea grele. Si mie imi venea sa mor, dar am zis: cu D-zeu inainte. Si acum zic la fel. A nascut pe 5.09 si maine mergem sa vedem bebelusul. Sicer mi-e cam teama de reactia mea, dar sper sa fie bine. Cat de cat bine. Am citit mesajul tau si scriu si imi vine sa plang. Parca simt durerea aia care imi cuprindea sufletul. Te rog, incearca sa iesi din starea asta si in nici un caz nu te lasa cuprinsa de tristete. Si nici sa nu te gandesti la prostii. E greu, f. greu si va fi si mai greu pt ca o vei vedea cu burtica si razand si pe toata lumea felicitand-o, dar fii tare… Va veni si vremea noastra! Si eu am vrut sa fiu rea, sa imi pese doar de mine, dar mi-am dat seama ca nu ma simteam bine in postura aia. Esti o fata extraordinara si D-zeu te va rasplati
Michelle -Imi pare rau ca te simti si tu cu moralul la pamant. Ceea ce am spus e valabil si pt tine. In mod sigur veti simti bucuria de a fi parinti.
L5845-multi pt. cea mai optimista dintre noi.Mi-au mers la inima cuvintele tale. Imi dau putere.
mcrissa
-ma voi ruga pt. sora ta. Sa-i dea DD multa sanatate si tie multa putere sa treci peste incercarile astea.
Irda -scumpica foc gaza ta. Sa va traiasca!
baby_r7-– imi pare rau ca nu a fost luna asta.Tin pumnii pt luna viitoare. Multa sanatate!
catty -ai grija de tine !
alyx -ma bucur ca te simti mai bine si ca iti face bine “compania” noastra. Mergem inainte!
Alinushca-multa bafta la medic ! Sper sa fie totul in regula si sa apucati de “bebe”.
Flavia-cum e cu calculul ala. Fetita sau baiat? Please, explica si pt mine ca mie mi-a scapat discutia asta.
Va pe toate si va doresc un week-end placut si linistit!
Noapte buna!
myry
-------------------------
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
Joahnna spune:
Lau-Meli da nu mai am mult, ma cam incearca contractiile dar sper sa mai stea bebelina ca nu e graba. Repede trece timpul si o sa vezi ca vei avea rezultatele dorite la analize. Tin pumnii!
Irda inca nu n e-am hotarat in privinta numelui....fiecare are listuta lui si nu ne punem de accord nici cum. Eeei asta sa fie cea mai mare problema… tot o sa alegem unul. Vad ca tu nu te poti hotari pentru a incerca din nou… eu zic sa nu o lungesti prea mult si sa-i faceti Dariei un fratior am vazut pozele dulcica tare Daria
Flavia pana acu mi se parea ca trece asa greu timpul..si de vreo 2 saptamani incoace nu stiu cum au trecut… sau ma apuca panica, frica.. o fi normal.. cum ca nu mai e mult. Te si pe flacaii tai… David tare bine iti seamana.
mcrissa sper sa fie totul bine cu sora ta.
catty si eu am mers foarte des la baie din momentul ce am ramas gravida… chiar si noptile… acu deja mi calea batatorita si cu ochii inchisi ma descurc . Cu cojitul eu cred ca e normal si eu am patit-o pe parcursul sarcinii dar nu m-am impacientat. Va fi bine
danangie, Michelle imi pare tare rau ,atata durere in randurile voastre. Va
toate fetele si numai bine va doresc!
36+
Laura Ioana spune:
Mcrissa ma rog la Dumnezeu sa o apere pe sora ta de tot ce-I rau! Multa, multa sanatate
Dana imi pare rau pt Z1, te inteleg tare bine ! Incearca sa nu te distantezi de cumnata ta, apropierea de o graviduta poate avea o consecinta pozitiva[ ;)]
Irda lasa, mama, prezu’ si da-i bice pt bb2 ! Eu la sarcina trecuta am ramas, ca prin minune, in timp ce foloseam prez (nu s-a rupt, nu am uitat sa-l punem…chiar nu stiu ce s-a intamplat), deci poate ai vreo surpriza Pupici frumusetii tale de gazuta
Catty faci foarte bine ca iei duphaston ! Sarcina usoara Cel mai bine ar fi sa faci testul de sange (Bhcg), ca la eco nu se vede nik pana pe la 40 de zile.
Michelle aoleo, ma doare si pe mine piciorul, numai imaginandu-mi ce a patit sotul tau Saracul ! Dar tu nu renunta la ovulatia de luna asta pe motiv de picior ! Il faci si pe el sa nu se mai gandeasca la durere…asa ca….hopa sus pe el[ :D]
Roxana poate totusi nu-i ciclu asta! E prea ciudat...poate se fixeaza ceva bine, bine acolo
Mirelus e cam nasol cu unghiile incarnate! Nu scapi definitiv de ele decat daca le operezi. Daca doar le tot tai vor creste si mai nasol!
Tizo ma bucur ca ti-a venit ciclul asta nebun si sper sa fie si ultimul!
Liana bafta multa in Ungaria!
24+
Poze Laura
Puiul nostru drag