Durerea unei pierderi de sarcina ( 37 )
Raspunsuri - Pagina 6
mcrissa spune:
Mirelus multumesc ca te gandesti la mine.
am citit putin din urma si am vazut ca si michelle si alte fete se gandesc la mine.va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine.
eu personal fac bine.mi-a venit acum cateva zile, dar nici nu stiu in ce zi mai sunt.am fost suparata atunci cand mi-a venit, dar mi-a trecut repede.am zis ca bine ca sunt sanatoasa.
sora mea nu face foarte bine.a facut RMN, tomografie si ieri a facut si scintigrafie.urmeaza sa i se interpreteze aceste investigatii si probabil apoi va urma biopsia, dupa care operatia.eu cred ca va fi bine si incerc sa-i insuflu si ei o stare mai optimista, dar nu prea reusesc.e suparata rau de tot.Imi pun speranta in Bunul Dumnezeu si va rog si pe voi cand cititi acest mesaj sa va rugati o clipa pentru ea
Cristina in asteptarea mormolocului
blueeyes2003 spune:
Mcrissa ma rog la Bunul Dumnezeu pentru sora ta,sa-si indrepte privirea spre ea si sa o ajute sa treaca peste aceasta incercare!Doamne ajuta!
O sa fie bine,o sa vezi,este normal sa-i fie frica dar va trece cu bine peste asta!Multa sanatate ii doresc!
Mirela
_
"Orice credem cu adevarat devine realitate!"
Irda spune:
Salutare, dragele mele!
Flavia.......cam ai dreptate ca bag altele la inaintare de "frica"....la urma urmei n-as fi nici prima si nici ultima care ar munci cu spor cu un bebe la bord(IO-te la Marina ce gradi a pus pe picioare cu bebe in burtica)!! Cel putin in domeniul asta se pare ca am devenit "grav bolnava"....dignostic....Escuzita (gasesc scuze care suna misto ca sa nu fac ceva ce mi-e frica)
M-oi vindeca eu cumva...candva!
Multumesc Mav pentru empatie....nu's dusa chiar de tot cu capul daca mai sunt si alte femei exact in situatia mea de blocaj pe planul asta!
Sa ai spor in tot ceea ce faci!
Mirela.....n-am cum sa raman accidental decat daca se rupe prezu' ca il folosim la greu! In momentul asta nu vreau sa raman....sper sa nu vina si momentul in care o sa vreau eu si n-o sa se mai poata!
Nici sotul nu ma ajuta sa ma hotarasc.....zice...."cand vrei tu"! asa ca....daca ar fi dupa mine....ar mai dura ceva vreme pana sa ma horatasc numai, ca apoi tre sa ajung sa fac toate analizele....sa vad ce alte analize imi mai recomanda Nayel in plus fatza de alea uzuale...eheee...cale lunga drum de fier, neica!
Mcrissa.....multa sanatate surioarei tale, draga mea! M-am rugat la Doamne Doamne sa aiba grija de ea si s-o faca bine!
Am pus niste poze noi cu gaza mea, daca vreti s-o vedeti Dari la 2 ani
Pupicei fetele mele dragi
Irda
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
catty spune:
Fetelor, dupa ce ieri toata ziua am avut dureri mari de burtica, vad ca acum iar m-au luat. In plus din sfert in sfert de ora sunt la baie la pishu. Nu fac mult, dar e senzatia de vezica plina. Treaba este ca ma ustura inauntru si mi-a frica sa nu vina uratii. Am obervat ca pe sanul drept mi se cojesc sfarcurile. Voi ati patit asa ceva? Cred ca ma risc din seara asta si bag duphaston ca rau nu are cum sa imi faca. Mai e o eternitate pana luni si deja ma apuca pandaliile, mai ales ca w-e asta lucrez pt ca trebuie sa ne plece un export.
Week-end placut va doresc
Pupici
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
musettepink spune:
Catty tin pumnii sa fie totul bine !Baga utrogestan!
Va pup pe toate nu am timp sa scriu la fiecare in parte.Va pup!
Alé spune:
Michelle, imi pare rau pt sotul tau. Imi imaginez cit de cumplit trebuie sa fi fost.
Cit despre problema cu ovulatia, inceara si tu marea cu degetul, sa vezi daca e dispus macar din principiu. Daca zice omul ca ar incerca, gasiti voi o pozitie convenabila si prevad o maare distractie . Bafta la ovulat!
Catty, baga duphaston, ca intr-adevar nu are ce sa-ti strice, iar pt usturime la pipi... hmmm... cauta nistea ceaiuri bune la infectii urinare. Nu stiu exact ce ti-ar trebui, de aia nu risc sa iti pomenesc vreuna. Iar pt crampe, ia nospa.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
baby_r7 spune:
am intrat si eu asa in fuga..............bineanteles ca iar am multa treaba la birou............
ieri seara mi-a picurat foarte putin sange (trei picaturi......abia daca s-a murdarit tamponul)............si azi cand merg la wc se ia doar pe hartie sange rosu....
deci e z2 de cm.....
foarte ciudat cm-ul meu...dar a venit..........
deci nu mai asteptati vesti bune de la mine..
noi cu sperante privim spre viitor...asa ca poate vine bebe luna viitoare, ca luna asta nu a vrut sa vina se pare.
pup toate fetele si daca mai pot intra, vorbim mai incolo..
ale' cum te mai simti?
michelle ii urez multa sanatate sotului tau si sper sa se refaca repede.
liana, musete, flavia, dana, catty, oana , irda, mirela, lau si restul fetelor.imi e dor de voi si imi pare rau ca nu am mai mult timp sa intru mai des....dar promit sa recuperez dupa ce trece perioada asta aglomerata.........
mami si tati te asteapta.......inca nerabdatori!!!!!!!!!
ROXANA
cristy74 spune:
Buna dragelor,
Catty cred ca poti lua duphaston linistita, ca rau nu-ti face. Pisu si eu fac foarte des, dar de sani n-am mai auzit sa se cojeasca, o fi si asta un semn. Te-ai inscris la odisee? Eu m-am demoralizat, ieri erau undeva la pagina 4 si astazi la pagina 13. Pai nici nu apuc sa citesc, dar sa mai si scriu. Hai tin pumnii sa fie bine de data asta.
Flavia inseamna ca dupa graficul tau baiatul meu o sa fie fetita? N-are nimic ca mie imi plac fetitele foarte mult. Dar sa-mi spui sigur sa stiu ce caut pentru insuratoare (sau maritis). Vai daca e fata o s-o tina taica-su legata in casa dupa 12 ani.
Slimatei bine ai venit din concediu. Te cred ca ai emotii, dar mai e atat de putin pana iti vei tine fetita in brate, fi optimista, o sa fie bine.
Alyx ma bucur ca astazi esti un picut mai bine. Incet, incet o sa mai treaca, dar nu trece niciodata de tot. Eu uneori parca imi doresc sa fac o amnezie sa nu mai stiu nimic ca doare prea tare. Alteori ma gandesc ca nu-mi pot uita copilasul, indiferent cat ar fi suferinta de mare. Te pup si iti ofer un umar pe care sa plangi cand ai nevoie.
Alinushca bafta la doctor. Te asteptam cu vesti bune.
Blueeyes ai probleme cu unghiile incarnate? Cam greu se vindeca din cate stiu eu. Am avut o colega stiu ca tras mult cu ele, dar nu mai stiu cum s-a vindecat pana la urma. Sper sa treaca repede.
Mcrissa o sa ma gandesc si eu la sora ta si o sa ma rog pentru ea. Cu atatea rugaciuni pentru ea va fi bine, ai sa vezi.
Baby r imi pare rau pentru Z2 de CM. Sper sa fie cu noroc luna asta.
Michelle cum se mai simte sotiorul tau? Il mai doare rau?
Fetelor va doresc un week-end placut, eu o sa fiu plecata, asa ca mai intru luni cand asteptam niste teste pozitive, nu?
Va pup pe toate,
Cristina
Poze
danangie spune:
Cumnata cea mica are 26 ani. E atre aiurita ca persoana. Tin foarte mult la ea. Imi este ca o sora. Avem un feeling intre noi.....ne impacam foarte bine. Dar e foarte imatura. Inca are avioane in cap.....inca se gandeste la distractii , la discoteci......copii acum? Nici in ruptul capului. Cel putin nu acum!!! Aseara ca un "pumn in stomac" m-a anuntat ca e . Azi dimineata pentru mine: ziua 1 CM.
Nu ma asteptam sa iau atat de rau vestea ca ea e gravida. Efectiv nu o mai suport. De ce? De ce sufar atat de mult? Ma simt stearpa. Ma simt ca si cum sotul ar spune: la draq uite sotiile la alti barbati raman gravide si a mea.......Sunt impotriva la toti. Pe zi ce trece.....adica pe luna ce trece devin din ce in ce mai rea! La munca azi m-am certat cu toata lumea...
Dana
noi
danangie spune:
LAU imi pare rau si pentru tine......ce fel de analize ai facut? Poate reusesc sa le fac si eu maine......ceea ce cred ca este imposibil......ca-i Sambata....sunt la munca.....dar poate reusesc la munca sa le fac.....cine stie......care sunt analizele alea pentru ziua a 2-a?
Dana
noi