Durerea unei pierderi de sarcina ( 37 )
Raspunsuri - Pagina 13
danangie spune:
Vai FLAVIA m-am topit dupa pozele tale. Si mai ales dupa casa taaaa. E splendida!!! Dar chiar se ajunge la - 20 °C? Mama mama parca deja simt frigul in oase....eu m-am dezobisnuit de frig.....ca aici nu e chiar asa frig.....Foarte foarte frumoasa familie!!
Dana
noi
L5845 spune:
dana in ziua 2, doar FSH,LH si Prolactina,in ziua 14 si 21 estradiol, cortizol si progesteron, , alaturi de cele din ziua 2.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
danangie spune:
Aaa LAU deci in ziua a 14-a si a 21-a se repeta FSH si LH? Ce este cortizolul? Prolactina nu am facut-o in ziua a 2-a ca dupa cum scriam...eram la munca......la ora recoltarii eram deja agitata......bausem si un capucino......ma intreb.....are relevantza daca il fac acum in ziua a 14-a si a 21-a? Dat fiind ca in ziua a 2-a nu l-am facut...?
Dana
noi
alinushca spune:
danangie, spun ca tre sa fac o pauza nu ca as vrea ci pentru ca imi vor pune un sterilet ca sa nu se lipasca la loc peretii uterului... 2 sau 3 luni va trebui sa il port... asa ca o proteza pentru uter . ma rog, sa vad ce o sa zica doctorul ca e mai bine sa fac. succes mult si tie!
Stie cineva ce e aia "endometru hiperecogen de 1.5 cm, prezentand numeroase zone econegative" ?
L5845 spune:
Da, de ce sa nu aiba relevanta? ca eu am facut prolactina in ziua 21, la recomandarea dr. la care am fost ultima data,iar inainte de asta, dr. la care fusesem ca s-a prelungit "avaria" rosie de la 3 la 7 zile, mi-a dat sa fac si in ziua 14 si in ziua 21 si prolactina.Presupun ca difera valorile in functie de ziua CM, nu stiu, ei stiu, ca doar de asta sunt medici, nu? .Dar oeicum, daca o faci si pe asta (prolactina) alaturi de celelalte, nu are nimic rau.
alinushca sa speram ca va fii bine si daca iti pui sterilet, dar totusi sa discuti cu medicul despre asta.
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
danangie spune:
ALINUSHCA am inteles, sa speram ca o sa fie bine...chiar ca...asta iti mai trebuia acum.
LAU ok....am sa incerc sa fac toate analizele astea in ziua a 14-a. Deja am vazut: sunt libera atunci. Sa speram ca reusesc sa le fac. Sunt si curioasa sa vad daca e totul bine. Tu cand ai sa ai analizele? Parca si tu trebuia sa astepti vreo cateva zile, nu?
Dana
noi
L5845 spune:
Aa, am uitat sa-ti spun, cortizolul plasmatic e un hormon secretat de glandele suprarenale si cred, nu stiu sigur ca are ceva legatura cu metabolismul dar nu stiu sigur ce relevanta are analiza acesti hormon, pentru fertilitate.Din cate am citit, nivelul normal al acestui hormon mai are legatura si cu starea de echilibru interior al organismului, deci poate asta urmaresc si medicii cand cer sa se faca si analiza asta, banuiesc.Are legatura cu nivelul de stres , nivelul mare al cortizolului plasmatic, semnaland o incipenta hipertensiune arteriala. Uite ce am gasit de hipofiza, de ex.:Hipofiza este o glanda mica (60 mg), situata median la baza creierului īntr-o cavitate a osului sfenoid denumita saua turceasca.Are doi lobi care secreta diferite tipuri de hormoni.Hipofiza anterioara secreta hormonii tropi: hormonul de crestere - STH, prolactina - PRL, adrenocorticotropul - ACTH, adrenocorticotropul FSH si LH, iar hipofiza posterioara secreta vasopresina - ADH si ocitocina. Pana mea, m-am zapacit si cred ca te-am zapacit si pe tine, sper ca nu. .
Lau-Meli si
Poze
L5845 spune:
Rezultatele la analize, le iau miercuri seara, dar mai ramane un rezultat de luat lunea viitoare, ala care va spune ce fel de tiroidism am, tip autoimun sau Hashimoto. Sper sa nu am nimic din astea 2 .
Lau-Meli si
Poze
danangie spune:
Am inteles LAU. Multumesc mult.
Ma duc la culcare....noapte buna si va astept cu punctele pentru carnetelul bucuriilor.
Dana
noi
Pepsi spune:
michelle, si celelalte fete care sinteti in butoi ca bine zice irene,ia sa va uitati voi frumusel in oglinda si sa va aud strigind cit va tin plaminii! "EU VOI REUSIIIIIIIII!!!" mai tare ca nu va aud!!!!!!!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie