Durerea unei pierderi de sarcina ( 37 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Flavia m-ati dat gata cu papionul vostru,e tare frumusel,iti vine sa-l mananci ,inca o data sa va bucurati de el!

Mihaela 35+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

danangie ma bucur ca te-ai hotarat sa fii alaturi de cumnata ta, s-ar putea sa-ti faca mai bine decat iti imaginezi tu, sa fie ca o terapie de soc, sa te ajute sa te linistesti si sa ramai gravi mai repede decat speri.Pentru ziua 14, tre' sa mai faci ESTRADIOL,asta lipsea din lista ta.Tin pumnii sa fie totul bine .
Flavia superbe pozele, sunteti o familie reusita, cu doi copilasi frumosi si felicitari! pentru David, micutul proaspat crestin.
alinushca tin pumnii sa iti treaca durerile si de dinti si de ovare, sa vina CM-ul si sa va puteti apuca apoi cat mai repede sa va impliniti visul, chiar daca trebuie sa asteptati putin acum.
catty ai venit de la medic? Hai, nu ne mai tine in suspans, cum a fost?
mcrissa ma si eu alaturi de fete, sa fie bine cu surioara ta, multa sanatate sa aiba.
c.myry ma bucur ca ajuta cuvintele mele, sper ca macar putin din optimismul meu, sa se prinda si de voi, cele care sunteti mai triste cateodata. si nu renunta, da? Sa-ti traiasca sanatos nepotelul si sa se prinda bobita si la tine curand.
Laura pe burtica cu jucausul(a).
miha74 pai LH=rezerva de foliculi,FSH=hormon foliculostimulator,Prolactina=hormon secretat de hipofiza si cu rol in controlul lactatiei, dar poate crea probleme de fertilitate daca nu e in valori normale,TSH= hormon secretat de tiroida, cu rol in cresterea si dezvoltarea ei.Daca mai ai nevoie si de alte informatii, sa-mi spui, ca incerc sa te lamuresc atat cat pot.
andreea16 cum te mai simti, ai reusit sa te odihnesti dupa " aventura" cu vecinii tai?
IreneCAM mi-a mers la suflet povestioara,poate ca ar trebui sa atasam la fiecare un saculet, unde sa puna toata bucuriile si momentele dragi si sa tinem contabilitatea, de ce nu un concurs, cu cine strage mai multe momente din astea, ce zici? Poate asa mai ies fetele din butoiul pe care vad ca l-au inventat si pe care l-am spart acuma cu , sa vedem ce mai gasesc ele....
mav Doamne prin ce a trebuit sa treci cu Sebi, sper ca acum e mai bine si va fii totul ok si pe viitor, tin pumnii sa se vindece repede si bine, sa nu existe urmari.Iar de sitemul medical din Roamnia, no comment, ca daca ma gandesc, ma apuca dracii..., sanatate la Sebi si tie putere sa faci fata la toate.
monysorescu nu mai fii trista, e doar o batalie, nu e pierdut razboiul, fii tare, o sa fie bine, hai, ca trec repede uratii si in scurt timp, e perioada propice.
Ninia tin pumnii sa vina CM-ul ala odata, sa scapi apoi de el si sa reintri in cursa comuna fetelor de aici: .
musettepink ma bucur ca te-ai relaxat, bafta multa sa fie cu noroc si sa nu mai vina uratii.
cristy abia miercuri seara o sa va pot spune cum au iesit analizele, ca atat de mult dureaza. Sper sa fie bine, tu cum te mai simti?
VA SOMEZ : VOI, CELE CARE IN ASTE MOMENTE SUNTETI CUMVA IN PREAJMA SAU IN INTERIORUL UNUI OBIECT, NUMIT UNA BUCATA BUTOI, SA VA INDEPARTATI IN GRABA, PENTRU CA AM PUS O TONA DE TROTIL SI DIN MOMENT IN MOMENT, VA EXPLODA RESPECTIVUL OBIECT! Cine nu-i gata de start, aduc "sfanta" , ajutata fiind si de si o sa fie vai si amar de fundurile voastre (scuzati, dar asa le zice) ati inteles?
Cu toate astea, multi, la tot de minunate de aici, fara enumerare, ca sunteti toate in lista mea.

De mine, ce sa va spun? Astept cu nerabdare rezultatele analizelor si va rog sa ma ca desi am promis ca va scriu aseara, nu am mai apucat. Dar, am avut un motiv foarte intemeiat, pentru ca am serbat cu sotul, doar noi doi, la un restaurant, fericita aniversare a 7 ani de casnicie si a fost foarte frumos, am ajuns tarziu acasa si cam bine dispusi, pentru ca ne-a cam ametit vinul, ca nu prea obisnuim . Asa ca va dati seama cine stie ce zapaceli scriam, daca mai ajungeam la calculator .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

jojo uuu, ce burticuta frumoasa ai, si sa stea cuminte bebelina, ca mai are putin de crescut. si la mamicuta ei.

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

L5845 felicitari pt aniversarea casatoriei,multi inainte de acum incolo.

Mihaela 35+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Saru'mana, doamna draga si multi inainte cu sanatate si intelegere si tie si la toate fetele.

Lau-Meli si
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Buna fetelor!

Heeeeeeeeeeeeeeeeei, capul sus...si conduceti bine!
Eu sunt de acord cu IreneCAM, si nu ma las si ma voi mobiliza sa merg pana la capat.
Trebuie sa gasim solutii, tuturora ne este foarte greu, binenteles ca povestile noastre sunt diferite, dar avem acelasi obiectiv.

Deci, primul lucru care este si esential este no stress, multa liniste, mie imi spune medicul intr-una acest lucru, ba mai mult mi s-a recomandat si cate un pahar de vin rosu seara ... si bb o sa vina. Eu incerc sa nu ma gandesc, uite acum stiu ca au trecut deja 4 saptamini de la chiuretaj, dar refuz sa stau sa ma gandesc daca am simptome...daca vin musafirii... incerc sa ma ocup si evit sa raman singura.
Sunteti singurele cu care vorbesc deschis despre chestia asta, ma dau "rotunda" si puternica in fata altora, amicelor le-am zis ca am pierdut sarcina si punct...nu am vorbit cu nimeni de acest lucru.

Am 33 de ani si nu ma dau batuta! Haideti si voi cu mine!
Hai sa vorbim despre ce avem de facut...analize, metode...sa IASA PERFECT!

Va pup, cu mult drag,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

miha74, acum numai analize si metode am in cap! si senzatia ca oricate chestii as invata, nu e sigur ca epuizez ce mi se poate intampla.
as vrea sa fiu mai optimista, dar mi-e greu sa fiu... urmeaza sa imi pun sterilet, totusi...

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRENE foarte frumoasa povestea. Ma alatur si eu protestului tau impotriva carnetelului cu durere!!!

ALINUSHCA...dar de ce zici ca trebuie sa faci pauza? Si mie la laparascopie mi s-a depistat trompa stanga inchisa . La mine din pacate e de tot. Au incercat sa o desfunde dar nu au reusit. Deci,oricum sunt in goana pentru copil. Nu ma opresc. Sper trompa dreapta sa traga ovocitul de la ovarul stang.....in caz ca ovulezul cu cel stang. Numai bine!!

JOJO cat de frumoasa esti, ptiu sa nu fie deochi. si ce burtik frumoasa si zambareata ai!! Numai bineee!!!

LAU ce analize ar trebui sa fac in ziua a 14-a? Trebuie neaparat in ziua a 14-a? Sau as putea sa le fac si in ziua a 13-a? Pe urma, stiu ca sunt de facut analize si in ziua a 21-a CM. Stiu ca trebuie sa estrogenii si progesteronul. Ar mai fi altele de facut?

Dana

noi

Mergi la inceput

LAU acum am vazut ca mi-ai raspuns.....estradiolul trebuia sa-l fac in ziua a 2-aCM? Dar progesteronul nu trebuie sa-l facem? Si eu abia astept rezultatul analizelor. Eu le voi avea abia lunea viitoare.

Eu tocmai am pus un punct in carnetelul bucuriilor: am mancat la mc'donald's!!! Si sotul pizza!!!

CRISTY da, am sa trec eu de depresia asta. Tu ce faci? Ai fost la medic?

Dana

noi

Mergi la inceput

MIHA eu am facut in ziua a 2-a CM: FSH, LH, FT3, FT4, TSH. Acum pentru ziua a 14-a vreau sa fac: estradiol, progesteron.....si stiu ca pentru ziua a 21-a CM sunt de facut ceva analize dar nu mai stiu care.....tre' sa ma interesez.

FLAVIA ai pus poze? Ma duc sa vad.

Dana

noi

Mergi la inceput