Gravidutze si mamici de CLUJ-14
Raspunsuri - Pagina 7
pufulet74 spune:
Subscriu si eu la cererea listutzei, ne-ar ajuta, multumim :)
------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
CristinaGoji spune:
pufulet - da fiecare dupa posibilitati si dorinta. Eu am dat cate 50 unitati de masura la fiecare (anestezist si moasa), au fost persoane care au dat mai mult, si altele care au dat mai putin. Dar ce am observat eu la Stanca, nimeni nu asteapta sa-i dai ceva (in afara de moasa). La moasa i-am dat inainte, la anestezist - dupa. Dar erau persoane care n-au dat la nimeni nimic, nici dr., nici moasa, si au fost si ele ok, adica s-au comportant bine si cu ele. Cum ziceam, asa impresie ca nimeni nu asteapta nimic, daca dai - e bine, daca nu - e bine si asa. Nu am auzit sa vorbeasca urat cu nimeni. La neonatolog nu am dat nimic. Am impresia ca se da daca sunt probleme la copil. Nu stiu. Cert e ca am avut si vreo 5 pachete de cafea cu mine si nu am apucat sa dau decat unul.
Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
pufulet74 spune:
Aia e bine, ca nu asteapta ...
Tu unde ai facut cursuri prenatale, la Neogym?
------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
OanaAlina spune:
se pare ca cei de la stanca sunt pe drumul cel bun! "dincolo" nu se da nimic! fiecare isi plateste asigurarile sociale de sanatate si cam atat! mi s-ar parea firesc ca si la noi sa fie cam tot asa...
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
CristinaGoji spune:
Nu, Pufulet, nu la Neogym, ca nu exista inca Neogym. Eu am mers la fundatia umanitara Providence. Nu e cine stie ce, banuiesc ca la Neogym e mult mai fain, dar mie mi-a fost suficient. Insa la fundatie cursurile de respiratie nu se fac la fiecare sedinta, iar exercitiile se fac dupa o caseta, deci e ceva foarte modest, insa mie mi-a fost suficient.
OanaAlina - cred ca in Romania va mai dura pana sistemul de asigurari sociale si private va incepe sa functioneze in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca deocamdata mi se pare total nefunctionabil. Adica beneficiari ai acestuia sunt doar cei din varf, in rest, fiecare se descurca cum poate
Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
felicia20 spune:
`Neata, dragele mele!
Eh, ce spor aveti la scris!
Eu nu am mai scris de ceva vreme pentru ca nu prea aveam noutati. Abia ieri am scos rezultatul la triplu test - mi-a iesit 1 la 3574, negativ (iar la celelalte doua 1 la 10.000), dr. a spus ca e foarte bun si ca ne vedem peste 3 sapt. la ecografie. Eh, ce bine ca am scapat cu bine!
Si mai am o noutate: aseara, stand in pat cu mainile pe burtica si uitandu-ma la televizor, am simtit ceva ce parca imi impingea burtica, niste miscari foarte fine - am tresarit si mi-am mutat mana din acel loc putin mai sus si...la fel...miscari fine care ma atentionau ca piticul meu e acolo, ca e bine si ca are chef de joaca. Aceste miscari au durat pana spre miezul noptii cand - cred eu - bebicul meu o fi obosit de atata "gimnastica" si a atipit. Poate daca mana mea nu ar fi fost pe burtica nu as fi simtit atat de intens acele miscari, dar...a fost o senzatie unica! Cred ca au fost primele miscari ale lui bebe! la toate si Dumnezeu sa va daruiasca tot ce e mai bun!
Felicia, 18+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
OanaAlina spune:
felicia, ma bucur pentru tine! intr/adevar senzatia este unica de fiecare data!
cea mai tare faza e ca ma "trezesc" cateodata vorbind cu bebe fara sa imi dau seama... asa de mult o asteptam! sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine si sa fim cu totii sanatosi!
cristina, mai exista fundatia aia umanitara? se platesc cursurile acolo?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
felicia20 spune:
Oana, pupici tie si lui bebe! Si tuturor mamicilor, impreuna cu burticile lor!
Felicia, 18+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
bex spune:
Neata! Mai bea cineva cafea cu lapte la ora asta sau o savurez singurica?
Oana, din cate stiu eu fundatia mai exista, e undeva in gheorgheni si e tot gratis, am inteles ca sunt ceva calugarite acolo? nu stiu exact, numai din auzite...
felicia, cam tot in perioada 17/18 saptamani am simtit si eu primele miscari, dar dupa aceea nu am mai simtit nimic cateva zile deloc, bine incomparabil cu ghionturile de acum, care cred ca se aud si la parter
32 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
RAMONELLA spune:
Neata!!!
Felicia felicitari pentru primele miscari ale bebeului!!!!La inceput il simti doar cand stai intinsa cu mana pe burtica.Eu l-am simtit pe la 16 saptamani,pe la 18 deja misca de zor si-l simteam si daca nu puneam mana pe burta.De fapt pot sa spun ca am simtit fluturaturi chiar de la 12 saptamani,desi nu ma crede nimeni.
Bex beau eu o cafeluta cu lapte.
Mai fetelor,am luat ieri de la Iana,de pe Eroilor,un sarafan de blugi tare dragut.A fost 225000.Imi plac hainele de acolo.Sunt dragute si nu sunt scumpe deloc.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani