Gravidutze si mamici de CLUJ-14

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu eu..mai nasc la Stanca..
deci fara haine pt bebe..doar pt noi, nu?
dar cu epidurala cum e?voi ati vb cu dr vostri? alex, pufu..

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu am nascut si voi naste la Stanca. Nu te lasa cu haine pentru bebe, il imbraca ei acolo in pieptarase si scutece. Hainele le aduci doar la externare. Cu epidurala - se face la cerere. Daca ceri, doctorul tau vorbeste cu anestezistul si ala vine si-ti face. La mine asa a fost data trecuta. Dar trebuie sa fii la dilatatie 4-5 cm, nu mai mult si nici mai putin. Mie cand am ajuns la dilatatie 9-10 cm mi-au scos anestezicul ca sa simt contractiile si sa imping. Imi era groaza de momentul ala, dar, contrar asteptarilor mele, nu a fost dureros deloc. Pentru ca in momentul in care veea contractia eu aveam treaba si eram concentrata pe impins, si chiar nu tin minte sa ma fi durut. Cred ca important e in acel moment sa impingi corect si respiratia corecta. De aia si va zic - faceti cursul de respiratie, pe mine m-a ajutat.

Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu parca am avzut si la Cora produsele Avent.
Si eu am vrut epidurala, dar nu au mai apucat sa mi-o faca si mi-a facut Muresan doar 2 cervicale. Deci: am ajuns la spital dimineata la 9 (la controlul de 37 spatamani), cu dilatatie de 3 cm, mi-au rupt ei apa pe la 13-13.30, atunci au inceput si durerile si la 15.35 am nascut.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Sara buna...vine soarele si pe strada mea ,no ca-i vremea
Haideti mai mai puneti d eo intalneala ca maine poimaine nasteti si va fi mai greu cu timpul
Alex te asteptam si pe tine cu exeprienta din spital..va fi bine ai incerdere.No va pup si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

PUFULETZ o sa nasc cu SBARCIU sper sa ajunga in tara pana atunci
din pacate nu am o lista cu cele necesare ,dar informatiile pe care eu le am le am luat de pe net si am tinut cont si de lista Gabrielei
si eu am auzit ca ne te lasa la Stanca cu haine pt bebe ,desi bagajul meu e facut cred ca o sa mai scot cateva din hainutzele ce le am pus pt fetitza

VICTO eu optez pt varianta cu epidurala ,inca nu am discutat cu dr ,dar sincer daca exista varianta asta si ne mai usureaza din dureri de ce nu ?

OK FETELOR NOAPTE BUNA
36 DE SAPTAMANI TIADRIS ANDREEA

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Victo, poate nastem deodata, cine stie ;)
Eu am programare la ISO-X la Diculescu pe 20 sept, abia astept, si atunci o sa il intreb de nastere si ce mai imi trece prin cap, trebuie sa imi fac listutza cu intrebari :)
Epidurala o cumparam noi sau ne-o dau ei?
Eu si la mama am o lista destul de mare cu ce trebuie pentru spital si unele nu prea stiu la ce sunt bune, asa ca la capitolul lista mai am de lucru ...

------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Epidurala e din partea casei , noi dam "doar" ciubuc la anstezist.

Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Cristina, cam cit e ciubucul la anestezist?
Dar la moasa?
Neonatologul participa si el pe acolo, are dreptul la o felie din colectia noastra de plicuri?

------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Chiar ma gindeam acum, de curiozitate, la Stanca daca vrei/ceri ti se face cezariana, se poate discuta asta cu medicul inainte?

------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex, daca tot ai gata lista de spital te rog pune-o pe aici sa o vedem si noi!

deci la gine 1 bebe este imbracat din prima zi cu hainutele de acasa? 3 body, 3 salopete si 3 caciulite sunt suficiente sau nu?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput