Gravidutze si mamici de CLUJ-14
Raspunsuri - Pagina 14
laviniaN spune:
Buna fetelor,
FETELOR va multumesc mult pt urari...a fost greu dar merita,nici nu-mi vine sa cred ca sunt acasa cu micuta dupa atata timp in care am asteptato.
DR. PUSCAS a fost foarte draguta cu mine si ma ajutat foarte mult,in ultima faza a travaliului afost tot timpul langa mine,ma pus intr-o rezerva unde a putut sa stea si sotul cu mine.
dupa cum stiti am avut un travaliu foarte lung 24h,am nascut la ora 22,iar pe la 19 am cerut sa-mi fac epidurala pt ca nu mai rezistam si nu stiam cat mai poate dura...am zis macar cele 2 ore dupa anestezie sa-mi refac fortele,dar m-am dilatat repede si am nascut in 10 min la ora 22.
Personalul in rest a fost destul de dragut,asistentele de la lauze mi sau parut cam reci,dar nu prea am avut tangenta cu ele....in schimb la asistentele de la copii le-am dat cate ceva si bineinteles au fost foarte dragute.
tati este foarte mandru si topit dupa fetita
astazi a plecat inapoi la bratislava cu inima stransa,ce sa faci a inceput serviciul..noi mai stam sa facem vaccinul la 2 luni si sa stabilim botezul.
imi cer scuze ca am intrat asa tarziu,am ajuns luni acasa...dar stiti si voi perioada de adaptare.
fetita a plans tare mult in primele zile pana mi-am dat seama ca nu se satura saracuta,nu am suficient laptic,asa ca papam si completare lapte praf.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
laviniaN spune:
Gabriela tare draguta SARA ,seamana cu tati.
Raluca mai stai putin cumintica apoi poti umbla cat vrei tu.
Meli parca tu ai intrebat de Mioara...ma sunat ieri sunt bine si ea si bebe au facut botezul saptamana trecuta,nu prea intra pe net pt ca e singura acasa nu are cine sa o ajute,sotul ei vine doar seara de la servici.
Oana sa nu fii ingrijorata totul o sa fie bine,sa te duci sa-ti faci toate monitorizarile..daca mai ai intrebari poti sa ma suni linistita.
laviniaN spune:
mai revin tre sa fug la micuta ...sa trezit.
pupicei la toate fetele
CristinaGoji spune:
Nu mi-a mers netul si imi pare rau ca nu v-am raspuns cu privire la locatia la Castelul Gilau. Sper ca at ajuns cele care ati vrut sa mergeti.
Alex - nu cred sa-ti faca rau inotul. Singuru lucru e sa te feresti de o eventuala cazatura pe gresia uda. Multumesc de felicitari!
OanaAlina - la Stanca nu te lasa cu imbracaminte pentru bebe, de caciulite nu am avut nevoie, ca era foarte cald, nici de fese, ca le-o schimbau asistentele, crema pentru corp - nu l-am dat in maternitate, ca nu i-am facut baita acolo.
Lavinia - bine ai revenit si recuperare usoara! Si eu am cerut epidurala dupa vreo 10 ore de travaliu si dupa ce mi-a facut-o m-am dilatat destul de repede.
Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
ALEX29 spune:
LAVINIA pe cand poze cu papusica ta ?????
inca odata felicitari
nu ne am mai dus la innot ,ne am plimbat doar in parc si a fost f frumos
of tu fetelor ca nu mai am rabdare ,de abea astept sa mi tin si eu puiu in bratze
Sa aveti o seara superba
37 de saptamani TIADRIS ANDREEA
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
antoni spune:
Lavinia-felicitari, ai grija de tine si bebe si asteptam cat mai repede poze cu voi.
Alex-si eu eram la fel de nerabdatoare, dar mai bine incearca sa te folosesti de timpul pe care-l mai ai, sa te odihnesti cat mai mult ca dupa, te vei trezi destul de des, cand pitica va vrea sa papice.
lavinia-cum stai cu moralul, cu depresiile si cu somnul mai ales?te lasa comoara ta mica sa mai si dormi?
va pupic pe toate
Meli+Timea-Larisa(08.07.2007)
Gabriela77 spune:
Lavinia, bine ai revenit! Totul va fi bine, ai sa vezi, cu fiecare zi e tot mai usor, eu cel putin asa simt. Abi asteptam poze si cu micuta Miruna! Te pup cu drag!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
anamica spune:
Buna fetelor,
Revin dupa o pauza lunga dar intemeiata, pentru ca joi 13 septembrie, la 15.20 a venit pe lume minunea mea, Ana, o bebelusa grabita foc de 3,000 g si 53 cm, scor Apgar 10.
Astazi am iesit din spital si am vrut neaparat sa va salutam,
Ana si mamica
Gabriela77 spune:
Oau, Ana, felicitari pt bebelusa grabita! sa fie sanatoasa si papacioasa! Tie refacere grabnica! Te asteptam cand ai timp!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
OanaAlina spune:
felicitari anamica pentru bebelina grabita! sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png