Gravidutze si mamici de CLUJ-14
Raspunsuri - Pagina 13
soanso spune:
buna seara fetelor,,,,,, ce dor imi era de voi!!!!am reusit sa citesc de la ultima mea postare ,si sper ca de azi sa fiu activa ...gata cu concediile ,am fost la mare 11 zile(Mangalia,Neptun,Saturn si doua zile in Albena (Bulgaria) ,porma am stat la mama la Zalau aproape doua saptamani ,am ajuns aseara acasa.
multumesc pt incurajarile pt obtinerea postului, da nu s-a rezolvat inca din pacate, mai am de asteptat si sincer ma cam streseaza amanarea asta .mi s-a spus ca trebuie transformat postul din studii medii in superioare si tb sa primeasca aprobare pt asta .........nu stiu ce sa cred .
in rest suntem bine ,Sorana vorbeste tot mai multe cuvinte si leaga fraze ,ii stie pe nume si ii striga pe toti din familie ,mie insa imi zice doar mama si niciodata pe nume .
vroiam sa o intreb pe Riplay sau pe alte fete cu experienta legat de operatiunea 'OLITA " ai facut ceva progrese ......
eu nu stiu ce sa fac in privinta asta am incercat dar fara succes si mai vreau ceva sfaturi.
mandy ai fost la Cluj dupa papucei? stiu de ce magazin zici e pe partea cu magazinul Napolact si au doar incaltaminte din piele (mai ieftina decat in alte parti) iar calitatea e super ,daca vrei merg luni pe acolo sa vad ce au si iti scriu si de orar.
si eu ii caut ceva pt toamna Soranei.
Gabriella,am avut si eu probleme cu sanii si nu mai stiu care din fete zicea ca poate nu suge in pozitie buna Sara si de aceea tot ai probleme ,am sa-ti scriu cum mi-a explicat mie in spital sa procedez la alaptare ...sa introduc in gurita la bebe partea de jos a mamelonului si pe urma partea de deasupra (nu stiu daca ai inteles) ,tii degetele aratatorul si degetul mare deasupra iar celelalte trei dedesupt.si eu iti recomand sa nu ii mai dai cu crema pt ca nu se vindeca repede asa mai bine sa-i ungi cu putin lapte de la tine si sa-i lasi asa cum au zis si fetele la aer .
inca ceva incearca sa-i introduci in gurita cat mai mult din mamelon.
va pup ,weekend placut
SOSO (20 dec 2005)
CristinaGoji spune:
Neatza fetelor!
Ce faceti azi? Noi am fost ieri la Gilau, la concursul de gatit in aer liber, a fost fain, o groaza de lume, bunataturi, asa ca daca aveti timp si chef, puteti merge si azi, ca azi e ultima zi. E la Castelul din Gilau.
OanaAlina - intrebai de fundatie, e asa cum ti-au zis fetele, gratis, de 2 ori pe saptamana de la 6-7 exercitii, 7-8 teorie. E pe Titulescu intrun apartament la parter, dar nu stiu exact la ce numar. Daca mergi cu troleul din centru, cobori cu o statie inainte de Interservisan, treci strada si mergi pe jos spre Interservisan, iar la un geam la parter o sa vezi ca scrie Providence.
Vladut al meu a inceput sa mearga de vreo saptamana si-s atat de incantata , ca are mama baiat mare deja!
Va pup si ma duc repede sa mai adun de prin casa, ca parca degeaba am facut eu mare curatenie ieri, azi e ca dupa razboi din nou
Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
antoni spune:
dpop-cred ca te-am vazut ieri la Gilau, dar nu eram sigur si m-am gandit sa nu ma duc la tine ca poate gresesc. erai intr-o bluzita pt gravidute cu floricele rosii?
cristina-asa-i ca a fost dragut la Gilau? chiar merita sa faceti o plimbarica pana acolo.
va pupic fetelor si o zi frumoasa va doresc la toate
Meli+Timea-Larisa
soanso spune:
neata la amiaz,
CristinaGoji,antoni,vreau si eu sa merg la Gilau azi dar nu stie sotul unde e locatia(Castelul din Gilau ) imi puteti explica mai axact.
astept ........Mersi.
azi am ora de condus masina,stiti ca v-am zis ca am carnet da nu am mai condus demult si imi e frica(am avut un accident usor cand eram gravida) ,da m-am ambitionat si vreau sa conduc iar ca e pacat sa-mi stea masina in parcare si eu sa umblu cu taxi.
SOSO (20 dec 2005)
ALEX29 spune:
SOANSO bine ai revenit
Chiar vroiam sa te sun dar nu stiu ce am facut cand mi ai dat nr de telefon ,nu l am salvat :(
am vrut sa te intreb unde mergi tu la pedichiura ,eu m am dus in doua locuri in Manastur ,dar n am fost multzumita ,asa ca mai trebuie sa incerc
CRISTINA felicitari pt Vladutz,ce baiat mare are mamy ,cred ca esti tare mandra
Fetelor mi ati dat o idee super cu GILAU ,va rog mult pe cele care ati fost sa ne spuneti mai exact unde este
astazi implinim 37 de saptamani TIADRIS ANDREEA
RIPLEY pe unde mai esti ???????
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
ALEX29 spune:
of tu fetelor ,a si picat plimbarea la GILAU ,avem niste musafiri
si cred ca o sa pice si AQUINA ,sotzul asta al meu incepe sa fie tare ingrijorat ,credeti ca e riscant sa mai merg la innot (37 de sapt),mai ales ca ma simnt asa de bineeeeeeeee
Se pare ca o sa ne rezumam la o plimbare in parcul mare si la o portzie de ..........stiti voi cele care ati mai fost la SINAIA :))
OanaAlina spune:
buna si de la noi!!!
cristina, multumesc pentru informatia cu providence!
am vazut pe lista lui alex ca exista si fasa de legat buricul! e utila sau nu??? de unde se cumpara si de ce anume mai este nevoie pentru vindecarea cat mai buna si mai rapida???
ieri am avut niste dureri de spate teribile, asta dupa ce toata ziua am fost "gospodina eroina"! Astazi sunt mai bine! va pupicesc!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
ALEX29 spune:
O.ALINA am cump.fasa de la SENSIBLUE ,mi a zis farmacista ca o sa mi fie f utila pt bebe ,se poate intampla sa nu aiba la spital ,asa ca am luat o :),a fost doar 10 lei
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi! Ce vreme frumoasa, am fost iar la plimbare, asa ii place Sarei.
Raluca, Ramo, azi am testat strada noastra, bine ca au mai captusit-o....
Soso, mersi de sfaturi! Spor la condus!
Alex, Oana, la spital, se ocupa ei de buricul lui bebe zilnic, se folosesc fese sterile, nu trebuie duse de acasa. Iar acasa tot fese sterile cu rivanol pana cade buricul. Cel putin, la noi asa a fost!
Pupici!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
antoni spune:
fetelor- castelul din Gilau e pe partea stanga cum vii dinspre Cluj, chiar un pic dupa primarie. dar sunt afise, nu ai cum sa n-o gasesti. poate acum e un pic prea tarziu, dar numai acum am intrat si am vazut ca ati intrebat. sorry.
gabriela-si noi am fost azi la plimbare pe malul somesului, si piti a mea dormea bustean. poate ne vedem cu piticii odata la o plimbarica, hihi.
alex-eu zic ca poti sa te duci linistita la inot, numai sa nu te obo prea tare.
va pupic pe toate si va doresc o dupa-masa placuta, mai pove maine.
pupici la mamici si burtici
Meli+Timea-Larisa