Magazine online din strainatate cu livrare in Ro?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Eu mi-am facut un card de debit MaterCard la Banca Transilvania. Pana acum nu am avut probleme - sper sa nici nu am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Buna.
Am deschis cont de ebay si paypal.
Vreau o lamurire , la licitatii cand incepe un produs de la 1,99 pounds , eu licitez sa spunem 2 si se incheie licitatia , eu il cumpar la 2 pounds plus transport ?Stiu ca era ceva cu pretul minim cerut de vanzator sub care nu se vinde.....help.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ieri am primit pantofii de vara licitati si castigati pe e bay. Sunt conform descrierii (noi) si sunt foarte multumita de achizitie. Au venit din GB in 8 zile ca si scrisoare voluminoasa f.bine impachetati. Total amount 5 pounds. Acu' astept vara sa-i pot purta

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

Bravo, miki !
Acu' vin si eu c-o intrebare : ca sa vand pe ebay (uk) trebuie sa fiu dintr-o tara..mai de doamne ajuta sau se poate si din Romania ?
Ca mi-as vinde si eu din lucruri...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dearChris

Bravo, miki !
Acu' vin si eu c-o intrebare : ca sa vand pe ebay (uk) trebuie sa fiu dintr-o tara..mai de doamne ajuta sau se poate si din Romania ?
Ca mi-as vinde si eu din lucruri...

- - - - - - -
vau dagoste

Problema cu vandutul e ca nu poti incasa sumele prin paypal. Astia (paypal) accepta ca romanii doar sa faca plati, nu si incasari prin serviciul lor (cica, deocamdata). Asa ca, poti vinde, insa nu prea stiu cum poti primi banii. Doar sa ti-i vireze in cont insa asta presupune sa dai nr. cont, nume banca, lucru care, zic unii, nu ar fi prea bine sa-l faci. Si eu am multe lucruri noi pe care le-as vinde pt. ca nu-mi vin, le-am cumparat si mi-am dat seama dupa ca nu-mi plac, dar mai astept poate dau drumul paypal si pentru Ro la serviciul de incasare sume (i-am zis si eu asa ca nu stiu cum se numeste de fapt).

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

Pai cumparam altceva, tot prin internet ,ceva folositor. si platim din contul nostru Paypal. asa merge, nu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dearChris

Pai cumparam altceva, tot prin internet ,ceva folositor. si platim din contul nostru Paypal. asa merge, nu?

- - - - - - -
vau dagoste

Nu cred ca se poate. E un alt fel de a-ti alimenta contul paypal, iar acest lucru nu este posibil acum (alimentarea contului paypal). Eu am aflat mai multe despre paypal de pe un alt forum (tehnic). Daca te intereseaza zi-mi si-ti dau linkul pe PM (daca il activezi). Aici nu stiu daca-mi dau voie adminii sa-l postez.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

miki68, te rog trimite-mi link-ul si mie.

Eu am card de salariu (normal) dar nu asa vrea sa ma inregistrez cu asta sa fac cumparaturi. Cel pe care mi-l fac poate fi in RON, da?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ionela, asa se intelege... Transportul il platesti separat de pretul licitat. Eu am pierdut prima licitatie, din neatentie. A supralicitat cineva in ultimul minut si mi-a "suflat" produsul. Acum am primit mail cu a doua sansa, dar nu am confirmat inca, din cauza cardului

Despre card. Eu am doua Visa (de la ING si de la BCR) si stiu ca sunt valabil si pentru plati internationale. Ca sa fiu sigura insa, m-am uitat pe site, iar la ING spune ca Visa International (nu stiu ce e Visa international, pe al meu scrie Electron) poate fi folosit pentru plati internationale, dar numai cel cu CIP! Iar al meu, dupa ce m-am uitat, am vazut ca n-are cip! Cel de la BCR are cip, doar ca pe site la ei nu am gasit info.
Asa ca trebuie sa ma duc la ei sa ma informez exact daca pot face transferuri internationale ori ba...
Voi ati mai auzit de tarasenia asta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ankalaura, dar este suficient sa le dai telefon si te lamuresti. Nu bate drumul de pomana pana la banca. Ai nr. de telefon scris pe spatele cardului.

Sunt unele carduri acceptate la plati internationale, altele nu. N-as putea sa-ti spun cum se diferentiaza.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput