Magazine online din strainatate cu livrare in Ro?
Raspunsuri - Pagina 4
espiritu spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Si unde intreb asta cu shippingul?
La asta al meu scrie asa:
Shipping and Handling:
The shipping and handling cost are £4.90/first dress, £3.90/each additional dress, to worldwide by Airmail of Hong Kong Post Service. Usually delivery takes 7-14 business days.
Sa ma astept ca peste asta sa se mai poata adauga si de 10 ori mai mult???
unii selleri ofera reducere la shipping incepand cu al doilea obiect cumparat.Livrarea in marea majoritate a cazurilor dureaza exact cat spune sellerul.
espiritu
Jonica spune:
Tocmai mi-am luat o pereche de ghete de piele, care cu tot cu shippingul costa mai putin decat in Ro - unde oricum nu le gasesc.
Imi zice ca deja si-au primita plata prin Paypal? Adica la 20 minute dupa ce s-a incheiat licitatia? Se poate asa repede?
espiritu spune:
quote:
Originally posted by Jonica
Tocmai mi-am luat o pereche de ghete de piele, care cu tot cu shippingul costa mai putin decat in Ro - unde oricum nu le gasesc.
Imi zice ca deja si-au primita plata prin Paypal? Adica la 20 minute dupa ce s-a incheiat licitatia? Se poate asa repede?
daca le-ai achitat imediat dupa incheierea licitatiei atunci da sunt achitate.plata prin paypal se face instant.
espiritu
ionela-roxana spune:
Cum ati facut cont pe paypal.com ? La inregistrare imi cere stat de us si cod postal valid!
HELLLLP !!!
CRED CA UN TUTORIAL AR FII BINEVENIT , PACAT SA NU PROFITAM SI NOI DE EBAY DACA SE POATE.
MULTUMESC.
miki68 spune:
Pe www.paypal.com? Mie-mi apare pe pagina choose account type urmatoarele: Select the country or region where you live:
dai click pe sageata din casuta cu United States si selectezi Romania. Daca mai ai nelamuriri intreaba-ma ca eu am cont de mai mult timp.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ionela-roxana spune:
da pe paypal.com intrasem si prima data darnu-mi aparuse sa aleg tara , acum am vazut , incerc din nou.Multumesc.Cum se alimenteaza contul de paypal?
ionela-roxana spune:
AHA.VOI ATI FACUT CARD SPECIAL PENTRU PLATILE PRIN PAYPAL SAU NU?
CAT DE SIGURE SUNT TRANZACTIILE ACESTEA?
ankalaura spune:
Am incercat sa intreb vanzatorul, si imi spune asa:
Accounts that have been registered for less than three days are not permitted to use the Contact eBay Member function.
Oare maine am dreptul sa inteb ?
miki68 spune:
quote:
Originally posted by ionela-roxana
AHA.VOI ATI FACUT CARD SPECIAL PENTRU PLATILE PRIN PAYPAL SAU NU?
CAT DE SIGURE SUNT TRANZACTIILE ACESTEA?
Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002
Ionela, eu m-am inscris la paypal cun un card de credit ABN AMRO. Cred ca orice card de credit/debit valabil pentru plati oline in strainatate este bun. Cat de sigure sunt tranzactiile nu-ti pot spune, insa atata timp cat milioane de oameni folosesc paypal,se presupune ca e un mod sigur de a tranzactiona ceva pe net.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei