Magazine online din strainatate cu livrare in Ro?
Raspunsuri - Pagina 3
rall spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Hello
Cam cat timp dureaza pana primesti produsele?
Vin cu posta?
Taxa de la posta este fixa (functie de greutate) sau se aplica la valoarea produselor?
Cardul - de credit sau este de debit: in afara de plata in sine, ti se mai precepe un comision de catre banca, presupun. Dar de catre PayPal?
Daca ma lamuresti si cu corespondenta nr la incaltari de copii... ma declar multumita... pentru moment
- atat durata ajungerii coletului, cat si felul trimiterii (posta romana, fedex, etc) si taxele postale difera de la vanzator la vanzator. Nu exista reguli, cumperi de la care iti convine.
- comisionul, daca exista, e undeva pana in 2 ron (banca + paypal). Eu am tot urmarit sa vad aceste comisioane, dar diferente mai mari de 2 ron nu am gasit (intre cat costa produsele si cat am platit)
- http://www.i18nguy.com/l10n/shoes.html - aici gasesti amanunte legate de nr. de la incaltaminte
ankalaura spune:
Super! Merci.
Intre timp mi-am facut cont si pe paypal si acum scotocesc ebay :) Am licitat ceva (asa, de incalzire..)dar am un stres ca am licitat pe uk si am primit confirmarea din Germania, si nu pricep o iota!!!
Edit ca mai am o intrebare: poti sa licitezi putin cate putin? Ca nu m-am prins. Acolo unde am dat eu click zicea din start ca e maximum meu.
ankalaura spune:
Pai ma duc pe un produs si zice asa
Place a bid
Current bid: £5.51
Your maximum bid: £
(Enter £6.01 or more)
Place Bid > You will confirm in the next step.
Cica maxium. Daca eu procedez "manually" pot sa bid de mai multe ori, sau l-am pus eu pe automat si nu stiu, si ii dau maximum, si bid-uieste robotul singur?
espiritu spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Pai ma duc pe un produs si zice asa
Place a bid
Current bid: £5.51
Your maximum bid: £
(Enter £6.01 or more)
Place Bid > You will confirm in the next step.
Cica maxium. Daca eu procedez "manually" pot sa bid de mai multe ori, sau l-am pus eu pe automat si nu stiu, si ii dau maximum, si bid-uieste robotul singur?
aaa,asa m-am lamurit.
ok tu mergi acum pe bid manual.pentru bid assistant formezi un grup de minim 2 produse care te intereseaza stabilesti suma maxima pe care ai vrea sa o dai pe ele si robotul pleca de la suma minima acceptata de seller si pe masura ce apar si alti pretendenti robotul liciteza pt tine pana la suma ta maxima.daca nu exista alti pretendenti iei produsul la suma de plecare a licitatiei.
espiritu
ankalaura spune:
Bun, si daca sunt pe manual, licitez o data si gata, sau pot sa revin, daca vad ca pretul creste ? :)
ankalaura spune:
Mai am o intrebare cum fixezi serviciul de livrare? In tabelasele alea vad mai mutle optiuni. Ce faci> Dupa licitatie vorbesti cu vanzatorul? Te e-mail-uiesti? Cum faci?
espiritu spune:
este FOARTE important sa intrebi inainte sa licitezi ce taxe de shipping cere sellerul.ca sa nu ai surprize.o data castigata licitatia e musai sa platesti.si poti avea surpriza sa ai un shipping enorm.de ce?fiindca ebay taxeaza la pretul de vanzare al produsului nu si la shipping.99% din selleri castiga ceva si din shipping.eu am avut surpiza(neplacuta) sa mi se ceara si 45 de lire shipping si asta la un trening iar de la altul sa iau si sa imi ceara doar 5 lire.
in concluzie e bine sa stii exact suma totala(pret+shipping) inainte sa pleci la licitat.
espiritu
ankalaura spune:
Si unde intreb asta cu shippingul?
La asta al meu scrie asa:
Shipping and Handling:
The shipping and handling cost are £4.90/first dress, £3.90/each additional dress, to worldwide by Airmail of Hong Kong Post Service. Usually delivery takes 7-14 business days.
Sa ma astept ca peste asta sa se mai poata adauga si de 10 ori mai mult???
Jonica spune:
Am incercat si eu azi. Il intrebi direct pe vanzaor cat te costa shippingul in Romania. Unii raspund rapid.