***LA REDOUTE (50)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Am primit un mesaj mai oficial in care anunta ca si-au rezolvat problemele tehnice.

Dear client,
You recently experienced problems in connecting to the site www.laredoute.com.
I'm pleased to inform you that it is now possible to reconnect to our website and to access to our Autumn/ Winter 2007-2008 collection.
So, I'm pleased to invite you back to the site to discover our lastest French fashion trends and to place your order.
By the way, I suggest that you to visit the "Minute Mode" collection where you will find all the brand new clothes you've been dreaming of.
If you wish, it is still possible to place your order by fax, by mail or by telephone.
You will find all the details at the back of your catalogue or on our site at www.laredoute.com.
I look forward to meeting you among our most valued clients.

Best Regards,
Customer Relationship Manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Acina,pur si simplu nu-mi place rozul la barbati/baieti.Fiecare cu pasarelele lui,nu?

Mada,eu am comanda din 4 septembrie si nici urma de aviz.

Tania,m-am uitat aici :

http://cgi.ebay.de/24-Airbrush-Tips-3D-Airbrush-Tips-3278-3DF9_W0QQitemZ300131176981QQihZ020QQcategoryZ58947QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

si vad ca scrie "Versandkosten:
Nach Rumänien -- Nicht angegeben
Versand nach: Europäische Union"

asta ce vrea sa spuna?Ca trimite in toata EU,inclusiv in RO si ca pt RO nu costa nimic (mira-m-as!)?Sau ca trimite in toata EU mai putin in RO?Sunt bata la germana.

Voi reusiti sa va faceti singure manichiura?

Zice ca nu e precizat in mod expres pentru Ro (taxele adica)- neofertat- neprecizat- si ca livreaza in toata Uniunea europeana. Daca mergi cu cursorul mai jos, acolo unde sunt taxele pt Germaina, jos ai un link care te duce la pagina unde poti sa-i pui intrebari vanzatorului despre cat e taxa pana in Ro.

Eforie-august

Mergi la inceput

greiere, vezi ca ai un ghid pe prima pagina! Daca mai ai nelamuriri, te ajutam.

Am primit si eu:

Cher client,
J'ai le plaisir de vous annoncer que vous pouvez à nouveau vous connecter et vous identifier sur notre site www.laredoute.com.
Je vous invite à redécouvrir toute notre collection, les dernières tendances de la mode française et toutes nos nouveautés.
Laissez-vous séduire et en quelques clics passez votre commande !
Vous avez également la possibilité de nous confier vos commandes par courrier, par fax ou encore par téléphone.
Retrouvez ces informations dans les pages services à la fin de votre catalogue ou sur le site www.laredoute.com. Je vous remercie de votre confiance.

Cordialement,
Le responsable de la Relation Client

Dear client,
You recently experienced problems in connecting to the site www.laredoute.com.
I'm pleased to inform you that it is now possible to reconnect to our website and to access to our Autumn/ Winter 2007-2008 collection.
So, I'm pleased to invite you back to the site to discover our lastest French fashion trends and to place your order.
By the way, I suggest that you to visit the "Minute Mode" collection where you will find all the brand new clothes you've been dreaming of.
If you wish, it is still possible to place your order by fax, by mail or by telephone.
You will find all the details at the back of your catalogue or on our site at www.laredoute.com.
I look forward to meeting you among our most valued clients.

Best Regards,
Customer Relationship Manager

Mail primit pe toate adresele de mail!!!!

Eforie-august

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Si eu , si eu am primit mesajul respectiv si am mai primit ieri mai cu un cod 25673 - transport 0 , insa nu inteleg exact in ce conditii merge.
La Redoute prend en charge exceptionnellement les frais de traitement et d’envoi de votre colis dès 80€ d’achats facturés. Offre valable 1 seule fois. La gratuité de la livraison ne s’applique pas aux commandes comportant un article encombrant (coût normal de la livraison : 15 €). Offre valable 3 semaines à partir de la date d'envoi de cet e-mail, uniquement sur laredoute.fr, non cumulable avec une autre offre.
Acina- frumoase tare ghetutele , vreau si eu pentru Vlad dar inca nu m-am hotarat ce marime.El poarta acum 24

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Adina, ai FDP si de trimitere 0 pt 80 euro cumparaturi. Adica 80 euro si atat, nu-ti mai aduga nimic.

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by claujro

aissa, dar de ce nu ai facut de la inceput pe numele tau, nu era mai simplu, mai sigur?! Cecuri pe numele tau, comenzi la fel, nu tb sa- mai dai explicatii lui Cristine et co. ...

Eforie-august

Asa a fost mai contul meu initial numai ca stii ca imi dispareau coletele, oanei nu asa ca am convenit cu ea sa dau comenzi pe numele ei. Ca sa nu ne incurcam in cosuri, am pus eu datele ei in contul meu si na beleaua.
Acum i-am rapsuns iar beatricei care s-a prins de poanta (azi am fost de coma, oana imi da fw de la un mail al beatricei, si eu raspund ca proasta beatricei in loc de andreap asa ca...s-a trezit aia cu mesaj in romaneste. Faza tare e ca i-am scris imediat si mi-am cerut scuze si culmea a raspuns instant!!).
asa deci va spuneam ca s-a prins, mi-a zis ca daca am mai multe conturi sa ii spun care sunt sa le anuleze. Tocmai i-am scris ca am 3 conturi cu 3 nume si adrese la fel dar cu useri diferiti si ca o rog sa astepte pana primeste cele 3 plicuri si apoi sa anuleze conturile si sa-l lase doar pe al oanei (andreap).
Asa ca raman fara cont dar vestea buna e ca mi-a zis ca e ok asa, cand primeste cecul imi inreg comanda...Acum sper sa si spuna cand primeste cecul sa nu ma traga in teapa dar suntem la mana ei momentan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumesc fetelor pentru parerile despre palton.
Am primit si eu azi mail in care ma anunta ca s-au rezolvat problemele tehnice si pot face iarasi comenzi pe LR.

Edit:Nu mi-a venit comanda test pusa in 6 septembrie, mai astept. Azi a venit postasul sa-mi aduca ceva scrisoare recomandata si cand l-am vazut era sa sar pe el de bucurie, dar m-am dezumflat repede.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Mersic Claujro esti o draguta. Chiar am nelamuriri, am citit pe prima pagina, dar nu m-am prins de preturi, e ca o licitatie... sau cum... de ce scrie `a partir de`? Si codul postal, stiu unul din 6 cifre nu din 5, ma gandesc ca e alta posta la care vin colete din strainatate, stau pe Valea Oltului poate stie cineva codul care imi trebuie. Si am inteles ca nu platesti la ridicarea coletului dar taxele de expeditie cat sunt? Am citit la cineva mai devreme ceva de 15 euro? Pentru cine va avea rabdare cu mine !

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Greiere:
- a partir de se refera la pretul cel mai mic al produsului respectiv, daca intri pe respectivul articol si selectezi diverse masuri/culori ai sa vez diferente de pret, acelasi articol e 3 euro la masura 40 si 6 la mas 50, 2 euro la alb si 4 la negru...nu e licitatie.
- codul postal il treci de 6 cifre asa cum il ai, il inregistreaza bine chiar daca zic ei de 5, pt ro e din 6 cifre
- taxele sunt in functie de valoarea coletului, pune produse in cos si vizualizeaza cosul, ai sa vezi acoloo taxa de regula 6 euro (dar cateodata e 5) si apoi, daca te duci la pasul urmator (valider mon panier - nu pp sa finalizezi comanda, poti jongla si sa afli exact cat ai de plata) vei vedea ca se mai adauga cca 10% din valoarea comenzii pt taxe. Deci pot fi 5 euro, 10, 15...in functie de cat e comanda ta. La posta nu platesti nimic.

PS: ma papa degetelele sa fac o comanda mica azi dar....am bani pe cardul de salariu si cam am emotii. Sa ma risc?

Mergi la inceput