***LA REDOUTE (50)***
Raspunsuri - Pagina 11
alian spune:
pt Greiere:
pretul fiecarui produs e afisat dupa alegerea marimii (difera de la o marime la alta). dupa ce alegi marimea si culoarea apare pretul (fara "a partir de") si daca e ok il pui in cos. Ai grija ca preturile difera si functie de culori (adica reducerile difera si se obtin preturi diferite).
la sfarsit cand lansezi comanda urmeaza costurile aditionale: aprox 5 euro plus aprox 10% din valoarea comenzii pt livrare in Romania. totodata ei calculeaza "detaxe" (o parte din TVA care il returneaza) si aceasta apare cu minus.
Deci ai
valoare produse - "detaxe" + 5 Euro + 10% valoare produse
Eu am constatat ca la o comanda de 60 Euro "detaxe" este egala cu taxe transport deci nu mai platesti nimic peste valoarea produselor.
sper sa-ti fie de folos!
aissa spune:
De www.laredoute.fr/vente-protege-cheveux.aspx?productid=324114975&documentid=346107&categoryid=23109729&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank"> asta ce parere aveti? sa o pun in cos? O purta cienva asa ceva???
claujro spune:
quote:
Originally posted by aissa
De www.laredoute.fr/vente-protege-cheveux.aspx?productid=324114975&documentid=346107&categoryid=23109729&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank"> asta ce parere aveti? sa o pun in cos? O purta cienva asa ceva???
Razi tu da zice ca iti protejeaza coafura si in plus te protejeaza de ploaie sau vant!!! Hai sa ne luam toate si sa lansam o noua moda
Eforie-august
madau spune:
Parca a luat-o cineva
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
danielac spune:
am primit si eu mailul cu anuntul de rezolvare a problemelor, in schimb nici pana la aceasta data nu am primit nici un cec...
mai e cineva care nu a primit nici un CEC???
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Bratu Monica spune:
Fetele care au dat comanda si au platit cu Cec-ul LR va rog lamuriti-ma si pe mine cum se face?
Trimiteti comanda listata prin Fax si tot prin fax copia CEC-ului sau cum?
pentru ca prin posta pana ajunge se termina produsele si n-am facut nimic.
Inca ceva:cec-ul este valabil un an de la data cand a fost trimis sau este valabil doar in 2007?
Monikka
nushulica spune:
quote:
Originally posted by danielac
am primit si eu mailul cu anuntul de rezolvare a problemelor, in schimb nici pana la aceasta data nu am primit nici un cec...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Petitia online:
daniela mie mi-a raspuns in sfarsit la mail una beatrice si mi-a confirmat ca nu au trimis cecul nu stiu din ce motive si m-a intrebat daca mai vreau cecul sau vreau sa plasez o comanda de banii aia ...sunt 167 euroi...i-am scris ca vreau sa dau comanda ca sa nu mai stau sa astept cec si ...tot asa...si acum astept sa-mi raspunda sa vad cum procedez sa trimit comanda
bineinteles ca am umplut si cosul intre timp dar n-am luat numai pentru mine
weekend placut fetele...eu diseara am iar nuntaam avut si sambata trecuta...
danielac spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Originally posted by danielac
Petitia online:
daniela mie mi-a raspuns in sfarsit la mail una beatrice si mi-a confirmat ca nu au trimis cecul nu stiu din ce motive si m-a intrebat daca mai vreau cecul sau vreau sa plasez o comanda de banii aia ...sunt 167 euroi...i-am scris ca vreau sa dau comanda ca sa nu mai stau sa astept cec si ...tot asa...si acum astept sa-mi raspunda sa vad cum procedez sa trimit comanda
bineinteles ca am umplut si cosul intre timp dar n-am luat numai pentru mine
weekend placut fetele...eu diseara am iar nuntaam avut si sambata trecuta...
Nushu, daca vrei sa ma ajuti si pe mine cu adresa lui beatrice si sa ma ajuti sa o intreb cum sa procedez , daca am 3 comenzi date in iulie si nici un cec primit, te rog mult de tot!!!
Petitia online:
Bratu Monica spune:
Fetele ceva coduri cu cadouri mai aveti?
N-am primit nici uscator nici izoterma.
Monikka