***LA REDOUTE (50)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna!
Eu mai am un cont la ei facut doar asa sa primesc oferte.Nu am mai intrat de mult pe mailul cu care am facut contul pana azi.Ma asteptau acolo o gramada de oferte dar care multe dintre ele acum nu mai sunt valabile.
Am incercat toate codurile si nu merg decat unul 34215 - scade din pretul produselor.Produsele trebuie sa aiba pretul intreg , fara prix mini , verde si rosu.
Incercati-l , poate merge si la voi!

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Repet cum am "comandat" noi:
Am primit cecul. Am pus produse in cos aproximativ de valoarea sa. Am pus si un cod acolo, ala cu fdp 0 (68675) si am printat cosul. Am scris pe o hartie catre Christine V (la mom ala nu ne scrisese beatrice) ca o rugam sa ne inreg comanda atasata si sa foloseasca pt plata cecul trimis. Si am dat si mail catre ele. Dar cum Christine ca Sabine nu mai raspund, pana nu am conversat cu beatrice nu stiam daca avem sanse. Ieri Oana (andreap) a intrebat-o daca ii poate "bloca" produsele pana primesc ei cecul in ideea sa nu le piarda si nu se poate, desigur (repet, mie sabine candva mi-a inreg comanda cu cecul netrimis de mine inapoi deci se poate). Asa ca acum speram sa primeasca repede plicurile sa ajunga la ea si sa rezolvam odata treaba asta. Mai ales ca v-am zis ca aseara i-am dat toate cele 3 conturi care sunt pe numele Oanei ca sa anuleze 2 dintre ele (ale mele)....tot in speranta ca ne va ajuta asa. Sa vedem.
In momentul asta produsele pe care le-am dori noi se afla in cos, iar cand vor primi ei cecul teoretic tb sa ne inreg comanda...insa pana nu vad faptic facut asta nu cred in minune.

Mergi la inceput

Cine stie la ce se refera "baggy"? Vad pantaloni la copii la care asta scrie la denumire, ei par cumva flausati, dublati in poze, la asta sa se refere???

Mergi la inceput

sunt trista nu vrea sa imi ia comanda.... E cont nou nout, card nou nout si cu bani pe el. E visa electron dar tot cu visa electron (de la bcr) am platit pana acum, de ce ar diferi asta de la BT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dragelor, asa cum v-am spus, contaminata de virusul "LR" am bagat si eu o comanda vineri de cca. 65 Euroi.... nu m-am putut abtine la cateva produse ! Am vrut sa fac o comanda mica-mica, dar n-am reusit ... prietenii stiu de ce !!
Acum cu Dumnezeu inainte, sper sa nu-mi iau teapa din prima !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Mai incearca aissa, banuiesc ca ai bani pe el si ai completat bine tot ce trebuie. Doar am vazut ca esti redutista veche, stii cum sa faci comenzile. Scuze ca zic, da` astia oare au ceva cu tine? Ca vad ca nu te baga in seama la mailuri, nu ti-au venit comenzile . totusi e prea ciudat. Sper sa-ti ia totusi comanda.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

baggy din cate vad eu sunt asa cum ai zis tu aissa, adica mai umflati, mai largi. am dat recherche baggy pe prima pagina sus si a gasit mai multe produse in acest stil.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Merci Aissa.Deci cum o dai e totul la ghici.Daca ai bafta si produsele mai sunt disponibile pana a aju nge Cec-ul Ok,daca nu?

Camelia Daniela nu pui ceva link-uri sa vedem ce -ai luat.Poate ma mai inspir si eu de la voi.Ca tare=as mai shopinga ceva.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Fetele , ce ziceti de hainuta asta
http://www.laredoute.fr/vente-caban-effet-peau-lainee-naf-naf.aspx?productid=324111372&documentid=346107&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1

Voi ati comandat ceva de la Naf Naf?Vad ca marimile sunt : 1,2,3 .Stiti cumva si echivalentul lor?

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

ziceti ca Cec-urile sunt valabile pana la 23 august anul viitor?

Monikka

Mergi la inceput