Sezatoarea canadiana (67)
Raspunsuri - Pagina 6
Selena2002 spune:
Lauraj banuiesc ca fetita ta este mai mare decat a mea, dar eu toate fustitele pe care le am sunt cu pantalonas sau chilotel atasat. Incearca la Children's Place sau Gap.
columbiana spune:
salut,
am niste basici in talpi si picioare umflate ca m-a obligat husbantul sa ma imbrac festiv si pe toace
(adica nu la blugi si tenisii mei de toate zilele)da'cind a vazut restul lumii s-a dezumflat si a recunoscut greseala :))
a fost frumos, emotionant si colorat, cind a tot povestit nenea ala, dupa ce am depus juramintul in ambele limbi si inainte de a cinta imnul(care nene cred ca are +100$pe an
, la cite diplome de McGill si-a enumerat) am retrait toate poticnelile si necazurile si hopurile din astia patru ani, si drumul lung... si mi-am sters niste lacrimi. si am murit de foame pina s-a terminat.am facut si eu si husbantu 100% la test.
; a fost intr-adevar penibil, daca ai citit odata brosura aia.
sunt si eu mama, dar nu pricep ma frate si basta, cind copii au 2-14 ani si scrie clar sa-i lasi acasa de ce trebe carati dupa tine la o asemenea ceremonie, ca doar au fost deschise scolile si gradinitele azi, sa nu mai auzi tzipete, bocete, muci si alte delicatese cind se rosteste juramintul sau se cinta imnul 
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
Selena2002 spune:
Felicitari Ana, ce frumos ca la voi se depune si juramintul imediat dupa test, in Ontario mai dureaza 2 saptamani pana ce juri
Felicitari inca o data si bun venit in randul canadienilor. 
Simonna spune:
Selena, a avut ea, Ana, bafta, cica numa aia de sint primii pe ziua respectiva depun juramint in acelasi zi. Noi am depus juramintul in nu's ce hotel in centru-ville sa ma coste si parcarea.
Ana, bine-asa, acu' poti sa te dai cu vaporasul linistita la 1000 de Insule :)
Oare v-am povestit? Ca la juramint am tinut sa marchez cetatenia canadiana, canadiana adica, nu de Q., rostind juramintul in engleza... Si-am fost penibili rau, din toata sala aia de nu stiu, macar 150 de persoane, crez ca io cu colegu' si cu inca fo trei de prin ce ne-am exersat engleza atunci... Si cind au trecut imnul din engleza in franceza, brusc, pe la strofa a doua, eu i-am dat bataie in engleza, frate, abia la strofa a treia mi s-a parut ca nu cint si eu ce cinta megafonul!
Pupici,
Un weekend fain,
S.
Ktrinel spune:
gata, oficial de oficial : incep munca pe 1 oct. zis...ramane de facut. ne-am inteles la toate pana la urma, si la bani si la program...mai ales la pauza de pranz de o ora jumate 
Ana, gata imnu'felicitari!!!
hai ca te=am auzit pana aici...ai cam incurcat versurile , dar merge ![]()
![]()
....
oanagabriela spune:
Dana (Podeanu)
Felicitari si mult noroc in "afaceri"!
Si la cit mai multi clienti...
Ana Stroe,
Asa cadou de ziua ta (sau aproape) mai rar
. Sa fiti sanatosi, fericiti si sa folositi pasaportul canadian in cit mai multe vacante frumoase...
Ktrinel
Multa bafta in noul job.
columbiana spune:
Oanagabriela, asa e, uneori se intimpla toate odata; au fost 40 de ani, un job nou si aparent promitator si cetatenia...toate intr-o saptamina (si alta data trec luni de plictiseala -:)
we placut, fetelor,
Ana
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
Denisam spune:
Ana Stroe- Felicitari pt cetatenie si job!
Ktrinel-felicitari si tzie pt job! Dar ce pauza ai
Julia ce face,cum e, s-a imbolnavit pina acuma? Parca ai zis ca o duci la homedaycare sua gresesc eu?
Ma scuzatzi ca nu am citit decat ultimele pagini dar am avut niste ziel de cosmar singura cu cei 2, si mi s-a imbolnavit Emma , plus ca nu suporta bine plecarea mamei, faptul ca nu pot sa ii mai acord 100% atentzie ei si sper de saptamina viitoare (maine seara aflu')sa mearga la o d-na profesoara romanca care are daycare acasa si e super-Doamne ajuta sa se rezolve cu o fetitza care vine part-time( e vb sa ii dea preaviz) si sa o ia pe fii-mea- care cand e cu copii si are program fix ii e super bine.
Va pup si weekend placut!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)