Sezatoarea canadiana (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

ok, atunci sansele sa fim nascute in aceeasi zi is chiar mari.

Ramanem in suspans.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ei balantelor, ia lasati voi suspansul... Dar scorpioane sunt pe la sezatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Da' eu n-am nimic de ascuns, ziua mea e saptamana viitoare.
Ira cred ca se teme sa nu mergem peste ea, de nu vrea sa spuna si oricum ea nu scrie la pagina 13 asa ca in cel mai bun caz trebuie sa asteptam sa se umple pagina.
Carmençita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Nu scrie la pagina 13? dar tocmai a scris in capul paginii 13!!! Hai Ira ca pana te intorci de la scoala incercam sa umplem pagina 13, sa ne spui cand e ziua ta!

Mergi la inceput

Haha, nu e asta, consider doar ca nu e safe sa-ti dai date personale in public. De altfel peste mine puteti veni oricand, ca oricum se stie ca ziua mé e in perioada asta si oricum nu-s acasa. Sunt nascuta in aceeasi zi, an si perioada a zilei cu 2 foste colege de facultate si ne felicitam an de an, asa coincidenta mai rar. Ati vazut video-ul tete à claque ?

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hello, scuze ca dau buzna fetelor...
ira, te cauta mada(fosta obreja) aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106926
este si fosta mea colega de clasa din sc. generala...
sper sa reusim sa luam leg cu ea...
si va salut pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Salutare la toate fetele,

acum vreo 2 seri am scris asa un mesaj lung si de suflet, dar de oboseala in loc de send am dat reset si s-a dus totul. Nu am mai avut puterea sa o iau de la capat.

Azi e ultima zi de lucru aici,trist dar adevarat. Ieri m-au scos la masa, mi-au cumparat cadouri frumoase si la sfirsit seful meu (un dur in birou) m-a pupat pe ambii obrajii si mi-a zis (ptr a nu stiu cita oara ) ca o sa-i fie dor de mine. M-a miscat gestul lui.

De saptamina viitoare incep deja la noul mandat. O sa va tin la curent cind voi putea.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu miine implinesc 39 de ani!!! Nu-mi vine sa cred, parca nu-s ai mei (da' asa zic si de copii, ca au trecut sase ani si ceva si tot nu-mi vine sa cred ca sint ai mei... toti). Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu trista... trista nu mai simt, dar parca nici bucuria nu da pe din afara. Nu fac nimic special, poate un tort, ca sintem cu casa rasturnata pe dos, mi se pare ca nu o vom mai termina niciodata. Voiam doar sa va spun...
Ira, de aceea intrasem si eu, sa-ti spun ca te cauta cineva la Generale... De venit pe la voi as putea spune ca venim cind aveti chef sa ne vedeti.
Dana, multa bafta pe noul drum! Sint aici alaturi de tine si sper sa-ti fie bine! Pentru ca meriti...

Voiam sa va intreb daca mai stiti ceva de Ange!?! Nu a mai scris de o vesnicie, nici eu nu am sunat-o, sa speram ca sint bine. Nici Mimitete nu a mai scris de mult, eram obisnuita intr-o vreme sa gasesc raspunsurile ei complete si pertinente la aproape orice se discuta si mi-am dat seama intr-o zi ca imi lipsesc mult sfaturile ei de femeie cu capul pe umeri. Voi stiti ceva de ea!?! Si mai sint citeva fete care nu au mai scris, sper ca sint bine si doar lipsa de timp le impiedica sa fie aici, cu noi...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">27+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Nelia, la multi ani si multa sanatate si liniste sufleteasca! Sa te bucuri de copii si sa-ti fie de ajutor toata viata.

Merci tuturor, am luat legatura cu fata.

Fetelor, eu am o veste mai proasta, mi-a venit de la burse o scrisoare cum ca le datorez vreo 700$, bani dati in plus de ei. Nu stiu cum au ajuns ei la concluzia asta, insa va trebui sa platesc 200$ pe lunaparalel cu imprumutul "normal" pana il termin.

Asta m-a debusolat suficient incat sa ma enervez ieri, vorbeam singura in casa in quebecoisa de biserica, si pana a ajuns Sibin nu-mi trecuse. Voi ati patit asa ceva ?
Da-o-n masa mare, sa greseasca cu 10$, 20, hai 100, dar 700$ ? Ce tampiti!

Azi am show la Ottawa, tre' sa ma grabesc ca la 13h plec.

Nelia, si mie mi-e dor de fete de pe fprum. Dana, imi pare bine ca totul e ok cu jobul!

Numai bine, Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele din Canada!
intru si io pe la voi, poate au mai intrebat si altele intrebarea intrebatoare. ziceti-mi si mie cum e cu bonele in canada? c io deja m-am capiat cu astea din romanica. vreau si eu sa stiu, intr-o tara civilizata, cat castiga, si ce fac pt banii castigati. cine isi ia meseria de bona? oricine, oricand?

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput