Sezatoarea canadiana (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Sia_o, sa-ti traiasca bebe-ul, sa creasca mare si frumos si tu sa te refaci repede!

Laurajr, La Multi Ani Ioanei,

Dana, mersi si bafta!

Ana

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

n-am gasit testul ala, da'cred ca eu ies la fo'50 asa .

Mihaela/miikon, ma bucur ca s-a rezolvat intr-un fel cu fratele tau, oricum e bine ca a inceput undeva si ramine aproape de tine.

Ira, tu la townhouse ai noroc de vecini buni ca tot te lauzi cu linistea , ti-i trimit pe chinezii mei de linga, care taman luni spre marti noaptea mi-au pus muzica de mi se cutremura patul din dormitor, eu incepusem si o gripa, asa ca am facut noapte alba si marti am inceput jobul. care job e... auleu' ce-si face omul...cica-s a treia persoana, primul a plecat impuscat ca nu i-a placut, a doilea-o tipa, a clacat si au trimis-o ei la plimbare, si acum m-am procopsit eu cu job in productie care nu prea are in clin si mineca cu conta financiara (in prima zi m-am vazut dotata cu halat si ochelari de protectie ) eu care in viata mea n-am calcat printre sudura si vane matalice si alte bazaconii...uoof; m-au si urcat intr-un 4*4 si m-au plimbat prin toate fabricile lor ( ca-n aro in inspectie eram, mincatz'as:))
tre' sa ma hotarasc daca ramin si repede, firma-i misto tare, o gramada de avantaje si atmosfera foarte faina (vreo cinci ingineri rominasi ), da'jobu'i imputzit rau. asta e norocul meu

mai adaug la activ plodul cu doua bouche droite galbene in prima saptamina si cu reclamatii referitoare la disciplina, ca parca io nu stiam:))

saptamina buna,

Ana

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Apoi ce sa-ti zic, ca aici la noi la tara nu-s decat quebecoisi, cand mai apare cate-un emigrant sar pe el cu aparatele foto. Si-s tacuti rau, nici macar de un gratar n-am avut parte din partea lor, desi-s cu gratarele dernière cri pe patio. Io in schimb i-am terminat cred cu rufele pe sfoara, afumaturile de gratar (am facut odata gratar musafirilor cu carbuni)...si mieunatul de pisica timp de-o saptamana incontinuu. Si saracii nici n-au venit la usa sa-mi zica.

Cool cu serviciul, sa vedem cat rezisti acolo, ca io-mi dadeam demisia de la punerea halatului.

Laura, la multi ani Ioaneeeeeei!!!!

Nelia, pe tine te-a scos mai batrana testul, ai ? 24, ce nerusinare

Phui ce bucurii p-aoici pe la sezatoare, ma duc sa ma pufosesc si eu cu printesa mea, ahh, ce-mi place s-o terorizez cand doarme, yesss.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Ira, daca poti sa spui, spune-ne si noua cand e ziua ta si cati ani ai dat la spate?
Carmen77, m-am uitat si eu pe poze, cum poti sa fii asa de supla? Esti sigura sa pozele din albumul septembrie 2006 sunt facute in septembrie 2006? Daca-s din 2006, atunci nu erai insarcinata, dar ma indoiesc, caci ar fi trebuit ca Matei sa fie mai mic.
Carmençita

Mergi la inceput

Da, asta zisei si eu, ca e slaba moarta si se da insarcinata.

Las' ca asa'i bine, am vazut eu ca in Japonia femeile iau 7 kilograme la nastere in total.

Carmencita, o sa am 31 de ani in curand, asa de curand incat ma sperii. Duminica asta face prietenul meu party pt. amandoi. Cu foc in curte, ca indienii, el are voie ca e-ntr-o zona speciala. Io daca fac foc in curte vin pompierii in 3 secunde. O sa facem gratar si zahar din ala pe bat la foc, am uitat cum se cheama si o sa bem porto, bere, o sa stam in paturi pe sezlonguri (ca noaptea e frig) si-o sa facem filosofie.

Nu cred ca o sa primesc nici un cadou de la ai mei, ca suntem in datorii, da' las' ca vine ea si ziua aia cand o sa fiu bogata si-o sa-mi cumpar fichier midi pt. vioara, un pick-up mai bun (ca p-asta al meu dadui 300 si tot face feedback in sala in timpul show-urilor.)

Fetili, a veni vorba, sa-mi aduceti aminte sa va zic ceva de un furt de aici din Qc si de asigurari, daca aveti asigurari la casa.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ira, si eu am luat 6 kilograme pina acum, spre deosebire de 16-17 cit luasem pina la aceeasi luna in celelalte doua sarcini. Si maninc cit vreau si ce vreau, deci se pare ca depinde totusi de sarcina, nu neaparat de organism. Arat ca africanii aia malnutriti: burta maaareee si miinile si picioarele subtiiiiri...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">27+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Lasa, Nelia, ca e bine asa, o sa ai mai putin de dat jos dupa... Important e sa fie bebelul sanatos, apoi mai vezi tu. Sa-mi spui si mie cum e cu trei, ca si pe mine ma bate gandul. Mi-am dorit asa de mult pe al doilea, incat parca nu s-a umplut golul. Mai e loc de unul mic si tot imi aluneca oghii pe la fetele voastre. Poate reusesc si eu sa fac o mica printesa. Pt. cine nu stie, eu am doi baieti.
Ira, eu voiam sa stiu pe ce data, poate esti in aceeasi zi cu mine nascuta.

Mergi la inceput

Ira, spune de asigurare, eu chiar vreau sa ma asigur. Poate reusesc inainte de a da hotii peste mine. Ca bicicleta lui Alex mi-a disparut de la subsol, din garaj, iar masina am gasit-o fortata la o portiera, in fata, nu a reusit sa o deschida, dar mi-a lasat urme pe portiera in fata, in partea de sus. Si mai si platesc garajul interior...
Cine are asigurare poate ne spune unde si cat plateste, in functie de valoarea asigurata, ca eu nu stiu la ce firma sa sun.
Carmençita

Mergi la inceput

Nelia, pune ^poza sa te mai vedem, cand veniti pe la noi ?

Carmencita, eu is balanta, tu esti fecioara, nu ? :-))

Sa va spun de asigurare f pe scutr. Cand va faceti asigurare faceti poze la orice orice colt din casa, becuri, draperii, suporturi, furculite, etc etc. si puneti-le pe net ca sa le puteti printa, sau intr-=un loc in afara casei. Unui tatic de la mine de la scoala i-au furat TOT din casa, pian, 2 viori, dulapurile cu totul (cu tot ce era inauntru), becuri TOT TOT, a intrat omul si erau peretii goi, au venit u camionul si au golit tot in cateva ore. Asigurarea a zis ca daca ar fi avut poze in detaliu ar fi returnat tot. De ex. eu am vioara cu 3 arcuse, nu 1 cum e normal, sacaz, pick-up fishman pe ea, fixuri scumpe, contrabarbie Wolf de 100$. Ei bine, daca as fi fotografiat doar tocul cu vioara, aia mi-ar fi rambursat doar 1000 cat costa, fara accesorii, 1 singur arcus, etc...asa trebuie fotogtrafiat in detaliu ca sa va luati banii de la asigurare. De exemplu fotografiati toate DVD-urile, cartile, decoratii in casa, haine, etc. Hotii profesionisti va fura tot si e greu s-o luati de la inceput. Asa daca aveti pozele va va fi rambursat tot.

Mergi la inceput

Ceckez, ça, mes amis, le meilleur video dans le monde, j'capote, la :-))!

http://www.tetesaclaques.tv/video.php?vid=30

Mergi la inceput

Ira, is balanta, nu fecioara. O:-)
Merci pt. pont cu fotografiatul, nu m-am gandit la asta.
Carmençita

Mergi la inceput