Colectia de toamna-iarna 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

mandy, incerc sa-mi dau si eu cu parerea (lucrez numai pe credite asa ca nu-s foarte in tema): ca sa platesti in forinti iti trenuie cont in forinti (mi se pare complicat, sunt multe banci care nu lucreaza cu prea multe valute), sa faci schimb si sa platesti asa. o sa ai bineinteles de platit un comision care difera de la banca la banca si e si in functie de suma. nu poti totusi transfera euro? o persoana juridica poate incasa euro de la o alta persoana fizica/juridica, mai ales daca este vorba de o incasare externa.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, felicitari pentru Miruniciu recitator!
Abia astept filmuletzu!!!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

mandy, asa cum spune si xandra trebuie sa iti faci cont de forinti nu inainte de a vb la banca ta pentru ca este posibil ca banca ta sa nu aiba corespondent in ungaria.O mai poti rezolva platind printr0un western union sau suna-i si intrreaba-i pe ei cum vad rezolvarea.

intalnire, astept sa vad care va fi locul si ora si ma pronunt atunci...eu vrea foarte mult sa ajung doar sa vad cu cine o las pe alexia.In weekend nu se poate?

miri ..sa iti fie viata plina cu noroc si fericire, la multi ani!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Fetele, dar in zona Unirii sunt o gramada de terase sau cafenele faine, cu atmosfera...Solidarizez cu Anda in privinta locatiei, personal nu m-as putea relaxa in magazin...Fie ea si cafenea in magazin. Si dc e sa imi exprim o parere, eu nu prea sunt pentru localuri de megafitze...dar e ok oricum, eu nu am jena si ma simt bine in blugi si o bluza chiar dc e fitzos localul...doar sa nu jenez compania...
Daca vreti, ma interesez,...facem rost noi de o cafenea pe la unirii...

P.S. am fost acu cateva zile in tineretului...e superba cafeneaua actorilor pe marginea lacului...dar cred ca e prea departe de unele fete, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Miri, La multi ani!!!
Asa deci, ne iei de departe, cu musafirii, curatenia, alea-alea si de aniversare nimica? Macar sa vedem si noi daca a iesit bun tiramisu !

Mirabilis, cum mai e Iulia, ce-ati mai facut cu investigatiile? Sper ca n-a fost nimic grav si a trecut deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor....

Va multumesc pt sustinere...si da, am reusit si am vandut apartamentul, iar luni il cumparam pe cel de 4 camere.

Miri la multi ani sanatosi si fericiti si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca.

Intalnire....astept sa va hotarati si daca pot ajunge....cu placere vin.

Acum ma duc la nani! Somn usor!

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

gata au plecat musafirii, n-au ajuns la parter si eu eram pe DC.
multumesc din suflet ptr urari, nu ma asteptam la asa multe, sunteti solidare se pare si la bine nu numai la rau. mersi inca o data si inca o data, sunt impresionata rau, si fara am un nod in gat.

Ina, LEEA, Mandy,Feli,Anda,Madau,Camelia, Roxi, Maria, Dordia va pup pe toate,tiramisu a fost delicioasa, placinta cu branza asa si asa,am facut pateuri cu sos pesto.ma dau mare , nu sunt eu un pui de Hilde, dar imi ies.
Madau felicitari, noi tot la tica tica suntem.
Dordia sa-l stapaniti sanatosi apartamentul nou, acu sigur il cumparati.dc nu te superi sa-mi spui care e diferenta intre 3 si 4 camere?ai scapat cu bine de unchiul Hagi Tudose sa intelegem.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

dordia - felicitariii!!!!!!!! sa ne chemi la casa noua !

am si eu cateva probleme tehnice- cum pun semnatura?
- cum ajung in contul comun?
- cine are acces la contul comun?
merci anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Miri , sa ne traiesti! LA MULTI ANI!!! fericiti alaturi de cei dragi sufletului tau

Dordia , sa fie intr-un ceas bun! Ma bucur sincer pentru voi

Pumba , pentru semnatura intra la profil personal si setezi acolo si va apare de fiecare data la sfarsitul mesajului

Va pup ca e tarziu si nu mai vad bine ca am ochii impaienjeniti

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dordiutza, felicitari!

Pumba,in partea stinga , sub "Meniu" o sa vezi "profil personal" click pe el,pune-ti parola, se va deschide fereastra "Editeaza profil personal" , in partea dreapta , jos de tot la semnatura iti poti pune numele ( pe-al tau, pe-al fetelor) iar daca apesi pe "vizualizare" vezi cum vor fi postate de acum incolo.

Pentru a avea acces la contul comun de obicei voteaza fetele colectiei ( ma rog, o parte dintre ele) si apoi ti se va da parola.

A,da. Ca sa ai acces in contul nostru comun trebuie sa ne spui citi ani ani, cite kg., numarul contului din banca, cam la ce valoare se ridica valorile personale, daca detii ceva actiuni, ce tari ai vizitat pina acum si cite limbi vorbesti.
Mai era ceva, fetelor, ca nu-mi mai aduc aminte?

te pup si te asteptam!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput