Colectia de toamna-iarna 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Pai, intalniti-va si voi la Km 0 a Capitalei, asa nici una nu se va plange de distanta. Cel putin. Cafenele or fi si pe acolo, nu?

Mergi la inceput

Xandra, intrebare-intrebatoare, ca stiu ca esti in domeniu. Cum pot sa fac o plata externa (eu ca persoana fizica spre o persoana juridica in Ungaria)in conditiile in care am o factura in forinti dar nu am cont in forinti. Am doar un cont la care este atasat un card de debit pe care primes salariul in RON si mai am un cont in Euro Se poate sau trebuie sa imi deschid si cont in forinti? Sau ce alta solutie exista? Mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Madutza sanatate mamei, iar tu sa vii mai repede pe forum, dupa ce te linistesti, sa ne mai povestesti de scumpul Orlando.

Miri!
Happy B-day to you... Happy B-day to you. ...
Happy B-day dear Miri,
Happy B-daaaaaaay toooooooooo youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mirelooo de-ie-ti Domnu tot ce nu ti-o dat pina acu si de ti-o dat ce ti-o trebuit,atunci sa nu pridideasca a-ti mai da.Si in plus om de omenie linga tine si copchil cuminte si de treaba.La multi ani!

Mandy nu stiu cum e cu forintii,dar io am vrut sa trimit 30 de euro in Ungaria (cont in banca) si imi trebuia cont in euro iar comisionul era de 27 de euro.Iti inchipui?Asa ca varianta Western Union mi-ar fi fost mai buna.Comisionul era 7-9 euro.Da m-am lasat pagubasa.

Azi cica o dormit si mincat fii-miu bine la gradi.Dimineata o cam facut fitze.Nu prea o vrut sa ramina si cind m-o vazut la ora 16.30 o fost tooot numa zimbete.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Miri, e ziua ta? Atunci si din partea noastra.

Leea, atata comision? Cred ca ma las si io pagubasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Miri La multi ani!

Fetele eu sunt de acord cu Unirii si cu ora, sunt de bun simt amandoua. Sa pierd o noapte din cursul saptamanii ca sa ma duc cheauna a doua zi la serviciu, chiar n-am chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pot dupa 19:30.

miri, LMA!

leea, si nici nu facem mult pana la tine in cartier:)))ma bucur ca ai un inceput de gradinita fara evenimente, gata, e clar, s-a adaptat super rapid copilul.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miri LMA, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!!! Am pierdut eu sampania si tortul?

Intalneala puneti voi unde si cand vreti si daca m-oi simti in stare in ziua aia sa ma aventurez atata drum vin...daca nu..stiti ca am o "pasarica" cu plecatul singura de acasa. Asadar..nu va cramponati de mine, va rog.

Madutza sanatate multa mamicii, sa vina rapid acasa si sa ne mai delectezi si pe noi cu ceva povestiri despre voi

Acu sa va zic si de Miru...stie deja 3 poezii (aia cu "baba la bordei", "cutu-cutu na Grivei" si "un pitic atat de mic")..sa vedeti ce haioasa e cum spune "cucosh" si cum se vaita ca s-a innecat piticul..o sa incerc sa fac un filmuletz s-o vedeti, muriti de ras

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bravo miruna, 3 poezii!
leea, in acest caz, io zic sa-l inveti tu pe tudor prima jumatate din luceafarul si io cu nichita fac a doua jumatate. termen: pana maine seara.
acum, pe bune, afara de mama si tataie, mai zice acum si baiiiii la baie deci suntem pe o curba vadit ascendenta manca-l-ar mama de mutulica:)

EDIT, sa-l laud si pe el, ca face alte lucruri bune: a invatat sa se descalte singur de pantofi. si-si da si pantalonii jos. tricoul nu-l ridica decat pana la burta, nu mai poate mai mult. si daca ne vaitam ca ne-a lovit cumva din greseala, vine sa ne pupe cu o privire fte miloasa.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Miriiii LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa tu si familia ta, sa ai parte numai de impliniri bucurii!!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput