Colectia de toamna-iarna 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 6
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
ok Xandra s-a notat.
Summary:
Locul intalnirii-Magazin Unirea, etaj 4, cafenea la alegere.
Ziua Marti-18.09.2007, ora 18-18.30Participante:
Mihaelutat
Miri
Xandra
Madau- de confirmat ora si ziua
Anda- de confirmat locatia, ora si ziua.
Noki- de confirmat prezenta mai intai de toate.
Lista ramana deschisa
Eu voi lua aparatul foto.
Mihaela
yuuuuhuuuuuuu!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
leea_cv spune:
Baaai, la mine in cartier e o cafenea si mai dragutza.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
pumba spune:
multumesc fetelor pt suport, sper sa fie bine,sa nu apara ceva pe parcurs.
miri - la multi ani !!!!!!!!!!sa fii fericita si iubita!!!!!!!!!!!!
joy- cum merge noua masina? cristi a mai prins ceva curaj la condus?
ai grija de tine, relaxeaza-te cat mai poti.
dordia - sa fie asa cum iti doresti tu, bafta!
Adeline(16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Mihaelutat spune:
Ce Miri e ziua ta si eu nu am fost pe faza???? cred ca m-a prostit foamea, daca nu am observat.
Daca e asa apoi iti uram si noi La Multi Ani!si la cat mai multe flori in buchetul vietii. Mai ce frumos le zic....
Mihaela
album dn Titi
miri__b spune:
Miha da chiar le zici frumos, Pumba mercic
eu ma chinui sa fac ordine si fi-miu pe muteste in spatele meu a scos tot ce era intr-un dulap de bucatarie si le-a pus una langa celalta pe jos.
Leea data viitoare poate in cafeneaua din cartierul tau.
EDIT: nu ma dadeam mare dar mi-era ca-mi strigat busted peste cateva zile.
Mirela si David - 23.12.2005
Mihaelutat spune:
Gata fetele plec acasa sa vad ce face Muc cel Mic adica Titi. Sper sa il gasesc bine ca zau nu mai am chef de o noapte nedormita.
maine centralizez restul de modificari relative la intalinrea noastra.
Pupici si o dupa-amiaza placuta.
Mihaela
album dn Titi
xandra28 spune:
miri, la multi ani scumpa!
nu stiu cum de mi-a scapat asemenea informatie pretioasa!!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
miri__b spune:
David iar ii inchidea tv lu mamaie. si ea "Pai de ce?"
si el acu repeta prin casa pai de ce,pai de ce.
a iesit maica-mea pe afara si i-a zis ca nu-l ia.pai dece? ca merg la piata?pai de ce? sa cumpar... pai de ce? ei na ca vorbeste si fi-miu.Leea you are next.
Xandra merci de urari. pup
Mirela si David - 23.12.2005
anda77 spune:
eu nu inghit unirii nici cu lamaie, nici ca magazin, daramite ca loc de distractie.
eu intelesesem ca e girlsnightout sau eveningout adik, nu cafea in unirii la ora 6, sa alerg de la serv, sa nu aiba cine sa-mi ia copilul de la gradinita (e departe oarecum de mers pe jos de acasa la gradi, asa ca nu-l poate lua mama sapt viitoare, cand deja el e la gradi)
si daca puteam, veneam, dar stateam teapana ca io n-am agreat niciodata relaxarea in magazin, mall mare, mcdonalds etc si alte locuri care nu sunt cafenele, baruri, cluburi, dar care se folosesc pt asa ceva, ca obiectiv secundar. dar oricum nu pot la ora aia.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by anda77
eu nu inghit unirii nici cu lamaie, nici ca magazin, daramite ca loc de distractie.
eu intelesesem ca e girlsnightout sau eveningout adik, nu cafea in unirii la ora 6, sa alerg de la serv, sa nu aiba cine sa-mi ia copilul de la gradinita (e departe oarecum de mers pe jos de acasa la gradi, asa ca nu-l poate lua mama sapt viitoare, cand deja el e la gradi)
si daca puteam, veneam, dar stateam teapana ca io n-am agreat niciodata relaxarea in magazin, mall mare, mcdonalds etc si alte locuri care nu sunt cafenele, baruri, cluburi, dar care se folosesc pt asa ceva, ca obiectiv secundar. dar oricum nu pot la ora aia.
haideti sa facem ceva sa vina si fetele care ar dori sa vina, dar, din motive diverse, nu pot.
io sunt de acord cam cu orice locatie dupa ora 18.30.
vreau sa vina si aaandaaaaa!
anda, mami de bb vladut
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut