Colectia de toamna-iarna 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 5
miri__b spune:
Ina culmea e ca varul lui Sorin si-a vazut nepotul ptr prima data si nu i-a adus nici macar o bomboana, dar ne-a pus sa-l luam de la aeroport.si acu fac curatenie ca am musafiri diseara, si una dintre ele nu se abtine de la comentarii dc vede pe jos fire de par, alea alea. problema e ca tre sa-l tin legat pe David ca n-a sa se cunoasca dupa ce se trezeste.
iar am facut tiramisu cu trei feluri de piscoturi ca s-au terminat si n-am gasit prin minunatul Berceni la fel, bine vreo 10 magazine n-am gasit deloc.
Maria ?gasesti tu.
Mirela si David - 23.12.2005
Gandacel spune:
Buna!
Vreau sa va salut si sa va pup. La intalnire eu nu pot veni, ca Stefania inca e lipita de mine...
Apoi, trebuie neaparat sa va zic ca in ultimele zile v-am citit ca pe un roman pentru relaxare, ca nu prea mai am ce sa povestesc, nici sfaturi nu mai am cui da. Asa ca stau si citesc si... atat. E superba atmosfera.
Asa ca ma bag acum in pat, ca m-am delectat putin si dupa doua castroane de inghetata, simt nevoia sa pun pe mine doua paturi groase!
Pupici.
madau spune:
Ei da...asa cu UNIRII parca mai veniti p'acasa...sunt si multe cafenele acolo, avem unde sa stam :)
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Concluzia: ramane Unirii. Anda iti e ok? Te intorci la serv. de luni?
Ziua e ok 18.09, ora 18-18.30?
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Madutza te bagi la o cafea cu noi? Parca saptaman viitoare iese din spital mama ta. Ai putea? hai ca ti-o fi ajuns si tie baby-sittareale la 3 copii.
Mihaela
album dn Titi
miri__b spune:
Gandacel mai ai cateva zile si o sa inceapa Joy cu intrebarile.mai povesteste-ne chestii de zi cu zi, mie-mi place sa te citesc.
Mihaelutat imi convine mie.
xandra28 spune:
MIHAELUTA, SI MIE-MI CONVINEEEE!!!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Mihaelutat spune:
Ok Miri deci sunte noi doua carora ne convine si locul si ziua si ora. Madau e ok cu locul, cred ca si cu ora si ziua, ca a solicitat sa fie inainte de culcarea lui Miru, deci e ok.
Anda si Xandra care e opinia voastra?
Se mai inscrie cineva?
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
ok Xandra s-a notat.
Summary:
Locul intalnirii-Magazin Unirea, etaj 4, cafenea la alegere.
Ziua Marti-18.09.2007, ora 18-18.30Participante:
Mihaelutat
Miri
Xandra
Madau- de confirmat ora si ziua
Anda- de confirmat locatia, ora si ziua.
Noki- de confirmat prezenta mai intai de toate.
Lista ramana deschisa
Eu voi lua aparatul foto.
Mihaela
album dn Titi
miri__b spune:
pana atunci va dau iar , ca a iesit buna prajitura. sa-mi puneti 33 lumanari sa suflu.
ma intorc la ca de sarbatoresc prin munca.