Colectia de toamna-iarna 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 19
catutza spune:
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Bran%202007" target="_blank"> POZE DE LA MUNTE
Roxana , uite pozele asa cum am promis. Ma bucur ca a fost frumos la petrecere si ca v-ati simtit bine. De unde ai luat casuta si din ce material era? As vrea si eu una pt Bia, dar sa fie mai rezistenta sa nu sara pe ea zapacita asta a mea.
Camy , fugi la doctor nu mai sta. Apropo de munte: de ce nu mi-ai spus ca e abrupt drumul de urcare spre Rasnov? Am urcat pe jos cu Bia in brate...o nebunie
Noki , cum se simte bunica ta, operatia a reusit? Vreau pozeeee
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
crissy77 spune:
anda, nu mai retin daca ti-au zis fetele. da-i lapte fara lactoza. sanatate.
cami, se pare ca e sezonul accidentarilor. si stefan si-a accidentat o mana la carat de scandura. fa o radiografie sa vezi cum sta treaba. de mult voiam sa te intreb dar tot uit: cum se mai impaca daria cu olita? ati renuntat definitiv la scutec?
soanso, eu ii dau fetei iaurt zdravan de la napolact (e cam gras, 6%, dar il mananca fara sa i-l mai amestec cu altceva cum faceam pana acuma - adica fructe).
catutza, frumoase pozele. iar bianca seamana tot mai bine cu tati. apropo de tati, ce-i mai face unghia? ooo, dar ti-ai tuns bine parul!
roxi, de nerecunoscut alexia in poze. a crescut si pare cumintenia intruchipata (cum sta ea la pozat).
noki, lavi, bine ati revenit din concedii.
noki, zi-ne de buni a ta. cum se simte?
bb_alinush, foarte frumos la gradinita unde ai activat si tu.
tratamentele homeopate - intarirea imunitatii: la soacra si cumnata mea se cunosc rezultatele (au cam 2 ani de cand le iau).
Am mai citit din urma dar nu mai retin ce.
aaa, tania, tare de tot faza cu cordonul. mai asteptam povesti legate de evolutia lui che la gradinita.
pup si ne reauzim, sper eu cat mai curand. de maine incep scoala. ma duc sa-mi fac ghiozdanelu'
Cristina & Elise-Stefania
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by soanso,ma panichez cand vin masini din fata ,am impresia ca vin spre mine si imi transpira palmele ,
Nu te uita la masinile din fata, ele merg pe banda lor, tu vezi-ti de treaba pe banda ta. Incearca sa conduci cit mai mult cu sotul tau ( prin locuri care nu ti se par periculoase, gen cimpuri, parcari, sa te concentrezi asupra sofatului, nu asupra potentialului pericol ), sa sofezi cit mai mult si sa te deprinzi cu volanul. succes!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Noki_Lara spune:
Gata, dupa lupte seculare, m-am ouat pozele. Sunt enorm de multe, sigur nu veti avea rabdare sa va uitati la toate, dar mai putine nu am putut tria!
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA!!!!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
miri__b spune:
Noki sunt superbe,Sara chiar e XENA, bine i-a spus Anda!din poze rezulta ca ati avut vanacta de vis.si nici nu-i era teama pe topoganele mari!
Mirela si David - 23.12.2005
Ina869 spune:
Cata, frumoase pozele voastre, nu am mai fost la Bran din 2002, ah, ce-mi place acolo! Mi-a placut si locul unde ati fost cazati.Vad ca voi, fetele aveti un nou look, va sta bine. Si ce gratare ati tras pe la iarba verde!!
Noki, eu m-am uitat la toate pozele cu placere , mi-ai deschis pofta de mare..Chiar ai fumat din narghilea?
Superbe pozele, mai ales cele cu apusul de soare, unde o tii pe bufnita in brate pe malul marii, sau cea in care Saralina il pupa pe tati.
pumba spune:
noki - wow!!!!!!!!! frumoase poze...... a meritat sa astepti pana in sept sa pleci in vacanta .bine ai revenit pe meleaguri mioritice!
catutza - Bianca ta e draguta foc, ce obrajiori are!!!!!! superbe poze,parca sunt din alta tara!
camelia -te mai doare?
anda- ce face poetu?
ina-vazut Rachel in rochita alba ,parca face reclama la rochite de domnisoare de onoare
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Ina869 spune:
Pumba unde ai vazut pozele ca eu habar nu am pe unde mai sint as vrea sa mai pun altele noi si nu stiu in ce cont ...yahoo s-a dus, am ceva in Photobucket ( am vazut ca avem si mult dubluri, nu stiu cum s-a intimplat)mai exista un alt cont , fetelor?
Acum am vazut, fetele tale sint nascute in aceeasi luna si la zile apropiate una de cealalta, ce frumos, le poti serba zilele de nastere la amindoua odata!
Editez: am cautat prin ct. Shutterfly, Shapfish si nik!
pischi2003 spune:
Nokiiiiii, tu erai acolo sus, in balon?????????? Uauuu, curajoaso!!!!!!! Super pozele, boierie in Antalya.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
pumba spune:
ina - pe yahoo,in contul comun, da la "all messages" .
da,suntem" faliment" in dec, plus sarbatorile de iarna............
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)