Colectia de toamna-iarna 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Pumba sinteti trei frumusele, ma bucur ca v-am cunoscut.

Anda sa treceti cu bine si peste asta!

Cami, sanatate, sper ca maine vei fi mai bine

Noki bine ati venit!

o duminica placuta!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Pai mai fetelor daca ati sti cate bilutze homeopate ia Ilinca lunea v-ati cruci: 45! Contra polipilor, candidei, streptococilor, stafilococilor... Plus juma de tub de oscilo. Si e innebunita dupa ele, cand vede tuburile tipa "babune, babune" (ca i-am zis ca sunt bomboane ca nu mai stiam ce sa facem ca sa deschida gura).
La clubul medicinistelor de pe DC (asa ii zic eu) sunt pareri pro si contra in privinta homeopatelor. Eu v-am zis, imi dau verdictul cand terminam tratamentul. Doru nu prea crede in ele, dar am zis sa incercam ca rau n-are ce sa-i faca. Si sunt persoane care au scapat de stafilococul auriu cu asemenea minuni. Sa vedem...

Cu ce prostie a inceput Ili ziua? A gasit tubul de Vapo Rub si s-a uns cu el. Apoi s-a frecat la ochi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Feli si fina noastra ia multe "babune" din astea, eficienta inca n-o stim.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Pischi multa sanatate lui Alex!
Sa-mi zici neaparat ce efect au avut babunele asupra finei, ca sunt interesata

Noki bine ai venit! Asteptam poze
Cum e bunica?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

neata' feli!

multe bomboane papa ili...sa nu faca diabet , si eu o pacalesc ca bea suc cand trebuie sa ii bag ceva pe gura.

anda, asa stiu si eu ca nu trebuie oprit tratamentul cu antitermice, abia ce am scapat de enerocolita si am invatat-o si pe asta.La fel a procedat si alexia primele 2-3 zile cu smecta si cand am vazut ca se ingroasa gluma, am pacalit-o ca ii dau suc si putin ceai de menta ii bagam juma de plic de smecta si il dadeam repede in gura, dar ai grija sa nu il bagi pe gat ci in obraz. Da-i stiksuri, grisine( sa nu imi spui ca nu mesteca ), incearca si vezi daca vrea.
Mar copt combinat cu banana+ fulgi de orez( sau fara), suc hipp ors, supa de legume -telina, morcov, ceapa, pastarnac; orez, branza de vaci,carnita de pui.
Eu la capitolul sugestii medicale nu iti spun decat ce am tratat eu pe alexia, de diaree am scapat cu furazolidon pentru copii...( multumita nicoletei). Nu vrei sa mergi totusi cu el la doctor?
Multa sanatate, ma voi gandi la voi, pentru mamica puternica.

pischi, sanatate multa alexandrei.

catalina, in primul rand a trecut termenul cu afisarea pozeleor.

La party a fost foarte frumos, s-au alergat..jucat..tipat care a putut mai tare, totusi alexia a fost foarte cuminte( nesperat de cuminte)..mereu venea sa vada ce fac si i-a placut foarte mult casuta de joaca( cadoul pe care i l-am facut sarbatoritei).
Catalina, pana la urma i-am luat numai jucarii, aflasem ca a primit foarte multe haine de la bunici, o casa pentru jucat si un xilofon- ambele apreciate de copilasi.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

'neata fetele
de dimineata acum mai are febra, dar nu ca aseara sa coc placinte pe el. plus ca a facut doar un kk spre dimineata. asta e de bine, nu?
pate ne mai revenim azi nitel, Doamne ajuta sa fie o enterocolita-forma usoara, of, sunt sigura ca mama a uitat sa se spele pe maini vineri sau ceva de genul asta, i-o fi dat biscuite in parc, cu manutele de nisip, nu stiu...nu-i mai zic ca tot ea se supara.. si zilele urmatoare am nevoie sa stea cu el, ca nu-l pot duce la gradi, deci am nevoie de ea:)
multumesc pt sfaturile multe si pt sustinere pana acum.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza tuturor!

Anda, n-ai de ce sa multumesti ! Important e sa fie Nichita bine cat mai repede!

Feli, e bine totusi ca voi aveti medici homeopati in Bucuresti; si la noi in Buzau e o dna. dr. destul de controversata ! Cred ca o totusi o sa trec si eu pe la ea, vorba ta "rau nu are ce sa-i faca"!

Cata, Ina, multumesc mult! Daca nu rezolv azi nimic cu foi de varza si comprese o sa merg si la dr... poate n-o fi de gips!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cami, parerea mea este sa te duci la dr, fara sa mai incerci cu varza. e posibil sa nu te mai doara o zi si p-orma te doare mai putin, dar nu deloc a doua zi si tot asa, comportament imprevizibil al entorsei. in felul asta reusesti sa ramai cu o sensibilitate la glezna pe viata. de ce iti zic astea:
nu stiu dk v-am povestit dar cand am venit din concediu , a doua zi, acum 2 luni deci, mi-am rupt un deget de la picior. pe scari. eram cu nic in brate si cand mi-a fugit piciorul, nu m-a mai interesat cum cad, era important sa-l tin pe nic deasupra. el a "scapat" de vreo lovitura astfel, eu am cazut cabolovanul, bine ca nu mi-am rupt copoana ca am cazut pe o muchie de treapta cu mijlocul coloanei, dar doar m-am invinetit acolo, in schimb am simtit ca mi-am pierdut un deget. eram in papuci flip-flop si am cazut cu 4 degete pe o treapta si un deget pe alta treapta. ma durea rau, dar am zis ca trece, parca se ameliora, asa ca am plecat la plimbare prin parc cu nic, ca acolo ma duceam cand am cazut. cand m-am intors, nu ma laa durerea, dar nu cevaq sa innebunesti. am mai stat 2 zile cu degetul umflat si vedeam ca nu se dezumfla. repet, nu durea tare, insuportabil. pana la urma m-am dus la dr, doar asa, ca spit. de profil e la 2 mnute de mine, la foisorul de foc. radiografie si ce sa vezi? fractura. si io mergeam de 2 zile cu ea...am stat cu bandaj cateva zile si atat, ca a zis ca degetul nu mi-l pune in gips. s-a desumflat upa 2 saptamani, dar parca nu mai are aceeasi forma ca celalalt, de la celalalt picior.
am zis povestea ca sa te determin sa te duci la radiografie, ca poate nu simti ca doare tare dar poate fi totusi ceva serios. sa nu ramai cu vreo sechela.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, multumesc mult de mesaj ! O sa ma duc la dr. , daca nu azi (ca nu stiu pe cine gasesc la urgente), atunci maine dimineatza siguur!
Doamne, bine ca nu a fost cu umari mai grave cazatura pe scari!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buna fetelor,

am ajuns acasa vineri dupa doua saptamani petrecute la mama .......nu mai zic ce bine a fost (nu tu gatit ,spalat,curatenie,calcat) ,ce mai m-a rasfatat mama draga de ia,iar Sorana a fost in centrul atentiei .mi-am pus si ceva pe iarna (zacusca ,bulion,muraturi ,gogosari pt gatit,compot)da tot mama ca eu nu ma pricep.pot spune ca m-am odihnit si mi-am incarcat bateriile.

am o intrebare......eu ii dadeam Soranei Actimel,iaurt cu branzica ...si s-a facut antireclama la tv si de atunci nu-i mai dau.
Ce iaurturi dati la copii?????

si daca aveti vreo metoda pt operatiunea "Olita" ,eu am incercat dar fara succes asta in conditiile in care anunta cand face kk dar nu e chip sa stea pe olita si nici pe wc.

felica,la mine au dat rezultate homeopatele oscilo si siropul de tuse Stodal(dupa doua lingurite nu a mai tusit).

anda, multa sanatate lui Nichita.

camelia_danielasa-ti treaca durerea de picior si sa nu ajungi la gips.

azi ma duce sotul la condus ,m-am ambitionat sa conduc iar da nus ce sa fac cu frica asta ,ma panichez cand vin masini din fata ,am impresia ca vin spre mine si imi transpira palmele ,da tb sa fac ceva in privinta asta findca sta masina in parcare si eu merg cu taxi .(astea sunt urmarile de la accidentul de cand eram gravida in luna a cincea ).sper sa reusesc sa trec peste .

va pup ,

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput