Nou stil de viatza (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Aida, nu te vad bine cu meniul ala, cred ca si cind o sa scapi de el...intri in recuperari.

Tumpi, bine ai revenit!

Roxa, ura pentru canapele! Sa le stapinesti sanatoasa!

Mik, am fost azi si am comandat tortul la o cofetarie din apropiere. E tot din ciocolata. Sa speram ca e la fel de bun dupa cum arata ca sa nu ma fac de rusine.

Tzunica, sa ai spor la sala.

Eu miine ma duc la Busteni intr-o excursie de o zi, sper sa prind vreme frumoasa.

Weekend placut!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Multumesc fetelor pt urari...si va doresc celor care isi doresc 4 camere...sa vi se implineasca si voua visurile.
Va dati seama ce bine e sa fii cu mama pe aceeasi scara? sa ai laindemana asemenea ajutor??? Vaaaai ce fericita sunt!!!

La cantar...surpriza ca de dimineata cantaream la fel ca ieri asa ca....painea mea de ieri nu a facut ravagii.
Azi am mancat o felie de paine cu dulceata si un iaurt de baut...si mai pe seara o salata daca ma lasa greata pe care o am de dimineata. Daca nu...tot iaurt voi baga ca e singurul care ma racoreste si nu imi provoaca greata.

Va poop si o zi buna!

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Acum am reusit sa mai citesc din urma si am vazut si semnatura ta.Felicitari si sarcina usora.Felicitari si pt ap , sa-l stapaniti sanatosi.
Mamicadulce, felicitari pt curajul de a conduce si pt joburi.
Delidana,-ici si merci de intampinare.
Eu azi am zacut, as fi mancat in continuu, nu stiu ce am, ma doare capul, dupa ce dim a fost o vreme frumosa, la pranz a incepu sa ploua,as bate pe cineva la starea care o am mai ales ca tot as manca ceva.Deja am mancat 2 mere si ma doare stomacul de la ele.Plus ca ma simt tare balonata si asta de cateva zile, am stomacul ca un pietroi, nu stiu ce sa fac sa-mi revin, constipata nu-s nu am astfel de pb, ce ar putea fi , habar nu am.
Abia astept de sapt viitoare sa-mi revin cu mancatul, sa o iau iara de la capat cu regimul sanatos de viata.

Un we super, mega bestial va urez.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Salutare,

Aida, nu te vad bine cu meniul ala, cred ca si cind o sa scapi de el...intri in recuperari.

Hai ca nu am inteles ce ai vrut sa spui. Mananc prea mult?

Azi am mai adaugat si o salata.

M-am intors de la intalnire. Nu am calcat stramb si am fost fetita cuminte. Puneti pe altcineva

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si eu1

In primul rand ROXANA sa fi sanatoasa si voioasa

DelidanaLa Multi Ani pentru ai tai (mii de scuze dar nu am retinut a cui e ziua, asa ca am urat pentru amandoi). Sa fie sanatosi alaturi de tine.

Tzunica si eu am avut ieri o zi "imputita", motiv pentru care nu am intrat de loc. La servicim-am certat cu seful, si mi-am dat seama ca nici un patron nu da doi bani pe angajati. Nu stiu decat sa-i exploateze la maxim si peste daca se poate. Mai rau este cand si colegii contribuie la asta. Insa azi mi-am mai revenit. Asa ca eu nu prea am ce ganduri pozitive sa-ti trimit, ca nu am nici pentru mine. Pot doar sa fiu alaturi de tine, sa suferim impreuna si sa-ti trimit mai multi pupici ....

Mephala ai perfecta dreptate in ceea ce priveste dietele. Eu am probat-o pe propria piele, si am avut rezultate. Totul incepe de la "psihic".

Bun venit fetelor noi, sau celor care au lipsit mai mult de aici. Spor la slabit.

Sabina super povestea nasterii puiului tau. Sanatate multa lui si tie.

Azi am mancat post: 2 covrigi, iar seara pate "mandy" cu gogosari, ceapa si putina paine(ustura ceapa rau, desi era ceapa rosie, de apa).

Va las acum si va urez un week-end placut tuturor.
Pupici

Mergi la inceput

Roxana-bomboana! Sa ne traiesi fericita, sanatoasa si cit vrei tu de grasa!

Violeta, multumesc pentru urare, esti o draguta.

Aida, ba dimpotriva, prea putin! 1litru de lapte si banane mi se pare foarte putin si de aceea am zis ca in zilele urmatoare intri la "recuperari", adica o sa maninci mai mult din cauza foamei. Dar...tu stii...nu vreau sa primesc , eu nu sint de acord cu regimuri drastice...eu doar mi-am spus parerea, daca tu vrei sa te tii de regimul asta in continuare e treaba ta.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delidana , nu ma supar absolut deloc. Daca nu asteptam corectarile nu ma inscriam in grup de suport , ci ma apucam acasa de dieta de una singura.
Multumesc pentru corectie. O sa incerc sa mananc mai mult , desi eu pana la 11 minim nu pun gura pe mancare pentru ca ma scol tarziu si intai ma ocup de kupilitza mea.
Aici sunt mai in siguranta sa ma dau la abateri ca primesc si tare rau mi-a picat cand le-am primit prima oara. Serios!

si multa sanatate sarbatoritelor!

Va pe toate si usor.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Gagici, thks de urari

Delidanaaaa, vreau sa fiu slabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Va las ca mor de oboseala, ma tooooot mut, Doamne cate hodrobenze am ... de maine dormim in noua locatzie, naspa e ca o vreme iar n-o sa am net, dar intru eu un pic asa de pe la job, nu va las!

Noapte buna tuturor si pe maine dimineata la una mica si scurta asa ca de cafea!

Roxa

Mergi la inceput

Fetelor , nimeni pe ziua de azi?

Un weekend fara pacatuieli va doresc

nov2006

Mergi la inceput

Fetelo imi cer scuze , dar trebuie sa iau pauza de cateva zile ca am intrat in panica de cateva ore , desi nu am crezut ca o sa ajung iara aici.

Tinem legatura.
Nu va suparati pe mine!

nov2006

Mergi la inceput

Buna,

Roxa, dar tu esti slabaaaaaa, daca slabesti mai mult te pierd, pe bune. M-a distrat cind am citit de "hodrobenze".
Ia zi, cum ai petrecut de ziua ta? Promit sa nu dau bice.

Aida, ce-ai patit?!?

Eu am venit de la Busteni si sint atit de obosita ca nici sa vorbeste corect romaneste nu mai pot. Ma dor picioarele de moooooooor. Am facut poze, am fost la cascada Urlatoarea si la cabana Diham unde am mincat o ciorba de burta (si unde chelnerul ne-a incarcat la nota de plata cu 1/3 din pretul total al comenzii-din fericire am sesizat neregula si s-a lins pe bot de bacsis ), am facut poze, am vazut un magarus, o turma de oi si ciini cit cuprinde.

Va pup pe toate si va urez un weekend placut in continuare!

Mergi la inceput