Nou stil de viatza (150)
Raspunsuri - Pagina 9
mamica dulce spune:
Buna fetele,vad ca sunteti ocupate...sper ca va simtiti bine si nu calcati(prea) stramb!
Delidana sigur a slabit la Busteni,la munte...cu tot cu ciorba aia de burta...vreau si ioooooooo
Delidana-uite ca eu n-am fost pe faza in perioada cand ai ajuns in romania...definitiv sau in vacanta?
Va pup,ma duc sa ma culc si eu ca mi-e somn de mor.Azi am mers cu masinutza cu vecina mea si a zis ca merg super bine,o sa cada barbatu' lat cand vine acasa![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor.
Eu sunt ok,...bb cred ca e ok, si sper ca sapt viitoare sa ajung la dr ca...taare imi e teama desi...la greturile pe care le am ar tb sa fiu ok.
Roxana
cu intarziere...sa fii sanatoasa si voioasa!
Va poop!
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor.
Eu sunt ok,...bb cred ca e ok, si sper ca sapt viitoare sa ajung la dr ca...taare imi e teama desi...la greturile pe care le am ar tb sa fiu ok.
Roxana
cu intarziere...sa fii sanatoasa si voioasa!
Va poop!
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
violeta70 spune:
Buna ziua !
Intru putin ca sunt pe fuga. Ma duc sa-i iau pe ai mei de la biserica. Eu nu am fost
, sunt cam obosita in ultima vreme.
ieri am cam zbarcit-o in cele "interzise": am mancat niste napolitane cu crema de ciocolata
, o inghetata la Carrefour (cu sor-mea, dar la ea se justifica...). In plus am mancat si un croissant (stie sor-mia de care, si ea este de vina pentru ca le-am cumparat impreuna). Asa ca pleaseeee sa nu dati tare, dar oricum merit. La cantar nu este cine stie ce (64.3 kg, sunt in grafic, dar tot nu-mi place). Azi o sa stau mai potolita. Ieri nu stiu ce am avut, dar mi-a fost o pofta de dulce.....
Va las acum, mai intru diseara (sper).
Pupici 
mephala30 spune:
La multi ani, Roxa-boxa! Sanatate si tot ce-ti doresti! 
Aida, brrr, m-a cuprins groaza citind mesajul tau. Esti bine?
Delia, sa ne spui daca a fost bun tortul.
Astept poze, din excursie, desigur. ![]()
Tzuni, ce mai zici?
Si o salutare catre toata gasca, 
Delidana spune:
Salutare!
Carmen, a fost bun tortul si a fost o surpriza la care mama nu se astepta. ![]()
Voi pune si poze (din excursie, desigur
) dar nu ma intreba cind...
Tu cum ai petrecut weekendul asta?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
Vai fetelor dar ce de spor ati avut.
N-am intrat cateva zile = o saptamana si-ati incheiat un capitol si-ati mai scris si jumatate din al 2-lea (ne citit de mine). Nu stiu cand am sa reusesc sa citesc tot ce-ati scris dar m-am gandit sa incepem saptamana c-o gluma:
ANUNT!!! "Aangajam vanzatoare".
Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza: "Fata draga noi nu zicem NU la clienti chiar daca nu avem produsul in stoc ... ii aburim, ii amanam ..." Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean:
- Manusi aveti?
V: Pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate? cu un deget, cu 2 cu 5?
- De piele, normale cu 5 degete!
V: Le purtati la palton sau la jacheta?
- La palton, ca vine iarna ...
V: Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza ...
Pleaca omul, cand sa iasa pe usa intra unul hiper-furios c-un colac de buda si c-o placa de faianta in mana: - Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu ti l-am aratat ieri, acum imi dai hartie igienica? 
S-aveti o saptamana excelenta si plina de realizari.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
dordia2000 spune:
Buna fetelor....
Asa e...am corupt-o pe sor-mea la o inghetata iar eu m-am porcit cu un pumn de Caju...yamiii...dar atat. Azi dimineata...aveam tot 84.7...ceeea ce e imbucurator pt mine. Azi...am papat lapte batut, ceva fructe si niste fripturica.
Delidana...astept cu nerabdare pozele!
Zuzilici....supertare banc-ul!!!
VA poop si noapte buna!
Diana
7+ mamica de
mephala30 spune:
Neatza! Haideti la o cafea/ceai.
Delia, am avut un week. obisnuit, am iesit cu copii la plimbare, ne-am uitat la film, am gatit....rutina.
Ok, astept pozele.
Zuzilici, multumim ca ne-ai descretit fruntile.
Cine mai e in dimineatza asta?
andre_ea spune:
'Neata! si de la mine.
La multi ani, Roxana!
Diana, felicitari pentru burtica! Felicitari si pentru apartament, sa-l stapaniti sanatosi! E mare lucru sa te ajute mama.
Delia, chiar, ai venit de tot in RO?
Mephala, ma treci din nou in lista fetelor active? Azi dimineata aveam 55.2 kg.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'