Nou stil de viatza (150)
Raspunsuri - Pagina 6
Delidana spune:
Pai daca tot suparata esti inseamna ca mai trebuie! Ia zi, ti-a trecut? 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Delia, "La multi ani!" mamei tale. Sanatate si numai bine!
Petrecere frumoasa duminica. 
justasmallkiss spune:
Delia
,ii multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns de la 80 de kg la kg care le am acum,dar stiu ca se poate mai bine.
Ii doresc mamei tale "La muuuulti muuulti ani fericiti" si la fel de multa sanatate.
Sabina,felicitari...ai un bebelus superb.Am citit si eu povestea nasterii micutzului si m-a bufnit plansul.Imi aduc aminte cand mi-am tinut eu fetita in brate pt prima data,a fost cel mai fericit moment din viatza mea.Iti doresc refacere rapida,muuuult laptic si sanatate comorii careia i-ai dat viatza.
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
justasmallkiss spune:
Carmen,pleci la socrii?Weekend placut si tie.Pupici lui Teo si Ius.
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
Delidana spune:
Carmen si Ioana, multumesc pentru urari. 
Carmen, am citit articolele postate de tine si sint de acord cu informatia de acolo.
Stilul de viata trebuie schimbat fundamental, cu dietele cred ca se rezolva problema pe scurte perioade de timp dupa care o iei de la capat cind le intrerupi. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
aidaciolac spune:
Sabina felicitari pentru bebelutz.
Sa fiti sanatosi!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
roxana1974 spune:
fetelor!
Am si eu o doza de ganduri bune pentru Tzuni! si...viata e frumoasa
Delidana, thks, am gasit canapele frumoase, am comandat una visinie. Hai ca se contureaza, maine avem si galerii...si perdele...
ma duc ca vine socrumio imediat la noi ![]()
Roxa
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...
Tzuni...ia si de la mine cateva zeci de mii de ganduri bune si pozitive...
Delidana
mamei tale, si ai grija cu devoratul tortului da?
Carmen distractie placuta!
Sabina sa-ti traiasca puiul mic si sa te refaci rapid!
Gata fetelor...sunt om al strazii pana luni. Azi am vandut casa si luni imi iau alta...asa ca...azi la cate emotii si nervi am avut am mancat aproape continuu. Am bagat Sana cu paine, si ceva dulceata...dar nu exagerat. Oricum se va simti la cantar...dar ma cumintes, va pronmit!
Acum beau un Campari in cinstea tranzactiei. Am vandut un ap cu 2 camere si iau unul cu 4 pe scara cu mama mea asa ca....cine zicea ceva ca sta prin zona Prevederi???Doroty cumva? (ma cam lasa neuronul...) Cam intr-o luna cred ca vom fi vecine...poate chiar mai devreme.
Acum va poop si pe maine!
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Mercedes spune:
Sabina iti transmit felicitari tie si puiutului tau bun venit, sa fie cuminte si sanatos si tie refacere rapida.
dordia- felicitari! asta da realizare. Imi doresc si eu sa ies din 3 in 4 camere deoarece nu mai incapem cu 2 copii in 3 camere(asta e visul meu)
tzuni- ti ai mai revenit??? si eu am bagat in mine ieri paine cu pateu la ora 21 ( n am mai mancat paine de f mult timp dar ... nu m am putut abtine acum, asta e).
Incep cura de marti, vroiam de luni dar avand in vedere ca e prima zi de scoala si sunt festivitati mi sa nu calc stramb.