Nou stil de viatza (150)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Hahaha,nu Mik,erau ascunse sub fusta si sub colantzii aia care strang bine grasimea si ascund celulita.D-aia i-am luat negrii,sa ma mai subtzieze putin. Ma uit eu bine in oglinda cand ma imbrac,sa ascund defectele,nu sa le scot in evidentza.
Copilasii tai ce mai fac?Sunt bine?
Mai fetelor eu va admir cum va descurcati voi cu 2-3 copilasi,casa si toate cele.Eu am unul si sunt varza.
Acum 2 saptamani am fost la ziua finutzilor(2 la numar) cu a mea trei...si dupa cateva ore am iesit din casa cu dureri de cap la propriu si eu si mama copiilor.
Dar tot mi-as face curaj sa mai fac unul.Delia tot timpul ma intreaba unde e fratiorul ei.

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala, n-am fugit. Is in zona...Azi nu prea am de lucru! Zac la computer....

Mik scumpa, un regim de placul meu ar arata in asa fel incat m-ati da afara din gasca noastra!

Ioana, nu ma uit azi la pozele tale, ca nu pot. Ma enervez si mai tare...

De fapt, mai e ceva. Ma gasesc intr-o situatie care imi provoaca emotii uriase. Sunt putin mai mult stresata. Mai tineti minte ca atunci cand mi-am luat casa va rugam sa indreptati ganduri pozitive spre mine? Ei bine, iar am nevoie de ganduri pozitive.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Tzuni scumpa,indreptam iar gandurile pozitive spre tine,suntem alaturi de tine si sunt sigura ca o sa treaca stresul si de data asta.Tu trebuie sa gandesti pozitiv si sa fi sigura ca din orice situatie vei iesi cu bine.

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ciao fetelor!

Tzuni nu trebuie sa te enervezi pt o dieta. Cum am zis nu pot sa tin dupa program.
De cand am inceput cu superdieta , sunt si satula si se topesc si kg si cum bine stiti mai calc si stramb.
De ce nu incerci asta?

pt toate fetele si o zi buna!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, le-am trimis, gandurile pozitive. Le-ai primit?

Mergi la inceput

Da, le-am primit. Multumesc mult tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele!
de sambata seara suntem acasa, aveti aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107208
povestea si o pozica.

PS am iesit din spital cu - 7 kg.
ne luptam de la 74 deci, dar nu acuma, evident, acuma somnic si lichide si papica buna pt laptic.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Felicitari inca o data, Sabina! Am citit povestea, am vazut si poza cu bb-ul mic si mancacios si cuminte! ti-am raspuns si acolo...

Esti o mamica grozava, te admir!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sabina, ai un baietel tare scump.
Felicitari, refacere usoara si mult laptic!

Dragelor, dispar cateva zile, ne reauzim pe luni.
Week. placut si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea legata de torturi. Se pare ca numarul doi e cu noroc.
M-am hotarit sa ma duc miine la cofetaria Tosca sa dau comanda, in primul rind ca am auzit numai lucruri bune despre ea tot "sapind" pe net si in al doilea rind pentru ca e aproape de ai mei si pot sa iau tortul cind ma duc la ei, duminica.

Tzuni, ti-a mai trecut supararea?
Iti trimit si eu 1000000000000000000000000000000000000 de ginduri pozitive. Ajunge sau mai vrei?

Sabina, ti-am raspuns la celalalt subiect.

Ioana, tu chiar vrei ? Auzi la ea "defecte", "grasime" si alte asemenea... Cred ca ar trebui sa fii multumita de cum arati, nu-ti mai face atitea complexe ca n-ai motive, zau asa!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput