Nou stil de viatza (150)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Au Dordia draga , cand am vazut numele tau m-am chircit si am strans din dinti , ca ma asteptam la niste

May nu stiu de ce ma simt ca si cum chiar le-as lua pe spate

pe burtic

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Daca au efect si le simti pe spinare...atunci inseamna ca iti folosesc si sunt multumita.... si eu si lasa interzisele....ca nu e bune...

Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ziua buna mai pe seara
Doroty te intrebam fiinca si ei mei stau prin zona,numai ca ei stau pe la capatul lui 368.
Doridia, mi-e si frica sa mai zic ce am papat aseara ca parca si simt pe schinare
Am avut musafiri si am pacatuit cu papanasi,dar azi nu am papat decat dim un castron ce cereale si musli cu lapte + o cafea, la pranz un iaurt si un baton de Corny free fara zahar.aaaaa si 2 bucatele de Poiana cu menta ca mi-s stresata si asata ma mai linisteste.Da stati fara grija ca mai am doar 2 bucatele si gata provizia de poiana care am primit-o din tara.Alta nu mai pap azi ca mai am nevoie de restul pt cand sunt nervosa si inca nu stiu cand ajung in tara
Diseara am sa pap putina supa de pui si o bucata de peste si gata.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna !

Tzuni pentru melodii. Nu stiu, dar parca intri in sufletele noastre. Doamne, ce bine era sa fiu atunci cu mintea de acum! Dar din pacate este imposibil.

Mephala asa este, ai perfecta dreptate si s-a vazut si la cantar: tot 64.200 kg, deci inseamna ca mananc corect. Dar totusi am mancat cam mult.

Sa va zic ce am mancat azi:
- dimineata 1 covrig cu struguri
- la pranz am mancat spanac cu paine graham
- seara (20.30) "repetir" (spanac cu graham)
- iar acum mananc 2 nectarine si struguri.

Maine mergem la o nunta (o verisoara si fina in acelasi timp). Zic mergem, pt. ca mergem toate 3 surorile. Sper sa ne distram cat de cat.

Pupici tuturor fetelor .
Mai intru maine, ca nunta este la 17.00 la biserica si la 19.00 la restaurant.
Noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si cum v-am obisnuit....dupa Violeta...hop si sor'sa.

Dar pe bune ca nu ne vorbim...doar ca asa se nimereste...

Eu azi in loc de salata de seara...mi s-a facut o pofta de dulceeee dupa cate baclavale, bomboane cu rom si papanasi am savurat azi...virtual...am ajuns acasa unde am papat 2 felii paine cu dulceatza si un baton de salam de biscu....deci...m-am porcit iar. Sper ca pana marti...sa revin pe linia de plutire....desi...cum va zicea sor'mea maine mergem la o nunta...si la sarmale chiar nu pot rezista...
Dar tot ce se poate sa nu fie in meniu....caz in care am scapat!

Acum va poop ca ma duc la nani ca imi e un soooooooomn....de stau cu scobitori la ochi!

Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza si weeek. placut!

Doroty, La multi ani cu sanatate si succese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata si de la mine.
Am avut o saptamana agitata. Baietii au inceput cresa si eu am ramas acasa cu o tona de emotii. In primele zile pe Eric l-am luat acasa la pranz. Dar deja s-a obisnuit, nu mai plange deloc si mananca bine si doarme acolo. Edi era deja obisnuit. La 1 Noiembrie probabil reincep munca dupa 3 ani si jumatate de stat acasa. Era cazul unei schimbari in viata mea. Si in felul asta sper sa ma mobilizez mai bine si cu regimul. Deocamdata stagnez.
Doroty, LA MULTI ANI si sa fi sanatoasa!
Va doresc la toate un sfarsit de saptamana cat mai reusit!

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si de la mine! (cam tarziu adevarat)

Doroty si tot ce iti doresti!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna ziua!

Doroty, sanatate multa si fericire alaturi de cei dragi

Mai am cateva ore si trebuie sa plec la nunta. Nu pot sa spun ca d-abia astept (acest gen de manifestari nu-mi plac f. mult), dar trebuie. Imi e groaza, ca voi intalni toate neamurile mamei de la tara, care vor sari pe mine cu intrebarea cheie: "eu cand urmez?!" Nu stiti ce ma enerveaza.
Dar incerc sa ma calmez, si sper sa nu fim omorati cu "muzici d-alea bune". Oricum, maine va vom povesti.

Va las acum, ca trebuie sa ma pregatesc.
Un week-end placut va doresc si insorit.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

doroty- La multi ani cu sanatate!

Mergi la inceput