Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Apar si eu pe firmament.

Ma bucur ca v-a placut ideea de clopotei.

Virgo
LA MULTI ANI FERICITI! Tot ce iti doresti, si in primul rand sanatate pt tine ai toti ai tai! Sa petreci bine deseara!

Honey, Mikey, Ralluca, felicitari pt carucioare!

Adryana_4_u inca odata casa de piatra si felicitari pt bebe miscaret!

Creata, eu cred in testul cu sarea... dar eu parca as spune ca ai fetitza!

Noi facem azi 25 de saptamani! Dar oficial cand se intra in luna a 7-a? Felicitari Laura Ioana pt saptamana in plus, si celor care mai aniverseaza azi!

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Wow ce de mamaici au aflat ce poarta in burtica!! Sa o luam pe rand:

Honey felicitari pentru bebe 70% fetita:) Uite ca am estimat gresit.. eu presimteam ca-i baietel :)

Miky_mamica felicitari pentru baietelul luca Gabriel! Se pare ca avem aceleasi preferinte la nume:) Sa fie sanatos si sa ai parte de o nastere usoara!

Ralluca
felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si sa ai parte de o nastere usoara!

Gatta mai bine lasi pe cineva sa te stoarca.. in primul rand ca ar avea vizibilitate mai mare si ar putea sa o faca mai bine... Daca reapare inseamna ca nu ai stors bine.

Bea85 si deiutz, bine ati venit printre zuze . Sa aveti parte de o sarcina si o nastere usoara cu bebei frumosi si sanatosi!

Lala, saru'mana pentru link ;)

Inscrieti-ma si pe mine la inalte cu spectuaculoasa statura de 1.64 m pe care-o am. Sotul are 1.92, m-am obisnuit sa ma simt mica mica, nu ma deranjeaza! :)

Anca D.

20+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Angelique, eu gasisem pe undeva ca intre sapt. 23 si 27 esti in luna a sasea...deci, teoretic, din sapt. 28 ai intra in luna a saptea...

Pupi,

Cati

(23+)&Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Angi noi bem in fiecare miercuri, nu? Multumesc mult si tie la mai mare La 27 de saptamani se intra in trim III, deci si in luna a 7-a, nu?
Bea, Deiutz bine ati venit! Scrieti repede cele 10 mesaje necesare ca sa scapati de moderare si sa va putem vedea si raspunde in timp real!
Miky Raluca felicitari pentru baietei!
Bey, fetelor, voi va bateti joc de okisorii mei! Cum, pana mea, scrieti asa de mult?

24+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

Buna seara burtici, va citesc frecvent, printre renovari, amenajari etc.... Nu prea imi mai ramane timp sa mai si scriu, la cat de mult am de citit...dar e bine, tine-ti-o tot asa, dar numai cun vesti bune, da?
Noi suntem bine, il simt pe bebe aproape in fiecare zi incepand cu sata de 05.09...v-am povestit atunci....Abia ast sf lunii cand vom face eco morfologica de trim II.
Va pupicesc!
Aaaaa, pe mine in ce club ma bagati la 1,74m?

Gya 18+

http://lilypie.com/pic/070701/sh8J.jpg

http://bd.lilypie.com/JnFup3.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/car038py_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Zuzici, am revenit.
Ma busise un somn mai devreme, ca nici n-am apucat sa ma intind bine in pat.. caci mi s-a taiat filmul. Abia acum m-am trezit.
Am citit si din urma, asadar:
Deiutz,Bea bun venit printre zuzici. Va asteptam cat mai des printre noi cu mesaje despre voi si bebeii vostri. Deiutz-felicitari pentru fetita. Sa creassca mare si frumoasa.
Miky,Raluca felicitari si voua pentru baietei.Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi.
Kossir si mie mi-au aparut acele vene varicoase ca panza de paianjen,pe ambele picioare. M-am speriat si eu...desi mama mea nu are,dar nu vreau eu sa le am. Am intrebat doctorul si a zis ca acum nu prea e nimic de facut. Imi cumparasem o crema de la farmacie,dar dr a spus ca el imi recomanda sa n-o folosesc.. caci are aspirina in ea.
So, eu am luat hotararea ca...important acum e bebe .Mami,se poate trata dupa aceea si de kilograme, si de piele lasata si de multe altele.
Dar bebe, creste acum la mami in burtica, acum e momentul in care depinde cel mai mult de noi.

Stiu ca mai aveam ceva de spus...dar..am uitat.Neuronul meu nu mai functioneaza cum trebuie,desi incerc sa-l intretin cu cate-un joc pe conquiztador.

Pupici pe burtici,zuzici.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

surioarelor dar cat ati scris?....ma dor ochii de cat am citit....si n-am citit tot.

ce super e perioada asta cand afla gravidutzele ce au in burtici!!!!!!!
se simte ca toata lumea de pe aici radiaza de fericire.....!

fetele! voi ce stiti de epilarea cu ceara?.....avem voie?(inghinal, picioare)....

mai ia cineva MAGNE B6 si BIOMARIN PLUS?

LUMI 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, la voi e vizibila burtik?
eu imbracata nu prea par gravi...simt doar la pantaloni ca am crescut vreo 4 cm in zona nasturashului. asa apare ca un pepenash galben daar numai cand stau intinsa pe pat.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna, zuzelor1
Si eu am fost ieri la eco, tot la dr. Iosup. Cand am ajuns acolo, am avut un soc, erau asa de multe gravidute si m-am gandit ca nu se respecta programarea de la ora 19:30 si o sa astept mult, mai ales ca vin din Ploiesti. Dar m-am linistit, toate doamnele asteptau la dr. Tutunaru. Nu am stat foarte mult la dansul, cam 10-15 minute si m-a intrebat cat am luat in greutate, iar cand i-am raspuns ca am luat 8 kg a spus ca sunt multe
M-a pus pe ganduri...trebuie sa fiu mai atenta la ce mananc si cat, nu? Voi ce ziceti?
In rest bebelina este bine, mi-a dat si 4 poze dar parca nu sunt asa clare ca cele din trim I

Georgiana
22 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Nu e indicata epilarea cu ceara fierbinte pt ca creste riscul de aparitie a varicelor.

Gratiela nici eu nu paream prea gravida pana in sapt 22 si pe urma am explodat!

geo_ionita, bine ca e bebelina bine, asta conteaza in primul rand!

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput