Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 24
viezurila spune:
buna zuzelor!
Mai incerc o data sa intru si eu in odisee , prima data esuata din cauza msg moderate.. v-am tot citit.. eu sunt de altfel f optimista de felul meu si prea multe pr nu am avut slava domnului pana acum
DN 21.03.81 UM 21.05.07 DPN 22.02.07
va scriu fractionat ca sa scap de cele 10 :)
+17
12
viezurila spune:
asa.. pt ellenuta, si eu sunt la Dr. Calomfirescu dar sunt abonata Medicover deci pana acum nici macar nu m-am gandit sa ii dau ceva; despre elias eu eram incantata de perspectiva apoi am citit ce au mai scris fetele pe forum cu situatii cand nu au putut naste la Elias ca nu stiu ce sef de sectie nu a mai dat voie sau o aberatie dintr-asta romaneasca oricum dr. mi-a spus ca intr-adevar tind sa aiba prioritate pt gravi de la CMU pt ca CMU a faut investitii in sectia de gine si neo de la Elias sper sa ne fie bine totusi.. si el m-a lasat sa inteleg ca e cu spaga daca nu nasti prin CMU unde costa o naturala in jur de 1000 eur
12
viezurila spune:
mi-am schimbat si semnatura ca ramasese cu 12 de cand am incercat prima data sa intru in odisee :)
eco trim II va fi undeva la inceputul lui oct si sper sa aflam si ce este :) socra mea care e foarte superstitioasa din fire a visat ea un vis pe care l-a interpretat ca voi naste acum fetita si peste doi trei ani alta fetita nu stiu cat de bine s-ar impaca tati cu asta dar mie nu mi-ar displace ca vin din familie cu trei fete
mai scriu vreau sa vad daca mi se modereaza...
+17
viezurila spune:
eu totusi mai incerc poate se intampla minunea si mi se modereaza
intreba cineva (parca gabrittza) daca ar fi ok sa mearga in conced la baile herulane.. acolo am vrut si noi sa mergem ca mai avem o saptamana si vroiam undeva cu piscina interioara dar la hotel ferdinand unde vroiam noi nu mai au camere libere in per 23-28.09.07 si am citit undeva nu mai stiu pe ce site ca dupa luna aVa pt o sarcina normala nu ar mai fi recomandat o fi de la izvoare? nu stiu .. pana la urma mergem la mare tot la un hotel cu piscina interioara.. sper sa fie frumoas, eu sunt impatimita cu marea as merge oricand
+17
iulia82 spune:
va salut zuzici...vad ca scrieti nu gluma.felicitari pt noile carucioare( nu dau nume pt ca n-am atata tinere de minte)
Gina,frumos bouncer,sa-l stapaneasca bebe sanatos (apropo...prietenii tai nu-s de imprumut?ca n-ar strica la casa omului)
in alta ordine de idei,peste aproape 2 luni voi boteza un baietel si azi mi-am dat seama ca nu-i chiar asa usor cum credeam...ca eu inca nu stiu sa imbrac copiii sau sa-i tin in brate.am intrat oarecum in panica...si ce nu mai stiu e cam cum se imbraca un bebe la botez?ca as vrea sa-i iau deja hainutele dar nu stiu de care(body,salopeta,maieu,pantaloni??????) Va rog,dati-mi niste idei
vape toate
iulia 23+ iris-maria
POZE
uite cum crestem
iulia82 spune:
Georgiana,cred ca tu ai intrebat de site-uri cu lucrusoare de bebe.eu am comandat de pe doua dintre ele (reclamamascata si bebelusultau) si a fost ok,livrare rapida si lucrusoarele erau ca si cele prezentate.Mai este un site 'reclama ilegala - avertizare' care are tot asa chestii frumoase,sau da pe google 'haine bebe' si gasesti mai multe site-uri
iulia 23+ iris-maria
POZE
uite cum crestem
viezurila spune:
chiar nu ma modereaza si pe mine cineva????
am mai gasit si eu niste site-uri reclama ilegala - avertizare, voinicel, ceva cu barza, muccelmic.. dragutza toate!
hai moderati-ma si pe mine ca promit sa fiu cuminte :)
+17
emiliapop spune:
Doniro deci esti in aceeasi situatie ca mine cu ajutorul , cred ca mama care era aproape si de ajutor era a lui Ramoon, scuze sunt zuza dee .
Las ca vedem noi ce o sa facem, ca na sa vezi si a mea mama desi sta in acelasi oras cu mine si socrela gard in gard cu mine, prima alearga dupa sorela mea toata ziua sa ii dea sa pape la 27 de ani (e profesoara de germana), ca dee ea are mai multa nevoie si socrela nu are rabdare cu el si dupa 2 minute de vizita cica " si acum unde sa il pun pe Alex ca plec?" si asta o data la doua saptamani. Ei i-a crescut copii maicasa si nu stie sa aiba grija de copii.
Mama ma mai ajuta la curatenie dar eu as vrea sa se ocupe mai mult de Alex ca sa mai respir si eu.
Kossir multumesc pentru aprecieri!!!
emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi