Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by iulia82

in alta ordine de idei,peste aproape 2 luni voi boteza un baietel si azi mi-am dat seama ca nu-i chiar asa usor cum credeam...ca eu inca nu stiu sa imbrac copiii sau sa-i tin in brate.am intrat oarecum in panica...si ce nu mai stiu e cam cum se imbraca un bebe la botez?ca as vrea sa-i iau deja hainutele dar nu stiu de care(body,salopeta,maieu,pantaloni??????) Va rog,dati-mi niste idei

vape toate

iulia 23+ iris-maria

POZE

uite cum crestem

Iulia eu am botezat un baietel acum doua luni, noi l-am imbracat cu un costumas dragut alb, vezi ca sunt in magazinele pt copii multe costumase mai speciale pentru botez, pentru baietel am gasit mai greu ca nu imi placea nimic in schimb pentru fetite erau niste rochite superbe. Trebuie sa-i iei caciulita mai ales ca o sa fie rece atunci, ciorapei, ceva de incaltat, plus toate cele speciale pentru biserica. Bine, tu o sa-i mai cumperi separat hainute, body, pantalonasi...dar parerea mea este sa nu-i cumperi chiar de acum, bebe creste si sa nu ai surpriza sa nu-i vina, noi i-am luat cat mai aproape, am fost la el l-am mai vazut o data, am cerut toate indicatiile de la mamica ca sa fie totul ok. Si eu am fost panicata atunci, dar o sa vezi ca totul vine de la sine, nici nu-ti dai seama, am avut norocul ca si finicul sa fie super cuminte, sotul l-a mai tinut si el ca era cam greut, si mamica lui a fost tot timpul langa mine si m-a ajutat sa ma misc mai repede. Te pupic

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

GinaM... ce gest frumos. Minunati oameni...

E foarte frumos si bouncerul... bebe o sa fie fericit in el.

Monica-Matz 20+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by darene

Monica mie mi-a dat doctorita sa iau calciu inca din saptamana a 12,cate 250 mg pe zi,Ca efervescent (jumatate de pastiluta).Intotdeauna imi scrie pe reteta cate 2 tuburi a cate 10 asa ca in unele zile cand nu mananc prea multe lactate pun cate o pastila (550 mg).
Aproape in fiecare zi dupa ness-ul de dimineata incepe sa-mi zvacneasca ochiul drept.Dupa ce beau calciul trece.
Pupici.

Elena
24+

Fetelor, tot citesc ca voi luati tot felul de medicamente si ma tot minunez cat de diferita e perceputa sarcina in Canada.
De exemplu imi spuneti de calciu, iar doctorita mea mi-a interzis categoric sa iau calciu (separat ca pastila.) Cica "nu se da la gravide calciu". Apoi am citit de nu stiu carte ori de Nospa si Utrogestan (parca, sper sa nu fi gresit).

Mie nu mi-au dat nimic.
Nu ca as vrea sa iau medicamente, dar mie mi s-a recomandat foarte clar sa bag fructe si legume din plin, si sa nu mananc anumite chestii care i-ar face rau lui bebe.

Doamne ce de diferente... Ma intreb de ce oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Alexia sper sa ai drepatate si sa ma descurt si eu cu manevratul celui mic.finutul meu s-a nascut prematur,e inca in spital fiindca n-are numai 1700 gr,deci hainutele de botez pot sa i le iau de pe-acuma ca peste 1 luna jumate o sa fie cam cat un nou nascut la termen.Intradevar hainutele de botez pt baietei nu sunt asa dragute,inca n-am gasit ceva sa-mi placa.Nelamurirea mea e ce hainute trebuie la botez,ca sa-mi fie si usor sa-l dezbrac si imbrac,ca ce-am vaz in magazine sunt doar camasuta si pantalonasi,caciulita,botosei...dar pe dedesubt ce-i dau? body cu maneca lunga,scurta sau pantalonasi si bluzita cu maneca lunga...

iulia 23+ iris-maria

POZE

uite cum crestem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doniro

Am fost si noi ieri la eco, suntem super fericiti ca e totul ok si unde mai pui ca e si BAIAT, deci vom avea pereche... Ne doream f mult si se pare ca Doamne Doamne ne iubeste.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE

FELICITARI pentru Baietel.
Am vazut pozele tale... mai ce mandrete de mamica si unde mai pui ca este si sexy. Imi place poza aia cu neglijeul. Sper faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

Ce fericire! Mi s-au moderat msg!! matgravidut si eu am obs ca in Ro e o tendinta din asta spre ne-naturalizare e intregului fenomen.. dar poate ma insel ca nu ma pricep fiind pt prima data gravidutza.. oricum, am o prietena care ar fi vrut sa nasca natural natural 100% asa cum vazuse ea documentare ca se intampla in Austria la nus tiu ce spitale cand te lasa doar cu moasa pana iti vine sorocul dar ei i s-a indus nasterea.. pe de alta parte ma gandesc ca daca stim ca unele lucruri pot fi imbunatatite cu diverese medicamente, vitamine etc e normal sa ni se recomande toate aceste lucruri.. eu m-am codit sa iau si acid folic dar pana la urma am luat elevit si acum am trecut pe centrum materna desi de mancat mananc cat pot eu de sanatos.. iar doc mi-a recomandat desi cf analizelor nu e musai pe principiul "nu strica"

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doniro felicitari pt baietel! Veti avea o minunata pereche de strumfi
Fetelor dar scrieti repede, rau...nici nu apuc sa citesc din urma, ca mai apar cateva pagini
Viezurila bine ai venit in gasca zuzelor! Mai ai un mesaj de scris si ai scapat de moderare

24+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felicia felicitari pt rezultatele la test si pentru minunatele miscari ale lui bebe! Ma bucur tare pt tine ca de acum vei simti mereu si tot mai tare cum misca minunea din burtica
Georgiana care sunt site-urile alea straine cu lucrusoare mai ieftine de pe care poti comanda si din Romania? ca eu am mastercard, astept doar sa-l folosesc

24+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

Laura ioana multumesc de primire de abia astept si eu sa trec pragul de 10!
stiu ca la inceputul odiseei ati facut un sondaj de unde se afla bebelul, al meu la prima eco (de 8 sapt confirmare de sarcina) era pe stanga dar la screening-ul de trim I se mutase pe dreapta astfel incat nu stiu ce sa cred ca se decida sa fie
iulia82 am impresia ca tu ai postat la inceput o poza cu un carucior de care te-ai supara daca mi l-as lua si eu? dar nu mai pot imi place la nebunie!!!

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by iulia82

Alexia sper sa ai drepatate si sa ma descurt si eu cu manevratul celui mic.finutul meu s-a nascut prematur,e inca in spital fiindca n-are numai 1700 gr,deci hainutele de botez pot sa i le iau de pe-acuma ca peste 1 luna jumate o sa fie cam cat un nou nascut la termen.Intradevar hainutele de botez pt baietei nu sunt asa dragute,inca n-am gasit ceva sa-mi placa.Nelamurirea mea e ce hainute trebuie la botez,ca sa-mi fie si usor sa-l dezbrac si imbrac,ca ce-am vaz in magazine sunt doar camasuta si pantalonasi,caciulita,botosei...dar pe dedesubt ce-i dau? body cu maneca lunga,scurta sau pantalonasi si bluzita cu maneca lunga...

iulia 23+ iris-maria

POZE

uite cum crestem

Poti un body cu manecuta lunga.
Bebe oricum vine la biserica imbracat cu hainute de acasa asa ca depinde de mamica sa-l dezbraci usor
Sa-ti traiasca finicul, e mititel acum dar se face el mare

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput