Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Gina , saru-mana , esti o scumpa

23+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Fetele, am gasit solutia!!!

uite aici avem noi un subiect al nostru
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107279
ca sa ne salivam si sa ne dam idei de mancare in disperare, ma gandesc ca eventual punem si un link pe prima pagina a odiseei, sa fie mai usor de accesat.
asa poate intram si in alte taine culinare, am vazut pe acolo la categorie niste titluri care deja ma baga in boala...

de acord sa ne mutam discutiile de bucatarie???

ii dau PM lui Miri??

va pupic,
Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Gatta, bravo! Ma bucur mult sa aud ca s-a rezolvat in cea mai mare parte, delicata problema! Chiar intrasem acum, pe forum, cu scopul de a intreba de tine..ca nu mai ziceai nimic...

Cati

(23+)&Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Cati , fata

Si cu ocazia asta iti zic si eu "Bine-ai venit printre zuze !" , ca n-am facut-o pana acum , insa ma bucur enorm de cate ori vad ca mai apare o burtik pe listutza...si in ultimele zile , ne-am ingrosat serios randurile.
Profit acum sa le urez tuturor noilor venite un "Bun gasit " din inima si sa le invit pe toate cele care inca sunt sigura ca ne mai urmaresc din umbra sa iasa dupa canapea si sa scrie tot ce le trece prin cap ...( mai putzin de mancare si de Kg , ca ne bate Miri )

23+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Otillia, Darene Ellena bine ati venit, sarcini usoare si activitate intensa va doresc.
Gatta subscriu la idee, e foarte bine pentru toata lumea.
Lala felicitari pentru fetita sanatoasa, sa cresteti mari si sa va vedeti cu bine.
Fetele noapte buna, merg sa-l pregatesc de culcare pe fiumeu, la noi e 9.30, acu e timpul.
Pupici

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Pup, Gatta! Merci mult de binete! Cum mai e? Cum te simti?

Hai ca am reusit sa-mi transfer si eu o parte din poze de pe yahoo ...

Pupici la burtici!

http://www.dropshots.com/CatiM

(23+)&Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,astazi am avut parte de o surpriza de proportii uriase!Nici acum nu mi-am revenit!
O prietena scumpa inimii mele dupa forum, cred ca a tras cu ochiul la noi la odisee atunci cand v-am prezentat listuta cu lucrusoarele pe care dorim sa le cumparam micutului si ce crede-ti?!
In seara aceasta ne-am trezit la usa cu un pachet urias! Cand a intrat sotul cu el si m-a intrebat ce am comandat pe internet, am ramas fara cuvinte!
Comandasem un set de carti cu ceva timp in urma in val' destul de mare insa anulasem comanda.Nu putea fi ceea ce credeam iar cand s-a apucat sa-l deschida, m-au apucat toate sudorile si m-am intins in pat ca atunci cand imi va da verdictul sa nu-mi fie prea greu...
In fine il deschide, ramane pentru ceva timp fara cuvinte si in cele din urma spune:" Extraordinar,chiar nu poti ghici ce poate fi inauntru"!Si a avut dreptate!
Prietenii nostrii s-au gandit la noi si ne-au facut cadou
www.happymothers.com/shop/prd_FPK2564_fisher_price-rainforest_bouncer.html" target="_blank">ACEST deosebit Rainforest Bouncer pe care noi intentionam sa-l cumparam zilele acestea cu orice pret!
Ce sa mai spun, mi-au dat lacrimile... Desi nu as fi vrut sa se cheltuie pentru noi,stiu ca au facut-o cu multa dragoste si l-am primit cu multa bucurie,multumire si adanca recunostinta.Sunt extraordinari!
Acesta, este primul cadou pe care micutul nostru David Benyamin il primeste si cu siguranta va fi unul, dintre cele mai pretioase cadouri primite vreodata.
Este un mare eveniment in viata nostra si am dorit sa-l impartasesc si cu voi.

Poze - Recente & David Benyamin 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gina este superb . Sa il foloseasca micutul cu placere si felicitari pentru prietenii vostri. Sunt intradevar deosebiti

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

adriana sunt foarte frumoase pozele,sunteti foarte frumosi si tinerei,sa fiti sanatosi si sa aveti un bebe frumos si sanatos!

gabrittza 18sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

cati,
frumoasa fata, frumoasa poze!!

Si eu urez bine ati venit gravidutelor care ne-au scris!
Gina, foarte frumos gestul prietenilor vostri!

fetele, mi-am adus aminte ca medicul de familie mi-a spus sa incep sa iau calciu. voi ce stiti despre asta?? A zis ca suntem aproape in ultimul trimestru, iar eu sunt si cu calciul la pamant, si cu antecedentele de lesin.

Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput