NuvaRing

NuvaRing | Autor: Vauva

Link direct la acest mesaj

Buna,

As vrea sa-mi spuneti ce stiti despre acest inel contraceptiv?(NuvaRing) A folosit cineva? Cum este? Se simte ceva in interior? Ati avut efecte secundare din cauza lui?

Ginecologul mi l-a recomandat si nu stiu ce sa fac, intre ce sa aleg:pilule sau inelul NuvaRing?

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

eu nu am auzit de chestia asta, explica-ne si noua ce e.

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Dpop, NuvaRing este un inel vaginal contraceptiv despre care si eu am aflat abia ieri in urma vizitei facute la ginecolog.Se introduce in vagin o data pe luna si actioneaza la fel ca si pilulele contraceptive.Dupa 21 de zile se scoate afara si se face o pauza de o saptamana timp in care apare menstruatia. Apoi se introduce un nou inel NuvaRing in vagin.Daca vrei se poate schimba la 21 de zile cu un nou inel si se continua inca o luna fara sa apara menstra.

Uite aici un link cu mai multa informatie:

http://www.nuvaring.com/Consumer/user/aboutNuvaRing/index_flash.asp

POZE

Mergi la inceput

Chiar nimeni nu a folosit asa ceva?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

l-am folosit eu. Este ok - nu se simte nimic (gandeste-te la un tampon bine pus - nu il simti !!) Ba ma mult, daca in timpul actului sexual te deranjeaza, poti sa il scoti si apoi sa il pui la loc (cu conditia ca actul sexual sa nu dureze mai mult de 5 ore!!! - asta este limita maxima admisa fara sa aiba repercusiuni ..). Nu am avut efecte secundare si in principal daca il compari cu medicamentul .. scapi de grija luatului pastilei zilnic, la o anumita ora.. Eu ti-l recomand fara grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

si cat costa un astfel de inel? :)

Mergi la inceput

roxi2004, multumesc ca mi-ai raspuns

dearChris, nu stiu cat costa ca nu l-am cumparat inca.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

eu l-am luat din elvetia si era ceva de genul 30-35 chf pe inel ..

Mergi la inceput

dearChris tocmai l-am achizitionat si eu. In Finlanda costa 15 euro. Nu e chiar ieftin parerea mea, dar am decis sa-l incerc. De simtit nu-l simt deloc si asta ma bucura.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Vreau si eu!!! De ce nu exista in Romania??
Fetelor care-l procurati din strainatate, este nevoie de reteta sau se poate lua "la liber" din farmacie?
Oare merge comandat pe net?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

cititi cu atentie contraindicatiile.
de pilda, nu se recomanda fumatoarelor, mai ales cele trecute de 35 ani (risc marit de tromboza arteriala)
se poate comanda online pentru folosinta de sase luni.

Mergi la inceput