Si-a mai revenit ciclul la"normal"dupa chiuretaj?

Buna! Vroiam sa le intreb pe toate fetele care intra pe aici pe la aspirante, dar mai ales pe cele care au pierdut o sarcina si au fost nevoite sa faca chiuretaj, daca si dupa cata vreme si-a revenit la "normal" ciclul. Adica: daca inainte dura 6 zile sangerarea sa dureze tot atat si dupa chiuretaj, daca inainte ciclul era de 30 de zile sa fie tot de 30 si dupa, daca inainte dureau sanii si ovarele sa aiba aceleasi simptome si dupa chiuretaj.
Ca la mine una dupa chiuretaj s-a schimbat complet ciclul. Nu il recunosc. Paca nu e al meu! Dureaza 3 in loc de 6, intarzie 10 zile fata de cum era inainte, nu mi se intaresc sanii, nu ma dor ovarele. Va fi din nou ca inainte? Daca da, dupa cata vreme isi revine ?
Multumesc anticipat!
In asteptarea lui
Raspunsuri

marynik spune:
Si eu am avut in martie un avort spontan urmat de chiuretaj.De atunci totul a luat o razna rau de tot , adica , inainte ciclul meu era de 28 de zile cu ceva dureri si de burta si de sani , cantitativ era sa zic nici mult nici putin si tinea cam 4 zile.De la chiuretaj ce sa ti zic , cascada niagara , dureri f mari , vine la 26 zile , tine 5,6 zile , o luasem razna rau de tot , nu mai suportam .De vreo 3 luni am inceput sa iau Duphaston la recomandarea medicului si e ceva mai bine . Dar eu zic ca depinde de fiecare organism , nu toate reactionam la fel , sunt fete care nu au avut nici o modificare a cm dupa chiuretaj . Tu de cat timp esti in situatia asta?

alinushca spune:
Eu din Iunie. Nu am luat nici un fel de medicamente la recomandarea doctorilor. Poate ar trebui sa incerc si eu Duphaston... pana la sfarsitul saptamanii oricum trebuie sa ajung la doctor. Ca nici urma de ciclu!
In asteptarea lui

Tia spune:
sarcina oprita in evolutie + chiuretaj, menstruatia a venit la cateva zile dupa si parca nu se mai oprea, a fost extrem de abundenta. insa din a doua luna am revenit la normal.

gudinde spune:
alinushca,
Daca ti s-a redus atat de mult cantitatea CM vezi sa nu cumva sa te fi pricopsit cu vreo sinechie uterina.

alinushca spune:
asta ar fi chiar NASOL pentru nimic in lume nu mai vreau sa mai trec prin experienta de a umbla cineva la mine in uter
multumesc oricum, acum cred ca nimeresc direct la doctor...
In asteptarea lui

nushulica spune:
la mine a fost taman invers,abia dupa chiuretaj mi s-a reglat cm la 28-30zile inainte era la 40-50...nici nu mai tineam socoteala...ca durata si cantitate e la fel...simptome n-aveam nici inainte nici acum
sanatate!

Ninia81 spune:
La cat timp e normal sa vina menstruatia dupa curetaj? la mine au trecut 3 spatamani de atunci si ink nu a venit, dar acum citin ce vi s-a intamplat voua park imi e frik sa vina....
va pup pe toate.
N.Petros

diana_pascal spune:
Salut!
in iulie mi-au facut chiuretaj dupa cele 5 luni de sarcina. dupa 2 luni sangerarea menstruala nu-mi venea si m-am dus la medic, care a crezut initial ca am sinechie uterina. la ecograf s-a vazut ca totul este bine in interior doar ca nu se intampla nimic si am luat duphaston, iar la o saptamana a venit si cm. am avut putin, doar 3 zile de sangerare.

alexia28 spune:
Alinushca la mine din a doua luna totul a revenit la normal.Am pierdut prima mea sarcina in noiembrie, dupa chiuretaj am sangerat mult timp, chiar ma speriasem ca nu se mai opreste, am sunat dr si mi-a zis ca pot sa sangerez si o luna, apoi ciclul mi-a venit mai tarziu, nu mai stiu exact la cat timp dar tin minte ca incepusem sa-mi fac sperante ca imi intarziase tare mult si toata lumea spunea ca ramai f repede dupa un chiuretaj...in fine dupa ciclul asta totul a revenit la normal durata 5 zile, 28-29 zile exact ca inainte..pana in mai cand nu a mai venit delocAlexia si minunea mea Teodora

alinushca spune:
alexia28, diana_pascal,nusulica, ninia81, tia si marynik, va multumesc mult pentru ca mi-ati povestit cum a fost la voi. Se vede absolut clar ca fiecare a avut o experienta mai ciudata decat cealalta. La mine e a doua luna si pare sa fie mai rau decat luna trecuta (luna trecuta a venit la 43 acum sunt deja in 45 de zile si nici urma). Ceva cred ca s-a intamplat... ma duc azi la doctor si sper sa nu ma mai sfatuiasca sa astept... Multumesc inca o data!
In asteptarea lui