Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)
Raspunsuri - Pagina 4
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by RGE
..am uitat sa va spun ca azi-noapte l-am trezit pe tati ca sa ne ridice el din pat sa putem merge la pisu..si ne-a zis ca suntem grasi
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Sa va spun cum ne ridicam noi din pat noaptea? Nu mai strigam la tati, tragem pur si simplu de pijamaua lui sa ne ridicam .
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
RGE spune:
ANCUTZ ..la mine e problema ca George se gheia o pauza tot pe partea pe care dorm...adica in spatele lui tati si nu am cum sa ma intorc pe partea cealalta ca sa ma dau jos din pat..plus ca in momentul in care ma ridic automat se misca si el si ma doare rau cand ma loveste......dar e atat de scump cand il vad cu funduletul in sus si tot ghemuit intre mine si tati incat nimic nu mai conteaza
AMR maxim 6 saptamani!!
RGE spune:
DANY imigineaza-ti ca eu ca sa ma ridic trageam de saltea sau de marginea patului ...si de curand am realizat ca patul nostru(foarte nou) scartaie din toate incheieturile...si nu de la ...CI DE LA
AMR maxim 6 saptamani!!
ancadragoman spune:
La mine parca a facut salteaua galme,asa ca i-am spus lu tati ca diseara sa o intoarca
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
adinag spune:
Cami, arata bine marsupiul, mie mi s-a pus pata pe ala care l-am aratat, nu stiu de ce... Imi place ca e fff lat intre picioare, si stiu destui bb cu displazie de solduri si am chiar impresia ca mai multi baietei sunt cu problema asta, de aia sunt asa fixata sa nu-i atarne picioarele... Si eu ma si stiu ca mama cangur, si de aia pun accent mare pe marsupiu/esarpa/wrap...
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Vasari spune:
Doar 6 pagini in dimineata asta!!
Buna dimineata! Eu am fost la dr pentru o noua serie de analize, ultimele s-au pierdut.
Fetelor, felicitari pentru burtici, le-am vazut pe toate! Si burtica mea creste ca un fat-frumos, si eu care credeam ca am haine pentru luna a 9-a
Cami, eu ma duc azi sa-mi iau rochie sau ceva pentru o nunta. Tu ai facut progrese? oricum, mi-e groaza.
Azi poate dau lovitura si iau si patut si hainute pentru bb. Vise!
32+
dany2007 spune:
Eu am patul foarte mare si inalt .Nu scartaie oricat si de saltea nu prea pot sa apuc,sunt mai la indemana hainele pe pe tati...
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
RGE spune:
DANY pei si nu-l sperii saracul
ANCUTZA buna idee cu salteau ..o sa-i zic si eu sotului sa o intoarca..ca si la mine s-a facut gaura
AMR maxim 6 saptamani!!
adinag spune:
Noaptea asta n-am putut sa dorm nici eu... Imi batea inima sa sara din piept si parca imi era si rau cumva, dar nu sa vomit, nu pot sa explic! Foarte ciudata starea... Mi-am masurat si tensiunea, era mica, dar cred ca e normal noaptea, nu? Parca 8 cu 4 era...
Si s-a trezit si Jasmina si nu mai putea sa doarma, si s-a chinuit saracuta 1,5 ore la ea in patut pana a inceput sa planga pe imbufnate, asa incetucu, ca era singura si eu i-am zis ca nu-mi e bine si sa doarma singura!
Si mi s-a facut mila de ea, am luat-o la noi in pat, unde a reusit pana la urma sa adoarma. Dar ce a fost comic, ea s-a ghemuit la mine, cu funduletul spre burtica mea, si bb a inceput sa-i dea ghionturi in fundulet, ca ne-a apucat pe amandoua rasul
Cel mai mult se joaca cu ea bb, adica daca pune ea manuta, ii da multe-multe ghionturi, ca nimanui! La tat-su se linisteste cel mai repede, iar de mine isi bate joc. Da ghiont, eu pun mana, el ma apasa in alta parte si tot asa, ne jucam de-a v-ati ascunselea...
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Vasari spune:
Dany, RGE, am inteles ca am ce invata de la voi! cred ca in scurt timp o sa pun in aplicare tot ce citesc. Sotul meu are un reflex acum, se trezeste putin cand ma ridic noaptea si daca vede ca ezit prea tare ma "ajuta" el. Ma gandeam ca o sa ajungem sa dormim asa usor doar cand avem pui.
32+