Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxxy80 spune:
Neata. Ne-am trezit si noi de ceva vreme insa ne-a fost lene sa scriem. V-am urmarit din umbra. Ne pregatim sa iesim la plimbarica, la cascat ochii prin magazine. Eu mai am 3 saptamani pana la urmatorul 4 D. Deja nu mai am rabdare. Nu l-am mai vazut de ceva vreme pe Matei. Am facut acum 2 sapt o eco normala dar nu este acelasi lucru.
Azi ma simt tare plictisita si lenesa. As manca niste gris cu lapte si cu scortisoara, dar cred ca o sa-mi fac diseara cand ma intorc de la plimbare. Saptamana trecuta am mancat gris cu lapte 3 zile la rand.
Roxxy 28+Rares Matei
Vasari spune:
Adina, ce dragut, bb a luat cunostinta cu toata lumea si va si trateaza diferit! Super!!
32+
adinag spune:
Flory, n-am apucat sa scriu ieri, si ma gandeam ca poate e mai bine sa scrii tu, daca nu te deranjeaza, in primul rand pentru ca te exprimi mai usor (mie imi vine mai greu sa scriu ceva mai oficial pe romaneste), si pentru ca daca tot tu te-ai duce, e mai simplu sa tratezi direct, decat asa, pe ocolite...
Cu camasi de noapte eu nu ma agit, la spital prefer sa le murdaresc pe ale lor (la Jasmina ma schimbam si de cate 3 ori pe zi, ca ma patam de la lohii), iar acasa eu nu port camasi sau pijamale. La Jasmina eram mai motivata si mi-am cumparat cateva, insa nu le-am purtat mai mult de 2-3 saptamani, ca nu ma simt bine cu asa ceva.
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
RGE spune:
VASARI..al meu sare din pat de cate ori merg la baie..adica de cel putin 6-7 ori pe noapte si aceeasi intrebare...."ce e grasule?..ce ai?"...si eu.."pei la pisu nu te-ai obisnuit ?"..si ma ajuta..
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
bb_yasmi spune:
neata
doamne iarasi am dormit cat o purcica.... dar ma simt asa de bine!!!! imi place la nebunie sa stau akasa!!
la noi caeasi durere de oase pelviene, iar cel mai greu imi este noaptea cand trebuie sa ma intorc in pat, am inceput sa ma vait prin somn...
merg sa va citesc din urma!!
apropo, de papa ce faceti azi?? ca eu am ramas in pana de ideei...
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
Lala_D spune:
BB,eu fac mamaliguta cu branza si smantana si tochitura .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
ancadragoman spune:
Eu supa de pui cu taiteio de casa si varza calita
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
olim spune:
salutare
fetelor, da ce ritm aveti la scriu, ca eu nu am timp sa citec tot ce scrieti, ca intru doar asa un pic dela munca
sunteti mortale fetelorcu paturile voastre
incerc sa mai citesc si revin
va doresc o zi frumoasa tuturor
+28 SI Alexandru Marius[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]
RGE spune:
..eu peste ,,MA DUC SA CUMPAR!!
ANCUTZA sotii astia ai nostrii se cred cumva Claudia Shiffer???..auzi grasule, gramajoara...
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"