Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)
Raspunsuri - Pagina 24
RGE spune:
ANCUTZA FELICITARI ...si multe inainte pana la 40!!
ROXANA
34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by RGE
ANCUTZA FELICITARI ...si multe inainte pana la 40!!
ROXANA34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
Mersi mult si tu la fel
anca
32+Maria

poze
AMR 8 saptamani
creem spune:
Buna fete cu burtici!
Am ajuns si eu de la servici
plina de nervi si de rau si de dureri de
ca atrebuit sa stau pe scaun mult timp.
Roxana..stai linistita ca BBe al tau o sa fie foarte bine cu greutatea. Eu voi merge la control de acum incolo la 2 saptamanai. Poti sa iti mai faci si un echo la 36, apoi la 38 de saptamani, ca sa fie cat mai aproape de momentul Z si sa vezi ce greutate are, pozitie...desi nu cred ca se mai invarte el pe acolo.
Dar control peste o luna mi se pare cam mare perioada
Chiar vroiam sa te intreb...ca tot esati tu cea mai mare, cum il mai simti acum pe BB?
DAny26 sa stii ca si eu patesc exact ca tine cu hotararea in ce fel nasc: ma "hotarasc" oarecum pe naturala...incep povestile despre cat e de greu, dureri, epiziotomie, rurturi, etc. MA "hotarasc" pentru cezariana...alte informatii negative despre asta. Si tot asa ca nu mai stiu de capul meu

creem spune:
Azi am implinit si noi 31 de saptamni!

Si m-am uitat la niste hainute pentru bebelina...asa frumoase! Dar inca nu am luat nimic, trebuie sa intru in prenatal si dupa aia ma "destrabalez" la cumparaturi!
31
creem spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Neata !!!!!
Raportez o bbblina sanatoas, voioasa si activa. Totul ok, are 1,5 kg. ... mi-a dat de facut analize printre care si glicemia ... greutatea (mea) ok, tensiunea cam mare (vesnica mea problema) ... si cam atat!!! Poze nu am ca nu mi-a dat ... da' oricum are un aparat cam nasol ca nu prea se vede bine .. i-am vazut fetisoara, dargalasa de ea !!!!
M-a programat pt. eco morfo de ultimu trim ... o sa imi dea peste 2 sapt. alte analize pt. vizita cu anestezistul ... bagajul pt. spital ... pt. bb NIMIC, doar un schimb ca sa o scot din spital, iar pt. mama e valabila lista de pe prenatal ...
Petronelabb Silvia
Petro sa ne zici si noua ce analize iti da sa faci pentru "intalnirea cu anestezistul"
Felicitari tuturor celor care si-au vazut bebbeii la echo zilele astea. Acum am citit in urma si am vazut ca sunteti destule. Eu abia saptamana viitoare merg iar la control!
31
creem spune:
Heiii...nu mai e nimeni pe aici? Cand am ajuns si eu...
Daca nu sunteti..plec si eu la patut, ca poate ma mai lasa durerea de noada si revin mai pe seara. Sigur o sa am ce citi!

31
RGE spune:
CREEM..pei ce sa-ti spun la fel ca inainte..are zile si zile..cateodata mai puturos..cateodata mai activ..totusi vad ca sia- facut si el un program...noaptea doarme..si chiar dormim foarte mult , ziua ii simt capusorul jos cand se misca sau manutele...si sus langa coaste piciorutzele...sughite zilnic...se agita, se joaca cand pap dulce...loviturile sunt mai viguroase....de multe ori al meu se trezste speriat ca e cutremur ca se misca patul dar da asta mic din picioare..si burtica fiind pe saltea se misca
...dar are si perioade cand nu-l simt...asa ca nu te speria daca o zi e agitat si 2 nu te baga in seama.

ROXANA
34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
dany2007 spune:
creem-felicitari pt cele 31 de sapt.

Noi intram la
ca avem programere la eco la ora 17.00.
Sunt foarte nerabdatoare sa imi vad bubulinul...azi afost f activ
.
Dana
26+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
RGE spune:
DANY SUCCES!!!
ROXANA
34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
ancadragoman spune:
Creem tot inainte pana la 40!!!
Rox daca sughite zilnic iti dai seama ce mananca el acolo de zor ....si se ajunge la vb mea cu bb de 4 kg.
Glumeam...si eu o simt zilnic cum sughite![]()
anca
32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani