cat de des va spalati pe par?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ok , fetele.
Chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni dar tin sa spun ca scopul meu in viata nu este sa fiu aplaudata de oamenii de pe net in legatura cu parul sau mai stiu eu ce si de castigat nu castig absolut nimic daca pun poze false :)
Si da , cea cu parul ondulat e a doua sau a treia dupa spalare.
Cealalta e a 5-6-a.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns okusan spune:

in fiecare zisi cateodata si de doua ori pe zi,dar
parerea mea personala nu cred ca este recomandat asa ceva.
a inceput sa ma paraseasca parul in frunte
nu e de ras dar fac haz de necaz...asa ca atentie cat de des va spalati parul
regenerare frumoasa

oficial mi -e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Okusan , nu este si din cauza ca il tii strans in coada?
Pt. regenerare mult ulei de ricin , petrol(parca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

era odata o campanie la tv ca sa incurajeze spalatul. si era un nene chelios care se plimba prin oras, trece pe langa un bloc unde scutura cineva un covor, etc. acasa, el arata bine,nu se vedea murdar, dar nu mai stiu de ce, parca se spala pe fata, si cand da cu un prosop alb pe "par" ramane prosopul negru. dupa cum spunea Natasa, traim intr-un mediu asa de poluat ca nu cred ca parul poate rezista prea mult fara sa se murdareasca, chiar daca pare ok la o prima vedere. poate nu se "ingrasa" dar prafuit tot este

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by XIO

Natasa , uita-te la poze sa vezi cat de murdar e parul meu .
Nu este uscat , nu este gras , este normal si este spalat cand se ingrasa , adica o data pe saptamana, o data la 5 zile sau in functie de ce fac (daca stau toata noaptea in fum nu-l tin imbacsit).
Si da , arata foarte bine.
Poveste nu este partea cu ce e sanatos si ce nu este sanatos.

eu vad clar ca e transpirat la scalp, nici nu ar avea cum altfel. doar transpiri cand dormi. iar sa dormi o saptamana cu un par asa lung fara sa-l speli, pe langa ca imi imaginez cum miroase, obligatoriu arata naspa in zona fetzei. orice-ai spune, nu ma convingi de contrariul. pana si perucile se murdaresc intr-o saptamana.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

De doua ori pe saptamana ma spal pe cap.
Daca folosesti balsam dupa spalare, sa nu dai pana la radacina, se maseaza doar varfurile. Balsamul ingrasa foarte repede parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

La doua zile iarna si in fiecare zi vara mi se pare ok
Si nu il samponez decat o data cu sampon organic

Mie imi transpira capul si la radacina arata naspa daca nu ma spal des, se lipeste aiurea de cap si nu arata bine

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns okusan spune:

quote:
Originally posted by XIO

Okusan , nu este si din cauza ca il tii strans in coada?
Pt. regenerare mult ulei de ricin , petrol(parca)

nu draga mea nu il tin deloc in stran si coada,poate e din alta cauza chelireasi crede ma ma spal cu tot felul de shampoane scumpe ,organice tot felul de tratamente s.a.
o fi clima de vina,ca pe aici mai toata lume cheleste

a!stresul

oficial mi -e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

..la 4-5 zile. Iarna, cateodata si la 6.

Acum am par scurt. Nu folosesc nici un produs de styling, nici balsam. Parul mi-l usuc la aer, nu folosesc foen.

Am de la mama natura un par f sanatos, extrem de des, firul gros, coafura se aseaza bine, blabla. O tanti coafeza m-a intrebat de curand "da ce mananci fata de ai claia asta??".

Si eu cred ca nu e bine ca iarna sa iesi in frig cu parul proaspat spalat. Si nici dupa dus. Asta apropo de pori deschisi. Pur si simplu eu ma simt vulnerabila. Si de aceea nu servesc mai niciodata dus dimineata, numai seara. Iar blugii sau puloverele nu le spal cu siguranta dupa numai o singura purtare..

Sincer cred ca sapunirea pielii mai mult de o data/zi nu este benefica. Vorbesc de piele in general.. nu de acele zone care, mai ales vara, necesita sa fie spalate mai des. Dar in rest si un dus cu apa simpla face extrem de bine.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by XIO

Natasa , uita-te la poze sa vezi cat de murdar e parul meu .
Nu este uscat , nu este gras , este normal si este spalat cand se ingrasa , adica o data pe saptamana, o data la 5 zile sau in functie de ce fac (daca stau toata noaptea in fum nu-l tin imbacsit).
Si da , arata foarte bine.
Poveste nu este partea cu ce e sanatos si ce nu este sanatos.

eu vad clar ca e transpirat la scalp, nici nu ar avea cum altfel. doar transpiri cand dormi. iar sa dormi o saptamana cu un par asa lung fara sa-l speli, pe langa ca imi imaginez cum miroase, obligatoriu arata naspa in zona fetzei. orice-ai spune, nu ma convingi de contrariul. pana si perucile se murdaresc intr-o saptamana.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

eu n-am inteles cum e aia cu "oricum transpiri cand dormi". sa inteleg ca e obligatoriu?
p.s. eu ma spal pe par 2 zile ba si a 3-a da.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput