cat de des va spalati pe par?
Raspunsuri - Pagina 14
Clover spune:
Eu cred ca va certati degeaba. Veniti cu nomenclatorul meseriilor din Romania ca doar asa putem sti sigur cum se folosesc titlurile.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Clover spune:
M-am autosesizat si conform http://www.clubafaceri.ro/info_articole/224_nomenclatorul_caen_meserii/1414/CLASIFICAREA+OCUPATIILOR+DIN+ROMANIA++-+structura+arborescenta.html
e adevarat ca termenul propriu e de "medic". Desi conform dictionarului primul sens pentru "doctor" e "medic".
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
heleny spune:
Am auzit ca afara fetele folosesc argila Rhassoul ca sa nu mai foloseasca deloc sampon sau cel putin sa-l foloseasca mai rar.
Am gasit pe net asta:
"Impachetari purificatoare
Impachetarile reprezinta un tratament ideal pentru purificarea epidermei, produsele folosite avand rolul de a absorbi excesul de sebum adesea concentrat in zone ale corpului sau pe pielea sufocata, cum este ce a spatelui. Impachetarile pe baza de argila alba, verde sau ...rhassoul sau henna, permit curatarea si catifelarea pielii. In traditia orientala, impachetarile cu rhassoul sunt ceva obisnuit. Acest ingredient este o argila marocana, bogata in minerale, denumita traditional si "materialul care spala". Aplicat sub forma de impachetari pe tot corpul, el reduce secretia de sebum, absoarbe impuritatile, curata porii si catifeleaza epiderma. In general, este folosit dupa hamman (baia turceasca) sau dupa un gomaj cu sapun negru. Aplicat pe par, rhassoul il spala, il revitalizeaza si ii confera volum. "
louisea spune:
Ca sa vezi la ce a ajuns discutia despre spalatul parului: bolnav vs. nu e sanatos, medic vs. doctor, otita, batranete si fire albe, agresiune, provocari... What´s next? ![]()
conchita spune:
quote:
Originally posted by XIO
cu alte cuvinte oi fi eu o incompetenta proasta , ratata si urata care a dat din fund ca sa ajunga in sala de operatii.
asta parca era Femina Intim, nu Xio Intim.

quote:
Originally posted by Donia
E alegerea ta, XIO, de cine sa asculti, dar te rog, INFORMEAZA-TE!!! Chestioneaza ceea ce ti se spune, incearca sa mergi la esenta, nu mai repeta ca bune prejudecati si idei preconcepute care erau legea acum douazeci de ani.
Donia, nu te-ai linistit inca? :-)))
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by louisea
[size=3]Ca sa vezi la ce a ajuns discutia despre spalatul parului: bolnav vs. nu e sanatos, medic vs. doctor, otita, batranete si fire albe, agresiune, provocari... What´s next?[/size=1]

Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)paginuta colorata
pozici sebastien

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
Natasa spune:
Amuzant subiect vad ca a facut furori daca s-a ajuns la atitea pagini scrise. Eu nu ma spal zilnic pe cap pentru ca mi-e lene, n-am timp si chef sa petrec o ora zilnic cu aceasta operatiune, dar altfel nu vad nimic rau la cei care o pot face. Bancuri de genul "spalatul des strica parul" sint de pe vremea bunicii, dar pina si ea a vazut ca nu e asa. Cit despre fetele care spun ca se spala o data pe saptamina si le arata parul ca-n basme, le spun ca li se pare. Daca nu traiti in padure, in virful muntelui unde nu ajung praful si gazele, atunci e doar o iluzie ca aveti parul curat. Asa cum pe fata, pe miini, pe corp va spalati zilnic (chiar de mai multe ori) si ati vazut ce mizerie iese dupa o zi de munca, atunci cum sa fie parul curat/ Il tineti sub o casa, sub un glob de sticla? e evident ca e murdar si imbicsit, dar pentru ca probabil e uscat pare destul de ok. Nu vreau sa polemizez cu nimeni, dar nici nu mi se pare ok sa asustineti ca un par spalat sapataminal in orasele astea mizerabile ar fi un par curat!
RamonaD spune:
Natasa,
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
XIO spune:
Natasa , uita-te la poze sa vezi cat de murdar e parul meu .
Nu este uscat , nu este gras , este normal si este spalat cand se ingrasa , adica o data pe saptamana, o data la 5 zile sau in functie de ce fac (daca stau toata noaptea in fum nu-l tin imbacsit).
Si da , arata foarte bine.
Poveste nu este partea cu ce e sanatos si ce nu este sanatos.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by XIO
Natasa , uita-te la poze sa vezi cat de murdar e parul meu .
Nu este uscat , nu este gras , este normal si este spalat cand se ingrasa , adica o data pe saptamana, o data la 5 zile sau in functie de ce fac (daca stau toata noaptea in fum nu-l tin imbacsit).
Si da , arata foarte bine.
Poveste nu este partea cu ce e sanatos si ce nu este sanatos.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Da de unde stim noi ca nu-i poza dupa un "proaspat spalat?"
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)paginuta colorata
pozici sebastien

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien