Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxali spune:
Sabina sa-ti traiasca Sofia galagia , sa creasca frumoasa , desteapta si talentata.
Rox hai ca mai terminat cu psiholoaga lui peste.
Ali33si Enrico 7ani
poze
Bee spune:
DAniela Radu felicitari, fetita sanatoasa si refacere rapida!
Sabina, LA MULTI ANI SOFIEI! AI acasa o adevarata domnisoara. Lasa ca trece perioada cea mai grea si intr-o saptamana n-o sa-l mai trezesti pe sot si-o sa-i revina tensiunea la normal. E si el obosit, asta e. Dar il aude pe bebe Gheo din proprie initiativa, sau trebuie sa-l trezesti tu? Al meu e taaare greu de trezit. Cu copilul in camera si nu auzea absolut nimic si nici nu reuseam sa-l trezesc daca aveam nevoie de el (intr-un fel era mai bine, ca se proteja asa).
Roxana, depresie moderata avem toate dupa chestionarul ala. Cred ca e cam stresant (putin spus stresant) cu mama ta, Alex si Andrei agitat. Nu mai spun fara sotz. Mie in momentul de fatza din tabloul pe care-l vad la tine, cred ca-mi lipseste fix elementul cel mai important: domnul bebe mic. In rest.......LA noi dsitractiv e ca am inceput operatiunea "olita" de nici 2 saptamani si domnisoara mea cere toate alea la fiecare 5 minute. Ia-o, dezbrac-o planteaz-o pe olita, nu sta, se ridica, alerg dupa ea prin casa, o ridic, o bag in scutec si o luam iar de la capat. Dar astea-s povesti. Poate veti avea o noapte mai buna azi!
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Roxali spune:
Moldoveanca stiu ca nu mai ai rabdare pana nu vei naste , dar gandestete ca si parintii nostri au suferit ptr noi...nu trebuie sa te superi pe el...offf cat as mai vrea sa-l mai am si pe tatal meu in viata, chiar daca avea mania comandari.
Ali33si Enrico 7ani
poze
moldoveanca spune:
Roxali uite cum m-ai facut sa plang.Iarta-ma ca te-am intristat,probabil au luat-o razna si hormonii mei de gravidutza in 38 de sapt
teo
Terrapin spune:
Fetelor,
Mai tineti minte cand ne povestea Annisia de individul care a parasit-o pe Oana si Sosonica( Sonia-fetita bolnavioara cu inimioara)?
Tocmai sta protapit in emisiunea Femeia Conduce de pe Euforia...ce naiba cauta acolo ca nu a zis nimic de cand ma uit eu...
Stiu ca nu e bine sa judeci oamenii, mai ales pe cei pe care nu-i cunosti, dar mi se ridica tensiunea cand il vad cu fatza aia...
38+ Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
rodicamaries spune:
Multumim Terapin de informatie, vreau sa-l vad si eu , nu de alta dar sa-mi feresc ochii de el dupa aia.
Mai fetelor, dar nu trebuia s-o lase pe Annisisa acasa? a nascut vineri, natural si usor(dupa cum zicea ea)...
Asa creste puiul meu
Rodica 39+
AMR 5 zile
danielle02 spune:
daniela felicitariiiii !!!!!!!!! sa iti traiasca micuta si sa va bucurati de ea
sofia
danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
amar spune:
Felicitari Daniela Radu sa-ti traiasca bebita si sa fiti sanatoase...
Multumesc fetelor pt suport...cu siguranta va voi anunta cand va fi sa plec la spital...sper ca nu la noapte..desi am niste dureri de burta...m-a rugat sotul, nu azi ca e 11 sept..stiti voi si el nu suporta americanii si nu maine ca are meci Romania cu Germania... spuneti si voi...a zis ca de joi sa fac ce vreau...oricum am o stare de sfarseala....
carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile
gema spune:
Fetelor intru in mare fuga sa va spun ca am sosit de la dr. pe la 22.45...........vai de mine ce coada era la usa dar noroc ca dr. era odihnit si in toane ff bune. In fine, maine de dimineata ma prezint la Elias pentru a mi se rupe membranele pentru ca bebe a stat destul si este cazul sa scoata capul afara (asta daca nu cumva nasc in noaptea asta) pentru ca este pregatit deja.
Atat am avut de raportat si o sa vin cu detalii dupa marele eveniment.
va pup si sa aveti grija de bebeii din burtici si cei din bratici!!!
Madalina 40+
andrruzza spune:
gema, nastere usoara!!
Bee, ooff, olita asta. Si noi suntem cam in aceiasi faza. Face pipi la olita, dar din picioare, nu sta pe ea si pace. KK nu vrea ! Dar am rabdare sa se hotarasca. Momentul inceperii operatiunii chiar el si l-a ales, vazandu-i pe copii la cresa ca stau pe olita a cerut si el. Dar statea doar asa, de facut nimic. Noroc ca mi-a trecut prin cap sa-i arat sa faca din picioare, ca altfel...
Va dorim succes!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"