Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Moldoveanca, uneori observ ca parintii nostri devin mai copii. Uite si la mama, sta suparata pe mine acum. Nu stiu ce asteapta ei de la noi acum...dar nu te consuma, fa-i si tu placeri mici si nu cu mare efort din partea ta.

Bee, pai BB mic nu e asa solicintant ca restul familiei, numai ca nu ma lasa sa dorm. El are doar nevoi mititelul si depinde de mine. La restul familiei am insa pretentii de intelgere si ajutor. Greu cu olita...La noi s-a invatat imediat cu pipi la olita, insa KK nu facea cu zilele daca nu ii puneam pampers. Abia anul trecut in concediu a facut kk la olita pentru ca a inteles ca nu am luat deloc pampers cu noi. A plans vreo 2 zile si apoi s-a pus pe oala. Insa noaptea face si acum in pampers. Si e mare deja. Ce sa zic...succes la operatiunea olita, trebuie sa perseverezi. Insa sa fie si ea pregatita. Eu am incercat de mai multe ori, insa nu a mers decat cand a vrut ea.

Andruzza, i-am povestit mai sus lui Bee cum era la noi cu KK. Aceeasi problema cu olita, ea facea KK numai in picioare si tare greu s-a lamurit sa stea pe vine.

Gema, nastere usoara si BB sanatos!

Vad ca azi sunteti cam obosite si nu prea mai dati pe la schimbul de noapte. Eu pazesc pe BB sa faca un KK. Adica pardonati, suntem deja la al2lea. A mai facut o tura, ma uitam si eu linistita la HBO. Si cand l-am vazut adormit in KK zic sa il schimb. Si iaca pun baiatul spalat si imbaiat in brate sa il hranesc si incepe iar scremerea. Si vad ca si continua. O iau de la capat cu spalarea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Apropos, mai e vreun BB la care KK dureaza 3 ore? Ca eu cedez aicea nene.

Ca sa nu zic ca dupa KK, vine iar masa, si evident iar gaze.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gema sa ai nastere usoara!!!
amar (pun si ptr. tine majoretele la treaba ca nu se stie)
moldoveanca fata sa nu mai fii suparata!las` ca vine sotul imediat si ai sa vezi ce usor o sa iti fie!
roxana sa treci usor si cu bine peste perioada asta nasoala!

danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rox, eu tot citesc ce scrii si sper ca situatia asta sa treaca rapid, cei din jur sa devina mai intelegatori, sa te ajute sa depasesti momentele astea mai greute. Mai multa intelegere din partea lor, ca doar abia ai nascut. Sa-si schimbe si Andrei incet incet programul, sa ajungi si tu sa te odihnesti, sa te relaxezi cat de cat. Ca la programul asta imi inchipui cat de greu tre' sa-ti fie.
Chestia cu statul pe olita pentru kk tot citesc pe forum ca f multi copii s-au obisnuit mai greu. Or sa se obisnuiasca si ai nostri. La cresa de mai bine de o saptamana doamnele nu-i mai pun pampers la somn, zic ele ca se va obisnui sa nu mai faca in cele 2-3 ore de somn. Dar pana acum putine au fost succesele. Si zilnic pleaca cu 2-3 pijamale, 2-3 cearceafuri. La plecare isi ia "bagajul" , iar la intoarcere imi spune foarte fericit ca a facut pipi la el in pat Iar cand face kk, de obicei dupa ce mergem in dormitor la nani, il intreb daca a facut si imi spune asa senin ca nuuu, chiar incearca sa ma convinga.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Gata KK si masa, acum viermia o pauzaste in pat. Nici urma de somn. Eu pic, cred ca ma culc aici pe jos.

Andruzza, stiu ca e o chestiune temporara. Imi e greu si fara sot, nu ca ma ajuta el prea mult, dar imi gaseam echilibrul mai usor cu el in preajma. Sa stii ca noi am scapat de pampers la gradi, ca acasa nu a mers. La somn nu a udat multe pijamale, o sa se invete repede si Rares, o sa vezi.

Ma duc la nani...in fine, daca o sa am parte de asa ceva. Pe bune daca pricep ce se foieste atata.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Bee
==
Urmy, daca e sa ma iau dupa calculele tale, fac bebe de 6 kg? Ca al meu la nici 34 avea 3 kg. SI doctorul mi-a spus ca nici un ecograf nu poate estima corect greutatea copilului, fiind prea multi factori in joc. MAma e singura care-si da seama (mama aflata la a 2-a sarcina) cum e bebele (prin comparatie cu primul). LA fetitza mi s-a spus ca am in burta un bebe maaaare. ERa cu 10 zile mai mare. SI uite ca am nascut fain frumos la 39 de saptamani o fata de 3.400, nici gand atat de mare pe cat se estimase. Acum eu sper sa fie la fel si cu baiatul, desi la ce dureri am, cred ca e mai mare. Acum eu mai stiu o chestie. MAi depinde si de ereditate. Eu si barbatul am avut la nastere 2.900 fiecare. Deci nu prea mari. SI ma incurajez ca nu are cum sa iasa din mine asa un bebeloi cum se preconizeaza.
Amar, sa nu mergi la spital fara sa ne dai de stire (in caz ca nu are rabdare bebe pana sambata).

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

nu stiu ce sa iti zic, nici mie nu mi-a trecut prin cap ca bb o sa fie asa de mare. Dar asta e; eu ziceam ca o sa fac o fata care o sa aiba 3,5 kg. Si uite ca nu e asa. Acum eu am si burta foarte mare, zici ca am vreo 3. Poate ma fotografiez maine (nu promit!) sa vi-o arat. Oricum, maine merg la dr si vedem ce zice si cat de mult am crescut in 2 saptamani.

Am un coleg la serviciu si sotia lui e insarcinata in acelasi nr. de sapt ca si mine. Pana la 32 sapt. copii au avut cam aceeasi greutate, apoi ne-am diferentiat. Al meu a luat in 6 sapt 2 kg, iar al ei un 800 gr-1 kg. Cine stie...sau nu ai vazut ? unii copii se dezvolta bine pana la un moment dat si apoi, spre disperarea parintilor, se vede un retard de crestere...

hai ca vin maine (azi de acum) cu vesti noi. Sper sa fie si bune.

urmychance39baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Sabina,La multi ani SofieiSa fie fericita si sa aibe o viata frumoasa.
Roxm-a amuzat teribil testul grila...Si eu tot citesc prin ce treci...si tare as vrea sa te pot ajuta macar cu un sfat care sa aibe succes.Insa,chiar nu stiu cum sa te mai incurajez.

A mea printesa aseara a dat semne de ceva colici...mancasem niste struguri in ziua respectiva,ma gandesc ca de la ei sa aibe gaze?Acum doarme linistita.

Daniela felicitari pentru bb.Recuperare rapida iti doresc si mult laptic.
Annisia cand s^o externa?Is curioasa de bb Yannis,sa-i vad moaca(sigur seamana cu mamica lui)

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Devvyla, La multi ani! spun si eu cu intarziere. Sanatate multa si fericire alaturi de printesa. La ceva timp dupa ce am vb pe Pm am vazut ca a fost ziua ta.

Foto nashit

Alinus 35s+ Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Al meu sot e la spital, a anchilozat seara pe la 8, a facut baitza fierbinte, apoi 2 serii de frectie cu o solutie gen carmol, stat la caldura, dar degeaba. Si l-am dus la urgente pe la 1:15 si l-au oprit peste noapte acolo. Asa mila mi-e de el...

Gema, poate printesa tu nu vrea Uite, pt ea 2 flacai , poate s-o hotari la unul!! Nastere usoara!

Moldoveanca suparici, si eu am tras-o vara asta cu socrii pe capul meu cat timp au renovat. Atat de musafiri se simteau, incat nici cutitele nu le gaseau, nu mai zic de socrul meu, i-am pus sa manance branza cu smantana, si l-am lasat singur ca aveam contractii...ca sa aflu apoi ca a mancat fara sare, ca n-o gasise.
Mai baga si tu un of, valeu ma doare! si mai lasa-l singurel, se descuraca pana la urma.Acum mai mult se alinta si profita. Of de asta zisei tu ca poate nasti pana luni? Poate nu vii la intalnire, ca vezi ce patesti!

Roxana, bine ca nu ai mai zis si de triburi. Tu singura ai zis ca lui Andrei de la triburi i se trage nesomnul noaptea. Tare te compatimesc.
Acum asa ce-mi amintesc cat am suferit de nesomn cand s-a nascut fratele meu. Sunt 7,5 ani diferenta intre noi, si tare greu mi-a fost pana pe la 9 ani, il lasa mama in grija mea... si acum are prietena cu 6ani mai mare ca el, deh cred ca invata tainele amorului.
Curand apare si printul meu la orizont, dar vb Marunzicai, va fi o minune in viata noastra. Sper sa am taria si increderea voastra.
Acum stau la colt si dau copy/paste la sfaturile ce le schimbati intre voi mamicile cu bb in brate.

Foto nashit

Alinus 35s+ Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox daca il apuca dupa fiecare masa , cred ca trebuie sa te impaci cu gandul pana la diversificare...stiu ca oricat ai dormi ziua , noaptea tot chiauna esti.
Cu sarea pe buritica ai incercat??Drept sa-ti spun eu nu am incercat , dar de cand citesc pe forum vad ca are ceva efect.

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput